Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@SekerPancari71 selincim yok zorlanmam kanimca denicem bu hafta cunku 1 haftada 4 kilo verince metabolizma aptal oldu..Dulan tets yaptim ideal kilon 64 dio saka yapio galiba:) Ben 60 olmak istiorum ve uzun yolum var asil hedefim haziran kizimin dogum gunune kadar..Hesapliyorum her ay 2 kilo versem 10 kilo eder..Hep boyle istiorum tabi inşALLAH azimle devam edebilirim..

selam kızlar
bugünkü menüm
sabah: zeytinyağında 2 yumurta 2 dilim ekmek biraz da tahin pekmez
öğlen: 1 kase çorba
akşam: 1 kase nesfit
2 fincan yeşilçay
sporumu da fırsat bulursam yapıcam. günler uzasa da rahatlasam artık. bazen hiçbişeye yetişemiyorum :KK43:

Kizlar bende menumu yazayim

Sabah yiyesim yoktu birsey yiyemedim

Ögle:1 kase fırında tavuk bir kasede yogurt yedim

Bugün yine düzensiz bir beslenme yaptm.sabah sütlü kahve içtim sadece.hoş benm sabah dediğim saat 12civarı :KK45: Akşam: nohut,pilav ve salata

Sabah; bir yumurta,ligt peynir,fume, ve cay
Aksam; yulaf kepegiyle yaptigim enfes ucgunluk ekmegimmm, bi kasik yag ile ispanakli bir yumurta kirdim bide yogurtt ohhhh miss doydummm..
Birazdan spor salonuma gidicem..

Sabah; bir yumurta,ligt peynir,fume, ve cay
Aksam; yulaf kepegiyle yaptigim enfes ucgunluk ekmegimmm, bi kasik yag ile ispanakli bir yumurta kirdim bide yogurtt ohhhh miss doydummm..
Birazdan spor salonuma gidicem..
Ayyy sen spor salonuna mi gidiyordun desene sen fazlasiyla guclu bir rakipmissin

100 den 69 a düştüm canım ...karatay yaptım başta 80 kiloya kadar düştüm sonlara doğru verme durunca diyetisyene gittim onunla devam ettim 69 um suan diyetisyenide bıraktım artık çünkü sen kemiklisin ideal kilon bu dedi yağ az mis kemik ağır geliyormus böyle iste canjm :)
Anladım canım bende karatay yapıyorum maşallah sana çok iyi bende şu 80 kg bir düşsem gerisi gelir biliyorum

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm 06.00 kahvaltımı yaptım 1 haşlanmış yumurta 10 adet zeytin bol yeşillik bir turp avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kuruyemiş tükketim akşam yemeği yiyemedim heyecandan saat 15.00,17.00 fıtness yaptım şimdi de yüzme yerine geldim erken gelmişim 19,45 bekliyorum :KK17::KK17:

image.webp

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm 06.00 kahvaltımı yaptım 1 haşlanmış yumurta 10 adet zeytin bol yeşillik bir turp avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kuruyemiş tükketim akşam yemeği yiyemedim heyecandan saat 15.00,17.00 fıtness yaptım şimdi de yüzme yerine geldim erken gelmişim 19,45 bekliyorum :KK17::KK17:
Kiz oglrnde bisey yememissin bari aksam ya halsiz kalirsan nasil spor yapacaksin

Back
X