Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sudbanazenin Sudbanazenin canim sanirim bide alali epey olmustu midem kalkti aksamda aldirmadim esime yarin napicam bakalim:KK43:
Miyav_su Miyav_su canim bu süt tozu bikdigimiz kahve kremasi olanlardan degil hamur islerinde kullanilan süt tozu yag orani 1.28 protein degeei yuksek o yuzden dukancilara serbest abartmamak kosuluyla:)
@ParteMoralll ben alali uzun zaman olmustu bide amerikan mutfak benim gereginden sicak ve nemli olabiliyor bazen onunda etkisi oldugunu dusunuyorum.Beb hicbiseyi ambalajinda saklamiyorum agzini acarsam hemen kavanoza :)
Ben o hamur işindeki sanmıştım afiyet olsun

image.webp

Slm kızlar moralim sıfır eşim burnu kırık olduğu için ameliyat olacak burnundan çünkü artik iyce nefes almada problem çıkarıyor ama eşimde panik atak ve hastane fobisi var ve narkozdan kalkamayacagini düşünüyor:KK42: böyle düşünmemesi söylüyorum ama yok vasiyetini bile sıraliyor bende çok kötü oluyorum o öyle dedikçe:cry: pazartesi ameliyat olacak ama dklar geçmiyor ona ve bana tabiki :KK43: lütfen dua edin boll boll:KK200: bengiisuu bengiisuu canimm bi kaç gün gelemeyebilirim yarın listeyi sen yapar msn bugün listeleri ben yaparim sen paylaşırsin olur mu?
Geçmiş olsunnnn canım yaaaa :( rabbim şifasini cesaretini verir inşallah hiç üzülme tabii ben ilgilenirim merak etme canim sen habersiz bırakma bizi :KK19:

iyi geceler kızlar
ben hiç menümü yazmasam iyi olur.
sabah: bişey yemedim
öğlen: dolma :KK22: hiç dayanamıyorum dolmaya
akşam: 1 tane mandalina

Slm kızlar moralim sıfır eşim burnu kırık olduğu için ameliyat olacak burnundan çünkü artik iyce nefes almada problem çıkarıyor ama eşimde panik atak ve hastane fobisi var ve narkozdan kalkamayacagini düşünüyor:KK42: böyle düşünmemesi söylüyorum ama yok vasiyetini bile sıraliyor bende çok kötü oluyorum o öyle dedikçe:cry: pazartesi ameliyat olacak ama dklar geçmiyor ona ve bana tabiki :KK43: lütfen dua edin boll boll:KK200: bengiisuu bengiisuu canimm bi kaç gün gelemeyebilirim yarın listeyi sen yapar msn bugün listeleri ben yaparim sen paylaşırsin olur mu?

Of benim esim de ayni. Cok cok onemli bir sey olmadikca mumkun degil hastaneye gitmez. Sacma sapan bir suru fobisi var.
Insallah guzelce atlatirsiniz ameliyati canim. Sen artik mecburen sakin kalmalisin esinin yaninda. Onu rahatlatmaya calisman lazim. Sen kotu olma.

Kızlar zaten moralsizdim ders calismaktan bıkkınlik geldi hayat nesem kalmadi resmen

Stresten ensemde bile sivilceler cıktı bide sınavda kotu gecerse tam olacak

Bide yarın baskulun korkusu var bakalim nolcak

Cok takma canim kafana. Benim de var sinavim haftasonu. Dusundukce sıkıntı basiyor icimi. Ama sinavlardan sonraki pazartesiyi dusunuyorum oyle telkin ediyorum kendimi:KK48:

Kilo konusunda da bu haffta veremezsen haftaya verirsin. Surekli eksi eksi gitmiyor zaten bazen arti cikarsin bazen sabit kalirsin. Onemli olan istikrar. Bu kadar stres yaparsan kendine zarar verirsin sadece..:KK19:

Günaydın kızlar valla şoklardayım:KK57:tartiya bi çıktım 78 79 larda biseydi bende gozlerime inanamadim o yuzden tarti ilk kaci gosteriyo tam hatirlamiyorum

Sonra kimseye haksizlik olmasin diye bi daha tartildim 80.9 (bu dijital baskuller yada benimkiler her cikista fazla gosteriyo diye bi daha tartilmadim ) ayyy mutlulukla şok arasinda bisey yasiyorum

Hepinize bol eksili bir gun diliyorum

***14. TAKIM 449. ETAP***
Şekerpancarı71(54.7/ / /% )
Sevtal87(64.6 / /%)
Sarraf(83.9/ / /%)
Asena87( 65,5 / / /%)kendi isteğiyle takimdan ayrıldı
Miyav_su(80,7/ / /%)
Marlin18( 64.5 / / /%)
Sudbanazenin (85.8 / / /%)

14.TAKIM ORTALAMASI: %

***Adaylar Listesi 449. Etap***
ParteMoralll( 81.4/ / /%)yeni üye başlangıç tarihi 17 ocak 2016, başlangıç kilo 81.4, 5 Şubat 2016 listede, hedef kilo: 60
dr_meltmm( 64.0/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 6 ocak 2016, başlangıç kilo 64.0, 22 ocak 2016 listede, hedef kilo:??
Masalperisi_( 81.2 / / / %) yeni üye başlangıç tarihi 11 ocak 2016, başlangıç kilo 81.5, 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:65
Norwegian( 56.2 / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 9 ocak 2016, başlangıç kilo 56.2, 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:53
Edylan(61.0/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 13 ocak 2016, başlangıç kilo 61.0 , 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:52
Sansa_stark( 85.? / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 14 ocak 2016, başlangıç kilo 85, 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:??

Free Takim
Kitapasigi (68.4 / /% )
Afrasyab ( / / / %)
Moon8187 ( 73.5/ /%)
Bengiisuu ( 70.2/ /%)

Günaydın kızlar valla şoklardayım:KK57:tartiya bi çıktım 78 79 larda biseydi bende gozlerime inanamadim o yuzden tarti ilk kaci gosteriyo tam hatirlamiyorum

Sonra kimseye haksizlik olmasin diye bi daha tartildim 80.9 (bu dijital baskuller yada benimkiler her cikista fazla gosteriyo diye bi daha tartilmadim ) ayyy mutlulukla şok arasinda bisey yasiyorum

Hepinize bol eksili bir gun diliyorum
Cok guzell vallaaaaa :KK9::KK71: supersin

Günaydın.
Dün akşam eve gidip yemek yedim yatış o yatış sabah zor kalktım. Gel gör ki hala kötüyüm. :S
Geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.
Kilom artı benim takım listesine bu hafta eklenecek miyim:S Eğer ekleneceksem sizi çok olumsuz ekleyeceğim. Yarışmadan ayrılmayı düşünüyorum. Eklenmem şart değilse devam tabi ki.

Günaydın.
Dün akşam eve gidip yemek yedim yatış o yatış sabah zor kalktım. Gel gör ki hala kötüyüm. :S
Geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.
Kilom artı benim takım listesine bu hafta eklenecek miyim:S Eğer ekleneceksem sizi çok olumsuz ekleyeceğim. Yarışmadan ayrılmayı düşünüyorum. Eklenmem şart değilse devam tabi ki.
Canim kurllafi kaptan ve bengisu daha iyi biliyor ama sanirim deneme suren iki hafta iki haftada kilo veremessen katilamiyorsun takima

Bak bi haftan daha var bence pes etme sahiden burasi insana cok iyi geliyo diyetisyenden bile iyi diyebilirim

Back
X