Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltim 1 yumurta , 1avuç fındık, peynir , biber , zeytin, turp , 1 dilim ekmek ,
Ara , 1 bardak tarcinli sut , 3 ceviz ,
Aksam bir tabak nohut , yarım tabak bulgur pilavı , yoğurt , üç küçük acı biber turşusu
Ara iki kuru kayısı, 5 üzüm beş fındık
Spor 2.saat 45 dakika yürüdüm

Kimsecikler yok canım benimde misafirim gelmedi çok yorgunum yarın yorucu bir gün beni bekliyor 3 saat yürüyüş 2 ,5 saat spor salonu sporum bitince hoca bırakmıyor çok az göbeğim kaldı onun çalışmasını yapıyorum göbeğime ağırlık koyup sehbada mekik çekiyorum boynumdan dolayı 100 defa en son bütün hareketler bitiyor tekrar 100 defa 1000 defada Twister yapıyorum bitince tekrar 1000 defa :rolleyes::rolleyes:şu hareket üzerime 10 kg ağırlık koyuyorum

Canım sen artık kendini aşmış sin.sporda seninle yarışmamız imkansiz:KK17:

Ayyy kizlar bu cumadan çok korkuyorum.sabah hâlâ artidaydim:KK61:.bir günde eksi olurmu ki acep

selam kızlar nasılsınız :KK73:
selincim izne ayrılmak istiyorum. karmakarışık bir dönemdeyim. misafirlerim var. 3 haftadır. yorgunluk uykusuzluk sinirlerim yıprandı. hiç birşeye dikkat edemiyorum. önümüzdeki haftayı da atlatsam tamamdır.

Arkadaşlar ben geldim sizi özledim.telim düştü kırıldı servisten bugün geldi daha.bugünde misafirim vardı yazamadım.kaç gündür hep aklımdaydınız.yediklerime sporuma hep dikkatte ettim hep.yarından itibaren menü paşlaşmaya devam ederim.beni merak eden herkese çoook tşk.ederim.
Eee sizler nasılsınız.:KK200:

Arkadaşlar ben geldim sizi özledim.telim düştü kırıldı servisten bugün geldi daha.bugünde misafirim vardı yazamadım.kaç gündür hep aklımdaydınız.yediklerime sporuma hep dikkatte ettim hep.yarından itibaren menü paşlaşmaya devam ederim.beni merak eden herkese çoook tşk.ederim.
Allah'a şükür önemli birşey yokmuş canım.sağlık olsun. Bizde meraklanmistik sen gelmeyince.hoş geldin tekrar

selam kızlar nasılsınız :KK73:
selincim izne ayrılmak istiyorum. karmakarışık bir dönemdeyim. misafirlerim var. 3 haftadır. yorgunluk uykusuzluk sinirlerim yıprandı. hiç birşeye dikkat edemiyorum. önümüzdeki haftayı da atlatsam tamamdır.
Allah yardım etsin canım. Yaşananlar yıpratmış seni.kolay değil tabi arka arkaya ölüm. Allah kolaylık versin sabır versin canim

İyi geceler kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk peynir, domates salatalık..
Saat 15 de: iki kaşık turşu kavurması, yoğurtlu patlıcan biber kurusu..
Akşam çay yanında fındık yedim..

Kahvaltim 1 yumurta , 1avuç fındık, peynir , biber , zeytin, turp , 1 dilim ekmek ,
Ara , 1 bardak tarcinli sut , 3 ceviz ,
Aksam bir tabak nohut , yarım tabak bulgur pilavı , yoğurt , üç küçük acı biber turşusu
Ara iki kuru kayısı, 5 üzüm beş fındık
Spor 2.saat 45 dakika yürüdüm
Canım akşam ki menün tam benlikmiş size mi gelseydim afiyet olsun yürüyüşünde süper her zaman ki gibi :KK5:

:KK37::KK36::KK60::KK72::KK19:

Back
X