- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindimmmKizlaaaaaaaarbu hafta birinci biziiiiiiiiz
herkesi tebrik ederimm inşallah haftaya da birinciliği kimseye kaptirmayaliim
![]()
Canım Nasılsın neredeydin?çok sevindimmm
inş. hep böyle devam eder. kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikasınızzz...![]()
buralardayım tatlım çocuklardan evden falan fırsat bulamıyorum bazen nasılsınCanım Nasılsın neredeydin?
İyim canım sagolburalardayım tatlım çocuklardan evden falan fırsat bulamıyorum bazen nasılsın
sana da iyi gecelerHerkese iyi geceler kızlar![]()
O basari bireysel degil hepimizin basarisi kaptan ozelliklede senin seninle o kadar inatlasmasaydim bu kadar verebilecegimi sanmiyorum insallah hepimiz bu azimle devam ederizEki Görüntüle 1745962Sudbanazenin seni ayrıca tebrik ediyorum caniiimm bireyselde birinci oldun
başarılarinin devamini dilerim
![]()
Kiz odul benim neyime benim bisuru kilo vermem lazim dahaAslında küçük bir ödül verebilirsin canım
Günaydın canım bireyselde birinci olmuşsun Can'ım tebrikler kız gecen haftada belliydi zatenO basari bireysel degil hepimizin basarisi kaptan ozelliklede senin seninle o kadar inatlasmasaydim bu kadar verebilecegimi sanmiyorum insallah hepimiz bu azimle devam ederiz
Kiz odul benim neyime benim bisuru kilo vermem lazim daha
Birde diyet disi bisey yeyince resmen azitiyorum icimden bi tazmsnya canavari cikiyor her buldugumu ogutuyorum![]()
Sana da günaydın canım..Günaydın kızlar herkese Mutlu bir haftasonu dilerim![]()
Kaptanımız sağolsun arada bizim ayarları düzeltiyor..haftaya aynen devam edelim canım..İyi akşamlar kızlar birinci biz olmuşuzçok sevindim özellikle
Sudbanazenin @marlin18 ve @SEVTAL87
sarraf kızlar süpersiniz
birde kaptanımız
herkedi canı gönülden tebrik ederim
![]()
Evet canım aynen devam hep birlikteKaptanımız sağolsun arada bizim ayarları düzeltiyor..haftaya aynen devam edelim canım..
Yok canım aksine olmak için hep hap kullandım..bende polikist var hap içmesem olamıyorum..bir bilgim de yok.mutlaka arkadaşlar yardımcı olacaktır..sarraf canım hiç adet geciktirici yada tampon kullandın mı? Kusura bakma biraz özel bir soru merak ettim ?
Canim en guzelide bu hafta hicbirimizde artik yoktu cok buyuk mutlulukKaptanımız sağolsun arada bizim ayarları düzeltiyor..haftaya aynen devam edelim canım..
Kiz pazartesi gunu arti 200 gorunce dedim bu laflarin hepsinin altinda kalicamda cok sukur Allah utandirmadiGünaydın canım bireyselde birinci olmuşsun Can'ım tebrikler kız gecen haftada belliydi zatenkükremenden ben degil sen Aslan oldun minnoş
![]()