Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum
Sabah: 1 buçuk dilim çavdar ekmeği, 3 peynir çeşidinden az az, 10 zeytin, yeşil soğanlı yumurta, bi kaç küçük lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara: yaridana az fazla havuç yarim armut 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 bitterli eti canga ( 216 kalori bir öğle yemeği kalorisinden az :KK22: )
Aksam: 4 Kaşik yeşil mercimekli bulgur pilavı aci biber:kk77:

Menum
Sabah: 1 buçuk dilim çavdar ekmeği, 3 peynir çeşidinden az az, 10 zeytin, yeşil soğanlı yumurta, bi kaç küçük lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara: yaridana az fazla havuç yarim armut 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 bitterli eti canga ( 216 kalori bir öğle yemeği kalorisinden az :KK22: )
Aksam: 4 Kaşik yeşil mercimekli bulgur pilavı aci biber:kk77:
Afiyet olsun canım canga da yarasın oh :eek:

Hedef kilom 52 canim 21 yasindayim sen kac yasindasin bu arada? 6 aylik spor uyeligim vardi 1 aydir finallerden dolayi nerdeyse hic gitmedim ama spor yaptigim zaman ister istemez diyette yapiyorum sonucunu aliyorum yavas yavas ama dedigin gibi motivasyon sart burasi cokk iyi denk geldi cok tesekkurler :)) yarin aksam yaptigim spor ve yedigim seyleri yazicam :KK55:

Ayyy bu saat oldu hala gozum biseyler aranimiuo

Depresyona falan girdim diycemde depresyondayken daha bi yiyesim geliyo anlamadim ki acep nedendir:KK57:

Kizlar kv dem var .menümü yazip kaciyim
kahvaltim,1 yumurta ,yarim muz ,ve iki kasikk toz findikla yaptigim omlet ,üc dilim peynir ,bir avuc findikceviz
öglen ,bir tabak corba
aksAm ,salata ,firinda balik ,yarim dilim ekmek ,üc catal tahin pekmez
Spor ,2saat yürüdüm

Hedef kilom 52 canim 21 yasindayim sen kac yasindasin bu arada? 6 aylik spor uyeligim vardi 1 aydir finallerden dolayi nerdeyse hic gitmedim ama spor yaptigim zaman ister istemez diyette yapiyorum sonucunu aliyorum yavas yavas ama dedigin gibi motivasyon sart burasi cokk iyi denk geldi cok tesekkurler :)) yarin aksam yaptigim spor ve yedigim seyleri yazicam :KK55:
Bende 21 yaşındayim canim 3 yaşında da bi prensesim var :21: burda motivasyon süper canim bende 20 kilo verdim 165 boy 55 kilodayim hedefim 53 :KK16: birlikte sohbet ederek eğlenerek zayifliyoruz:KK28:

Kesinlikle ama fazla dillendirme çünkü kendi kendine nazar olucan
Du soylemeyim bari bende merak ettim sahiden kac gun devam edicek diye:KK48:

Haa bu arada aklima geldi ben mutlu oldugum zamanlarda yiyesim gelmezdi(demek ki o kadar uzun zaman olmus ki mutlu olmayali bu huyumu bile unutmusum:KK42:)

Simdi mutluyum desem oda degil

Kiz benimkide tam tersi dipsiz kuyu gibi ne atsan aliyo yemekten rahatsiz oldugum nadirdir:KK34:
Ay en son kısır yemiştim gecen sene ağır geldi direk hastane sonra çokonat yedim yine aynı en son Tarhana çorbası hastaneye gittim:KK43: malesef öyle herşeyi yiyemem kurbanda gazoz içtim 1 bardak 10 tane iğne yedim alerjim var asitli içeceklere benimle dalga gecerler birşey yemiyorsun dikkat ediyorsun kilolusun diye :KK61:normal degilim anlıyacan :KK14:

Yaaa amaa canım benim hedef kiloma şurda 2 kilocuk kalmış arada küçük kaçamaklar oluyor:oops: ama yinede kalorisine bakmadan yemiyorum canim ben 20 kilomu kalori sayarak verdim:KK54:
Maşallah canım ben kilo versem bile o tarz ürünler yiyemiyorum malesef benim tek kaçamağım petibör olur Abur Cabur olarak başka da olamaz kilo verdikten sonra senin yerinde olmak isterdim:KK61::KK61:

Back
X