Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugunku menumu yazayim

Sabah:3 dilim peynir 5 zeytin

Öğle:1 tabak soganli yumurta

20 bardak su

Not:bu arada fark ettim ki cok hızlı yemek yiyorum yavas yemeyi ogrenmeye karar verdim

Sabah zeytinleri bile kucuk kucuk yedim normalde 1 zeytini bir kerede yerken simdi bolup bolup yedim:KK70:
3 dilim peyniri 5 zeytini yemem 15 dk yı buldu neredeyse tabi yaninda suda iciyordum:-)

Oglende yemek yerken tatli catali kullanarak yedim yemegi boyle kucuk kucuk lokmalar aldim sanursin bebege yemek yediriyorsun:KK70:

Ama boyle boyle yavas yavas yemek yemegi ogrenmem lazim cunku benim onume tabagin konmasiyla kalkmasi bir oluyo eeee tabi buda zayiflamayi zorlastiran etken

Sanki boyle boyle doydugumuda hissediyorum
Çok iyi yapiyosun canim bende yavaş yemeye çalışıyorum kendimi komtrol etmessem yemek yemem 5 dk sürmüyor :KK53:menun çok güzel:KK60:

Slm kizlar menum:
Sabah:1 yumurtali peynirli omlet(kizima yapmistim ama yemedi)
ogle:yok
aksam:1 cherry 1 dilim kasar p. 1 zeytin 1 salatalik 3 y.k yogurt 1 catal kiymali yumurta
3 lt su
aksam 1 bardak sut icicem
Cok iyi canim afiyet olsun akşam yemek yeseydin sebze falan iyi olurdu:KK19:

bu arada menümü yazayım unutuyordum nerdeyse :confused:
sabah: 3 dilim ekmek yumurta peynir zeytin tahin pekmez
öğlen: bişey yemedim
akşam: 1 kase nesfit
birazdan da spor yapıcam :KK49:
Afiyet olsun canimm bu hafta seni de listeye alabilicezzz mi :KK16:

Kizlar bugünkü menüm cok kötü.moralim cok bozuk.ben üzgün olunca kendimi yemege verenlerdenim cok yanlis oldugunu biliyorum ama elimde degil.kac aydir insan icine ciktigim yok.esime bir yerlere gidelim dedigimde hep bebegi bahane ediyor. Ben burda ysnlizim ailem cok uzak ucakla gidiyoruz malum cocuklarla yolculuk zor.senede bir defa görüyorum.esimin ailesi kardesleri burda.sürekli evde kapanmaktan biktim.ev isi yemek camasir temizlik cocuklar derken iyice canimdan bezdim.bugünde artik patladim herseye yetisemiyorum.cocuklar dinlemiyo odalarini bile zorla toplatiyorum.artik dayanamiyorum gidecek sıkıldıhim zaman derlesecek kimsem yok.sabahtan beri aglamakliyim psikolojim bozuldu.kücük bebegi olan arkadaslar sizdemi böylesiniz acaba
Ahh canim valla çok haklısın eşin biraz düşünceli olmalı bayanlar hep evde çocuk çoluk ev işleri insan gerçekten bunaliyor :( Allah tan benim annemler araba mesafesinde de daralinca atıyorum kendimi anneme sohbet edip kafaya boşaltmak çok önemli

Menüm ,1yumurta ,10zeytin ,biber ,2 dilimekmek ,yesillik ,üc catal recel
aksam ,bir tabak corba ,bir tabak yogurtlu ispanak ,bir tabak kiymali makarna
ara üc kasik nutella ,4 tane pismaniye cok pismanim yedigime ,üc kare cikolata
spor bugün yok.moralim bozuk diye cocugu esim cikardi
Neyse canım sıkma canini bugünlük de böyle olsun yarın dengelersin:KK60:

Kizlar bugünkü menüm cok kötü.moralim cok bozuk.ben üzgün olunca kendimi yemege verenlerdenim cok yanlis oldugunu biliyorum ama elimde degil.kac aydir insan icine ciktigim yok.esime bir yerlere gidelim dedigimde hep bebegi bahane ediyor. Ben burda ysnlizim ailem cok uzak ucakla gidiyoruz malum cocuklarla yolculuk zor.senede bir defa görüyorum.esimin ailesi kardesleri burda.sürekli evde kapanmaktan biktim.ev isi yemek camasir temizlik cocuklar derken iyice canimdan bezdim.bugünde artik patladim herseye yetisemiyorum.cocuklar dinlemiyo odalarini bile zorla toplatiyorum.artik dayanamiyorum gidecek sıkıldıhim zaman derlesecek kimsem yok.sabahtan beri aglamakliyim psikolojim bozuldu.kücük bebegi olan arkadaslar sizdemi böylesiniz acaba
Canım senin adına cok uzuldum sahiden cok zor birde cocuklarin sorumluluguyla psikoloji hepten yıpraniyor

Allah yardimcin olsun
Bende senin gibiyim uzulunce falan kendimi yemege vuruyorum bi suredir bunu yapmadim

2 haftadir moralim bozuk olmasina kotu seyler yasamama ragmen yemege vermedim kendimi yeyince sanki birseyler mi duzelecek diye frenledim

Ama simdide yuzumde sıkıntı stresten ergenler gibi bi suru sivilce çıktı birde moral bozuklugubdan kendimi tutamayip kasiyorum falan iz birakacaklar daha kotu olacak

Kızlar bugunku menumu yazayim

Sabah:3 dilim peynir 5 zeytin

Öğle:1 tabak soganli yumurta

20 bardak su

Not:bu arada fark ettim ki cok hızlı yemek yiyorum yavas yemeyi ogrenmeye karar verdim

Sabah zeytinleri bile kucuk kucuk yedim normalde 1 zeytini bir kerede yerken simdi bolup bolup yedim:KK70:
3 dilim peyniri 5 zeytini yemem 15 dk yı buldu neredeyse tabi yaninda suda iciyordum:-)

Oglende yemek yerken tatli catali kullanarak yedim yemegi boyle kucuk kucuk lokmalar aldim sanursin bebege yemek yediriyorsun:KK70:

Ama boyle boyle yavas yavas yemek yemegi ogrenmem lazim cunku benim onume tabagin konmasiyla kalkmasi bir oluyo eeee tabi buda zayiflamayi zorlastiran etken

Sanki boyle boyle doydugumuda hissediyorum

Akşam yemek yemiyor musun?

Menüm ,1yumurta ,10zeytin ,biber ,2 dilimekmek ,yesillik ,üc catal recel
aksam ,bir tabak corba ,bir tabak yogurtlu ispanak ,bir tabak kiymali makarna
ara üc kasik nutella ,4 tane pismaniye cok pismanim yedigime ,üc kare cikolata
spor bugün yok.moralim bozuk diye cocugu esim cikardi
Sıkma canini cumaya daha var toparlarsin insallah hatta moral bozukluguna ragmen az bile yemissin diyebilirim ben olsam o nutella kavanozunu bitirmistim

Bence soyle yap nutella yiyecsgin zaman ye ama kavanozu yanina alma mesela tatli kasigiyla falan yiyeceksen 1 cay kasigi al kavonuzu kapat koy dolaba git odada ye o sekilde yemek icib gitmeye usenceik yapar yemessin yani bi fikir tafsiye :)

Miyav_su Miyav_su merhaba canım.
bişey sormak istiyordum. yüzme kursuna gideceksin sanırım. biraz bilgi verir misin. inş. istanbul dasındır. ben de düşünüyorum kaç gündür araştırıyorum.

Miyav_su Miyav_su merhaba canım.
bişey sormak istiyordum. yüzme kursuna gideceksin sanırım. biraz bilgi verir misin. inş. istanbul dasındır. ben de düşünüyorum kaç gündür araştırıyorum.
Merhaba canım ben denizlide yaşıyorum burada ki Pamukkale üniversitesine kayıt oldum 3 hafta ,hafta da 4 gün 1,5 saat sürecek grubumuz 15 kişilik canım 140 tl ödedim özel ders düşündüm önce saati 60 TL şuan çok zor o parayı ödemem eğer öğrenemezsem yazın özel ders almayı planlıyorum

Selam kızlar bugün ki menüm kahvaltıda omlet 15 adet zeytin avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kuruyemiş şekersiz tarçınlı süt akşam ise arkadaşımda yedim fırında köfte ve yogurt herkese afiyet olsun :KK69::KK69:

Back
X