Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanım bizim bir topiğimiz var @derman arkadaşımızın açtığı adı da yaz fit gitmek isteyenler biz orada yaptığımız sporları yazıyor ve yarışıyoruz gelmek isteyen arkadaşlarımız seslenmek istiyorum yanlış değildir umarım buradan seslenmek
Yok canim iyi yaptin bende fitim fitsin fit topigindeyim 2 senedir sporu o topikte sevdim La Lune La Lune min sayesinde:KK68:

Benim yarin misafirlerim gelecek. Gelemedim hic buraya. Yorgunluktan ölüyorum ama hala islerim bitmedi. Yarina biraktim artik. Oglene kdar halletmem lazim..

Menumu yazayim.

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Aksam
Mercimek corbasi
2 isirik pizza.
Ayran

Su 2 Litre

Spor bol bol yurudum bugun evde alisveriste..
Kolay gelsin güzelimm:KK60:ikramlardan fazla kaçırma oldu mu:KK19:
çok sevindimmm :KK73::KK73::KK73::KK73:
inş. hep böyle devam eder. kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikasınızzz... :KK9::KK9::KK9:
Ee hadi fistik haftaya seni de bekliyorum listeye:KK19:
O basari bireysel degil hepimizin basarisi kaptan ozelliklede senin seninle o kadar inatlasmasaydim bu kadar verebilecegimi sanmiyorum insallah hepimiz bu azimle devam ederiz
Caniimmm benim :KK60: :KK68::KK68:
Kaptanımız sağolsun arada bizim ayarları düzeltiyor..haftaya aynen devam edelim canım..
Hepimizin fistiiikkk olmasii için bu çabaa:KK71::KK71::KK71: manken gibi salinicazz:KK8::KK8:

Yok canım aksine olmak için hep hap kullandım..bende polikist var hap içmesem olamıyorum..bir bilgim de yok.mutlaka arkadaşlar yardımcı olacaktır..
o_Oo_Oo_O bende hipo hipo yum canim durumlar benzesiyor sanirim bende ilac kullanmadan olamiorum.

448. Etap birincisi Sudbanazenin Sudbanazenin tebrikler! :KK9: :nazar:
samp0aba9fb5f84f00e7.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

selam kızlar
sudbanazenin canım tebrik ederim harikasın :KK68:
yemeği azalttım iki haftadır ama kilo almışım anlamıyorum niye böyle oldu.
sanırım spor şart sadece yemekle olmuyor :KK42:

selam kızlar
sudbanazenin canım tebrik ederim harikasın :KK68:
yemeği azalttım iki haftadır ama kilo almışım anlamıyorum niye böyle oldu.
sanırım spor şart sadece yemekle olmuyor :KK42:
Tesekkur ederim canim dert etme kacamak yapmamissan eger arada oluyor oyle bizlerdede ama imkanin varsa spor yap emin ol etkisi varda bende spor olarak tembelim anca yuruyusle kurtariyorum iste

Bende p.tesiyi iple cekiyorummm haftasonunu kacamaksiz atlatmam lazim listeye girebilmem icinnnn hafta ici tehdit yok nasilsaaaa:KK76:

Back
X