Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

"SekerPancari71, post: 44780626, member: 599965"]***14. TAKIM 449. ETAP***
Şekerpancarı71(54.7/53.9 /0.8 /% 1.46)
Sevtal87(64.6 / /%)
Sarraf(83.9/ / /%)
Asena87( 65,5 / / /%)kendi isteğiyle takimdan ayrıldı
Miyav_su(80,7/ 80.7/ 0/%0)kilosu sabit
Marlin18( 64.5 /63.8 / 0.7/% 1.08)
Sudbanazenin (85.8/80.9 /4.9 /%5.71):nazar:
_Simurg_ (78.9/ 83.3/ -4.4/% -5.58) 4. Takimdan transfer oldu

14. TAKIM ORTALAMASI:%
Canim ya sagolsin yuzdemi hesaplamissin bende hesaplamistim tam yaziyordum sen yazmisdin bide ben 5.5 olarak hesaplamistim
Iki kiloyu birbirinden çıkarip 100 çarp geçen haftaki kilona böl tatlişim 5.71 çıkıyor harikaaa bi yuzde bu haftada bireyselde birincilik senin bence:21:

Nazenin bu gidisle sondan gelip hepimizi gecicen kız.bu hafta 1. yine sen olursun
Canim sende iyi vermissin ya uzun zamandir yaptigim diyetlerin hicbirinde boyle iyi sonuc almamistim ayaklarim yere basmiyor resmen sevincten artik bi yedileride goreydik hayirlisiyla

Insallah hepimiz burada saglikla istedigimiz kilolara kavusuruz

Tesekkürler kaptanim sende öyle.hedefe baya az kalmis
Evet canim çok mutluyum bu kiloda sadece yeni evliyken olmuştum ve sonra hemen geri almiştim zayifliğin keyfini doya doya çıkaricaammm darısı sizlerin başına :KK60:hepinizi mezun edicem burdan:KK69::KK69:

Canım alerji ilacı kullanırken sakın tuz kullanma birde ilacı bırakınca 1 ay kullanma olur mu bende kullanıyorum alerji ilacı senin neye karşı var alerjin birde alerji serumu kullandın mı ?
Serum değil hap olarak kullandım. Alerji testi detaylı yaptıramadım daha. Öksürükten nefes alamıyorum ilacı içince kesiliyor. Grip olduğum zaman başlıyor. işten izin alıp test yaptırabilsem bi :S Bu ara hayal gibi.
Tuz çok aramam zaten. Salataya çok az hatta aklıma gelmez.Yemeğe de pişerken biraz ekliyorum tuzu sevmem ama turşu yedim bi iki akşam az da olsa. aklımda tutayım bu dediğini.
Yok canim daha da artti korkusu nefesi falan kesiliyo gece uyyamadi hiç sanırım vazgeçecek ameliyat olmaktan
Ay canım ya inş atlatırsınız. Nasıl destek olcaksın ki zor bi durum. Ne desen ikna olmaz şimdi. İnş vazgeçmezde sağlığına kavuşur.

Sudbanazenin Sudbanazenin tebrik ederim bireyselde birincisin. Hatta takımımızda birinci olcaktı sayende ama ben baltalıyorum bu hafta.

Ediceksin tabiii güzeliimmm:KK68: ama bir daha takimdan ayrılma lafi duymiyim:KK20:
Tatlım bugün ki mutsuzluğuma rağmen beni içinize aldınız ya böyle... Takıma apayrı bi bağla bağlandım. Gitmem artık bi yerlere imkanı yok.

Serum değil hap olarak kullandım. Alerji testi detaylı yaptıramadım daha. Öksürükten nefes alamıyorum ilacı içince kesiliyor. Grip olduğum zaman başlıyor. işten izin alıp test yaptırabilsem bi :S Bu ara hayal gibi.
Tuz çok aramam zaten. Salataya çok az hatta aklıma gelmez.Yemeğe de pişerken biraz ekliyorum tuzu sevmem ama turşu yedim bi iki akşam az da olsa. aklımda tutayım bu dediğini.

Ay canım ya inş atlatırsınız. Nasıl destek olcaksın ki zor bi durum. Ne desen ikna olmaz şimdi. İnş vazgeçmezde sağlığına kavuşur.

Sudbanazenin Sudbanazenin tebrik ederim bireyselde birincisin. Hatta takımımızda birinci olcaktı sayende ama ben baltalıyorum bu hafta.
Canim tesekkur ederim ama bence boyle dusunme burada herkesinde aldigi zamanlar oldu hep vererek gitmez ki kilo vermenin durma evreside olacak bende ne zaman o evreye gelicem diye korkuyla bekliyorum

Miyav_su Miyav_su vermemis olabilirsin ama sahiden senin sabit kalmanda bi ilerleme boyle boyle istedigimiz kilolara kavusucaz insallah:KK73:
Ay kıyamam bana moralde verirmiş yok zaten şuan kilomu düşünmüyorum şu ateşden bir kurtulsam senin adına gerçekten çok sevindim canım benim Sınavı'nda iyi gecicek bunu unutma

Olsun :KK53: ikimiz kukumav kuşu gibi otururuh burda:KK8:
He ya ben komik şeyler yaparım zaten grubun komiği benim zaten
image.webp

Back
X