Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar c vitamini ve sampuani ben 3 gun yaptim gercekten acio zaten renk akio yikarken sizde farkediosunuz..Normal beyaz bildigimiz haci sakir kalip sabunuda renk acio birkac yikamada ama saclar kece gibi oluo bide durulamak cok zor oluyor..
Canım peki saçlarını kuruttu muo_Obende çamterbenti öyle yaptı o_O

Kizlar c vitamini ve sampuani ben 3 gun yaptim gercekten acio zaten renk akio yikarken sizde farkediosunuz..Normal beyaz bildigimiz haci sakir kalip sabunuda renk acio birkac yikamada ama saclar kece gibi oluo bide durulamak cok zor oluyor..
Canım 3 gün üst üstemi yaptın

Kizlar nedense bugunde gözüm tok:KK53:

Bi tuhafim ya aliskin degilim ben bu duyguya Allah hayretsin
Ne güzel işte canimmm :KK28::KK28:
Bende menümü yazayım kızlar dün ne varsa yiyince kahvaltı yapmadım şimdi ise haşlanmış et ve salata yedim :kk77::kk77: şimdi de saçlarıma bakım yağı uyguladım kendim yaptım z.yağı-badem yağı-çörek otu yağını karıştırdım diplerine boya yapar gibi sürdüm sonra streç film ile sardım üstüne beremi geçirdim :KK69::KK69:birden içimden tarif vermek geldi:KK59:
Hmmm bugünkü menü güzeeeellll:KK19: kocişe bakimlarr yapiliyoo bakıyorum daa:KK16::KK59:
Saclarinada sanada afiyet olsun canim :KK19::KK19::KK19:

Masallah sende gunu hafif atlatmissin yarinida kurtarirsak cumaya haziriz

Ayyy kiz bide acaba kaptan mi 1. Olacak ben mi

Ya ama ben 1. Olmak istiyorum:mad:
Büyük konuşmayim ama 600 eksi garanti :KK76: daha bugün ve perşembe vaarr sen düşün balimmm:KK76: ama inşallah sen beni geçersin:KK15::KK60:
Çarsamba menusu:
Sabah 1 haslanmis yumurta
2 dilim kasar peyniri
2 zeytin ve sekersiz cay
ogle
yarim kase yayla corbasi
aksam
4 ceviz ici
3 lt su:eek:
Akşam yetersiz olmuş sanki mooncum acikmayasin:eek: afiyet olsun:KK19:

1 kg fazla çıkarsanız ceza demiştin ta canım senin mantıyı dilimizi doladığımızda yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum o_Oben bugün haşlanmış et ve salata yedim En Büyük KK
Bir kilo fazla çıkarsaniz değil cumaya 100 gr bile arti çıkarsaniz ceza varrrEn Büyük KK bugünün menüsü güzel canim afiyet olsun:KK200:

Ben geldim :) herkese merhaba.kac kisiyiz bu grupta :KK3:
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI :KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takımiçi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Hosbulduk :) ben 168 boyunda 62 kiloyum.cok hizli bi sekilde 7 kilo aldim.suana kadar hep 53-57 arasindaydi kilom ilk defa bu kadar aldim ve yarindan itibaren herseye ceki duzen vermeye karar verdim.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Mooncum senden cevap bekliyorum tatlım.bugünki yaptığım hafif bi rengini kırdı.yarın değilde bugün yapsam ikinciyide olurmu acaba.sen nasıl yapıyodun sürdükten sonra tarıyomuydun yıpratma oldumu saçında.

Hosbulduk :) ben 168 boyunda 62 kiloyum.cok hizli bi sekilde 7 kilo aldim.suana kadar hep 53-57 arasindaydi kilom ilk defa bu kadar aldim ve yarindan itibaren herseye ceki duzen vermeye karar verdim.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Artik burdasin canim gidecek bütün kilolar inşallah hedef kilon kaç :KK39:

Back
X