- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.021
Günaydın Can'ım sagolGünaydın kızlarrrrrrrr herkese bol bol eksiler olsun :)
Bence 500 gr az değil Canım yavaş ver ki geriye gelmesin acele etmeGünaydın.
Az vermişim. Çok yavaş kilo veriyorum ya
Günaydın kaptanım verirsiniz merak etmeyin kaç kilodan bu kiloya düştün Canım benimGünaydın fıstıklaaarr hayırlı cumalaaarrçok Üzgünüm çünkü artidayim inşallah sizde güzel eksiler vardir
Sanada günaydin canim.tarti kabusun mu oldu yoksa .ucunda ölüm yokya kasma kendini bosverGünaydın Canım tartıya çıkmaya korkuyorumgece 4 de yattım sabaha kadar tartı ile uğraştım
Süpersin Canım yürüyüşlerin süper zaten senin vermen normal tebriklerGecen cuma 62.8
Bugün 62
Giden 800 gr
Saoll canim benimmGünaydın kaptanım verirsiniz merak etmeyin kaç kilodan bu kiloya düştün Canım benim
Çok takıyorum ya kabusum olduSanada günaydin canim.tarti kabusun mu oldu yoksa .ucunda ölüm yokya kasma kendini bosver
Bozmasın Canım bozulursa strese girersin birde bizlere kim motive edicekSaoll canim benimmyine de moralini bozuyor arti insanin
Haklısın miyavim şimdi hafif bir kahvaltı yapip güne güzel başlicam haftaya güzel bir eksi istiyorumBozmasın Canım bozulursa strese girersin birde bizlere kim motive edicek
Enee cik kiz cabuk :dGünaydın Canım tartıya çıkmaya korkuyorumgece 4 de yattım sabaha kadar tartı ile uğraştım
Canım benim işte hep böyle ol afiyet olsun şeyHaklısın miyavim şimdi hafif bir kahvaltı yapip güne güzel başlicam haftaya güzel bir eksi istiyorumhadi sende tartil merak ediyorum
Önce küçükler CanımEnee cik kiz cabuk :d
Dallarıyla birlikte haşladım sonra elimle sıktım. Hamur gibi oluyor zaten..Karnibaharlari dal dal mi koydun yoksa ezdinmi catalla
Miyavcim merakla bekliyorum hadiÖnce küçükler Canım
gunaydin kizlarrr..neyseki sabah dunku olan yaygaraya ragmen esimin sarilmasiyla gozumu actim cok sukur nekadr kizsamda cok seviyorum keratayieli elime degince unutuorum herseyi oda bilio tabi bunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?