• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşbulduk okudum şimdi :) Sevgi ben 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim artık bu kilolar çok bezdirdi beni 2 yıl önce 65 ten 50 ye düşmüştüm şimdi 65 ile başladım yola şuan 63.5 im yurtta kalıyorum ama artık nolursa olsun kilo kontrolümü sporumu ele almaya karar verdim şuan hedefim 52 boyum 1.55

Amacım zayıflayıp sıkılaşmak sevgilimin hayran kalacağı fizikte biri olmak ve öncesinde tabikide sağlıklı olup sigara lanetini bırakarak şu kiloları şakır şakır vermek
Son olarak bişey sorucam listeye kiloları alıntılayarak mı yazıyoruz?
Hos geldin canim. Insallah en kisa zamanda kilolarindanda sigaradanda kurtulursun

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, tabiki katilabilirsin:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassaolmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezunederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunuyorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklıyaşama hoş geldin”

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için :) 22 yaşındayım 1.55 boyundayım 63.5kiloyum

Son düzenleme:
bugün 2 kaşık menemen(kendimi kınıyorum ama anne menemeni :KK200:)
1 kk beyaz peynir 4-5 demet maydonoz nane gibi yeşillik yedim
1 bardak çay
arada kahve ve ceviz (cevizin ölçüsünü kaçırdım :( )
akşam 4 dolma yarım kase yoğurt

arada sirkeli bal sıcak su karışımını içtim daha spor yapmadım gece pilatesimi yapıcam

1 bardak çay
arada kahve ve ceviz (cevizin ölçüsünü kaçırdım :KK43: )

arada sirkeli bal sıcak su karışımını içtim daha spor yapmadım gece pilatesimi yapıcam
Menun guzel bence .dolmalarda çok buyuk degilse so run yok

1 bardak çay

Hosgeldin :)

Selam kizlar nasilsiniz bugun ugrayamadim hic.menumu Yazip bi gecmise bakiyim.
Kahvaltim 1.5 yumurta , 10 zeytin , peynir , biber, salatalik , 2 dilim ekmek , bir lokma so sis
Ara bir bardak tarcinli sut.uc catal pasta
Askam salata. yogurt bir tabak dunku broccoli Yemeginden yedim
Sport 3 saat.yurudum
Maşallah menün ve sporun mükemmel Canım :KK9:

1 bardak çay

Menün çok güzel Canım afiyet olsun

SekerPancarii SekerPancarii kaptanim subatin 26 si cumaya denk geliyor nirmalde 1 ay diyordum ama sanirim sizden ayri o kadar dayanamam gibi geliyor 26 subatta doneyim

Selam canlarim yeni geldimmm misss sahil havasini icime ceke ceke aldm geldm..

Sabah; peynirli omlett , pastirma cay bir dilim yulf gozlemem

Aksam; kizarmisss tavuk, uc tane cig kofte:KK45:ayrannn oohhh bide yulafli gozlemem

Cok sukur doyduk
Oh ne güzel yürüyüş iyi gelmiştir menün de çok güzel afiyet olsun

1 bardak çay

Bence çok güzel menü tatlim afiyet olsun ne güzel pilates mi yapıyorsun :21: bende çok yaptim pilates severim:KK49:

Canim bende korkuyorum ayrilirsam almaktan ama sanki ayrilmam lazim gibi bi sure izninizi alayim insallah en yakim zamanda daha guclu olarak katilicam araniza
Olur tatlim ama senede 2 izin hakki var unutma acil durumları da göz önünde bulundurmak lazim sen diğer iznini 2015 de almıştın demi? Yani 2016 da sifirlandi tekrar 2 izin hakkin var birini kullaniyorsun şuan ama seni rahatlatacaksa kendin bilirsin güzelim kafani topla ve eksilerlee dön:21::KK60:

Selam canlarim yeni geldimmm misss sahil havasini icime ceke ceke aldm geldm..

Sabah; peynirli omlett , pastirma cay bir dilim yulf gozlemem

Aksam; kizarmisss tavuk, uc tane cig kofte:KK45:ayrannn oohhh bide yulafli gozlemem

Cok sukur doyduk
Oohh ne güzel yürümüşsünn özendimm :21::21: çiğ köfte dukan usulü mü yoksa kaçamak mi:KK58: afiyet olsun balım:KK19:

Selam kizlar nasilsiniz bugun ugrayamadim hic.menumu Yazip bi gecmise bakiyim.
Kahvaltim 1.5 yumurta , 10 zeytin , peynir , biber, salatalik , 2 dilim ekmek , bir lokma so sis
Ara bir bardak tarcinli sut.uc catal pasta
Askam salata. yogurt bir tabak dunku broccoli Yemeginden yedim
Sport 3 saat.yurudum
Afiyet olsun canim cok iyi :KK19: pastadan azcik yemişsin:KK15: yürüyüş harika:KK49:

Back
X