- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.661
Afiyet oldun canım menün hafifÇarsamba menusu:
Sabah 1 haslanmis yumurta
2 dilim kasar peyniri
2 zeytin ve sekersiz cay
ogle
yarim kase yayla corbasi
aksam
4 ceviz ici
3 lt su![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet oldun canım menün hafifÇarsamba menusu:
2 dilim kasar peyniri
2 zeytin ve sekersiz cay
ogle
yarim kase yayla corbasi
aksam
4 ceviz ici
3 lt su![]()
Canım peki saçlarını kuruttu muKizlar c vitamini ve sampuani ben 3 gun yaptim gercekten acio zaten renk akio yikarken sizde farkediosunuz..Normal beyaz bildigimiz haci sakir kalip sabunuda renk acio birkac yikamada ama saclar kece gibi oluo bide durulamak cok zor oluyor..
Canım 3 gün üst üstemi yaptınKizlar c vitamini ve sampuani ben 3 gun yaptim gercekten acio zaten renk akio yikarken sizde farkediosunuz..Normal beyaz bildigimiz haci sakir kalip sabunuda renk acio birkac yikamada ama saclar kece gibi oluo bide durulamak cok zor oluyor..
Afiyet olsun güzelimKizlar gunun menusunu yazayim
Sabah 5 zeytin 4-5 dilim peynir
Ögle:1 tabak nohut iki parça et
15 bin adim 14 bardak su su icmeye devam ediyorum
Ne cezasiii miyaavvv yoksa bugünkü menü de mi kötüMaşallah 15 bin adım helal sana cuma birinci sensin@SekerPancari71 den cezayı ben yiyecem
![]()
1 kg fazla çıkarsanız ceza demiştin ta canım senin mantıyı dilimizi doladığımızda yoksa ben mi yanlış hatırlıyorumAfiyet olsun güzelim
Ne cezasiii miyaavvv yoksa bugünkü menü de mi kötü![]()
Yok yok bugun gayet guzel telafi etmis haslanmis etle salata yemisAfiyet olsun güzelim
Ne cezasiii miyaavvv yoksa bugünkü menü de mi kötü![]()
Yok yok bugun gayet guzel telafi etmis haslanmis etle salata yemis
Hos geldin valla bende bilemedim sahi biz kaç kisiydik kaptan gelince soylerBen geldim :) herkese merhaba.kac kisiyiz bu grupta![]()
Ne güzel işte canimmmKizlar nedense bugunde gözüm tok
Bi tuhafim ya aliskin degilim ben bu duyguya Allah hayretsin
Hmmm bugünkü menü güzeeeellllBende menümü yazayım kızlar dün ne varsa yiyince kahvaltı yapmadım şimdi ise haşlanmış et ve salata yedimşimdi de saçlarıma bakım yağı uyguladım kendim yaptım z.yağı-badem yağı-çörek otu yağını karıştırdım diplerine boya yapar gibi sürdüm sonra streç film ile sardım üstüne beremi geçirdim
birden içimden tarif vermek geldi
![]()
Büyük konuşmayim ama 600 eksi garantiSaclarinada sanada afiyet olsun canim
Masallah sende gunu hafif atlatmissin yarinida kurtarirsak cumaya haziriz
Ayyy kiz bide acaba kaptan mi 1. Olacak ben mi
Ya ama ben 1. Olmak istiyorum![]()
Akşam yetersiz olmuş sanki mooncum acikmayasinÇarsamba menusu:
2 dilim kasar peyniri
2 zeytin ve sekersiz cay
ogle
yarim kase yayla corbasi
aksam
4 ceviz ici
3 lt su![]()
Bir kilo fazla çıkarsaniz değil cumaya 100 gr bile arti çıkarsaniz ceza varrr1 kg fazla çıkarsanız ceza demiştin ta canım senin mantıyı dilimizi doladığımızda yoksa ben mi yanlış hatırlıyorumben bugün haşlanmış et ve salata yedim
![]()
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARIBen geldim :) herkese merhaba.kac kisiyiz bu grupta![]()
Listede 8 kişi adaylar seninle 3 tatlim 11 kişiyizBen geldim :) herkese merhaba.kac kisiyiz bu grupta![]()
Bir kilo fazla çıkarsaniz değil cumaya 100 gr bile arti çıkarsaniz ceza varrrbugünün menüsü güzel canim afiyet olsun
![]()
Artik burdasin canim gidecek bütün kilolar inşallah hedef kilon kaçHosbulduk :) ben 168 boyunda 62 kiloyum.cok hizli bi sekilde 7 kilo aldim.suana kadar hep 53-57 arasindaydi kilom ilk defa bu kadar aldim ve yarindan itibaren herseye ceki duzen vermeye karar verdim.Allah hepimizin yardimcisi olsun