- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.781
Cok sevinirim insallah katilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevinirim insallah katilirim
Vikitabı güncelse görebilirsin@kitap_asigi senin kütüphaneyeyi çok merak ediyorum doğrusu
Planlı yapmadık ama öyle oldu çokta güzel oldu. Her ay gün sahibini dışlayıp özel konuşma açacağız orda konuşuyorduk hangi kitapları aldığımızı alcağımızı. ay 2. günün heyecanı sardı şimdi beni.
Heyecan keşke kilo vermeme sebep olsa
Hem aynı takımdaymışızda kaç kilosun canım sen?
@kitap_asigi senin kütüphaneyeyi çok merak ediyorum doğrusu
Vikitabim okumak istediklerimle doluVikitabı güncelse görebilirsin![]()
Aaa bi daha gitme o zaman hedefe ulaşana kadar. Hatta korumayı başarıyla atlatana kadar.Offf cok guzel olmuuuuus
Bence de heyecan verdirse keske kilolarikilolari ben de heycan yaptim
Ben bayadir burdaydim canim sonrasinda izne ayrildim geldim dugunum icin. Gitmeden 62 kiloydum. Geldim ki 68 kilo oluvermisim
Birazcik daha gelissin de paylasirim canim bi ara
Cok eksigim var cok![]()
Bende kitaplığımı ekliyorum yavaştan ama sıkıldımVikitabim okumak istediklerimle dolu
Uyelik acip hic ilgilenmemisim bu etkinlik olunca sirf okumak istediklerimi ekledim![]()
Aaa bi daha gitme o zaman hedefe ulaşana kadar. Hatta korumayı başarıyla atlatana kadar.
Bende kitaplığımı ekliyorum yavaştan ama sıkıldım![]()
Ben spor yapmaya cok useniyorum maleseff78,9 şimdilik ama regl oldum. Biraz çıkmıştır kilom.
Spor başlığımı takip etmiyorum başka bir arkadaşın konusuna kaydım. Focus t 25 diye bir program var. 25 dk ama kaliteli 25 dk
O programı yapıyorum yanınada ek bişeyler . Sende gel istersen. Sporsuz olmuyor ki. Hatta kızlar hepiniz gelin t 25 çi olalım hep beraber.
Bugün bende üşeniyo gibiyim ama yapmak için çabalayacağım.Ben spor yapmaya cok useniyorum maleseff
Kendimi hazir hissedersem gelirim oraya simdi baslayip da yarim birakmayim![]()
100 den 69 a düştüm canım ...karatay yaptım başta 80 kiloya kadar düştüm sonlara doğru verme durunca diyetisyene gittim onunla devam ettim 69 um suan diyetisyenide bıraktım artık çünkü sen kemiklisin ideal kilon bu dedi yağ az mis kemik ağır geliyormus böyle iste canjm :)Süpersin canım 100 kg 76 kg düştün harikasın sen dukan mı yapıyorsun![]()
Tebrik ediyorum canım seni. Boyun kaç100 den 69 a düştüm canım ...karatay yaptım başta 80 kiloya kadar düştüm sonlara doğru verme durunca diyetisyene gittim onunla devam ettim 69 um suan diyetisyenide bıraktım artık çünkü sen kemiklisin ideal kilon bu dedi yağ az mis kemik ağır geliyormus böyle iste canjm :)
Evet canim ben ilk olarak başlangıç olarak verdiğin kiloyu baz alicam cuma günü o kilodan düşücez zaten şimdi adaylar listesindesin 2 hafta deneme süresinden sonra ana listeye giriceksinSekerPancarii canimm benimde kg cumadan sayilcakmi ? Ben yeni katildm ya araniza diyette oldugm icjn gun gun takip ediyorummm :/
Aslinda karabugday ve yoğurt yersen bütün gün ayranla verdiğinden daha çok verirsin ben ilk yaptığımda günde 1 kilo kaybi olmuşdu bi dene istersenYapalim yapmasinada 1 gunluk bisey mi o malum ben persembe gunleri birsey yemiyorum ya sadece ayran iciyorum ertesi gun tartida artiyi gormemek icin
Tartida arti kelimesini bile kurarken bi korku kapliyo icimi
Bide unuttum ya ben subatin 14 une kadar meyve yiyemiyorum seker orucundayim ya
Eğer dukanda zorlanacagini düşünüyorsan dukan expressde deneyebilirsin aslinda canimBen bugun dukana basladim..Et vazgecilmez olunca benim icin kilo vermemde 3 gundur durdu cmtesiden beri ayni kilodayim..Ki hicc kacamak yapmadim..Hem metabolizmam şaşirsin diye hemde esinde aksam yemek yiyebilsin diye dukan yapmaya karar verdim..2 yil evvel 1 ayda 7 kilo vermistim arada kacamaklarimda olmustu..Maalesef test galan yapmadm ama vaktiyle kitabini hatmetmişligim var cunaya kadar saf protein yapicam cumartesi seyire başlicam benimmm icin hayirlisi olur umarim..yine gec yemicm en gec 6 da yeme isini bitiricem inşALLAH..Hadi bu sefer gitsin bu kilolar yaza kadar 10 kilooo hadii hadiii![]()
Saol canım boyum 1.70Tebrik ediyorum canım seni. Boyun kaç
Selinim canim :) ıyiki varsinEvet canim ben ilk olarak başlangıç olarak verdiğin kiloyu baz alicam cuma günü o kilodan düşücez zaten şimdi adaylar listesindesin 2 hafta deneme süresinden sonra ana listeye giriceksin
Aslinda karabugday ve yoğurt yersen bütün gün ayranla verdiğinden daha çok verirsin ben ilk yaptığımda günde 1 kilo kaybi olmuşdu bi dene istersen
Eğer dukanda zorlanacagini düşünüyorsan dukan expressde deneyebilirsin aslinda canim![]()
benim boyumda 173 falan ama 69 u kabul etmem ya sende etme .Saol canım boyum 1.70
Nasılsın sevtal cim :)Kizlar nereye kayboldu herkes
Kendi kendime devam ediyorum canjm bende kendimce kabul etmedim :) ee aylarca gittim diyetisyene bende oldum bir diyetisyen :) herşeyi öğrendim kendimin kocuyum suandabenim boyumda 173 falan ama 69 u kabul etmem ya sende etme .