Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biliyorum bana çok kızacaksın benim menüm :KK47:gece saat 03.00 de eşim geldi onunla dışarda dürümcüye gittik bir tane et dürüm ,ayran ve ay söylemiyeceğim :KK17:patates kızartması yedim :KK22:öğlende sucuk ve 2 dilim ekmek ve peynir yedim akşam ise dünden kalma bezelyem vardı ve yogurt yedim :mad:ceza var mı birde şuan + olmuşum çocuklardan sporda yapamadım SekerPancarii SekerPancarii , marlin18 marlin18 ve @ParteMoralll :mad:
Neeeeeeeeeeeeeeee naptiiiiiinnnnnnn

Sabah 7.30 gibi uyanıyor. Sonra öğleye kadar uyku yok.öğlen de dışardan dolastiriyorum arabasıyla 2 bazen 3 saat uyuyorum bende yürümüş oluyorum.sonra akşam 9 _10 gibi uyuyor.ben yoruluyorum o yorulmuyor valla.@ParteMoralll senin bebişin demi böyle. Kızlar sizin bebiş ler uyuyor mu yaa.benimki beni çok yoruyor.
Benmkide halaaaa duruoo anniiieee diye mizildiyoooo.. benim kiz daha uyumaz :D bu anasina cekmisss dopingli cocuk uyku sevmiyo hicccc :) oglen bile 20dk zor uyuyo.. erkenden kalkarr kurallari boyle

Aman allahım Nasıl bir bebiş o Canım:KK53:allah kolaylık versin :KK57:dışarda uyumasında senin için çok iyi Sana spor yaptırmış oluyor :KK48:
Evet bende yürümüş oluyorum .valla yağmur çamur demiyoruz .bugün kar yağıyor du ona rağmen 3 saat yürüdum yoksa evde uyumuyor.:mad:

Benmkide halaaaa duruoo anniiieee diye mizildiyoooo.. benim kiz daha uyumaz :KK70: bu anasina cekmisss dopingli cocuk uyku sevmiyo hicccc :) oglen bile 20dk zor uyuyo.. erkenden kalkarr kurallari boyle
Benimkide evde olunca oglen en fazla yarım saat uyur . sonra bütün gun huysuzluk ediyo.dışarda uyutuyorum bende artik.2 bazen 3 saat uyuyorum temiz havada.
Kizzzz ben de sadece benimki böyle sanıyodum bak seninkide aynıymış :KK53::KK57::KK34:

Benimkide evde olunca oglen en fazla yarım saat uyur . sonra bütün gun huysuzluk ediyo.dışarda uyutuyorum bende artik.2 bazen 3 saat uyuyorum temiz havada.
Kizzzz ben de sadece benimki böyle sanıyodum bak seninkide aynıymış :KK53::KK57::KK34:
Kınamıyorum Nasıl çocuk bunlar bana gelen çocuklarda öyle sabah 6 gece 1 de yatıyorlar :KK53:

Hastanede karışmış olmasın sakın o_O.gerçi bende uyuyamam fazla.babamıza çekmemiş hiç. :63:kafasını yastığa koyduğu an uyur maşallah :KK53:
Aslında bende öyleyim mesala bugün sabah 5 de yattım sabah 7.30 uyandım çocuklar 10 da geldi halen daha ayaktayım benim kocamda öyle yastığa yattım mı gider :KK53:ben pireliyim :KK70::KK70:

***14. TAKIM 454. ETAP***
Sevtal87(61.8 / / /%)
Sarraf(82.1 / / /%)
Miyav_su( 81.7/ / /%)
Marlin18( 60.9 / / /% )

Moon8187 (66.4 / / /%)
ParteMoralll (76.8/ / /%)1 kez bildirimde bulunmadiği için yüzde 2ye bölündü
Gadriell ( 96.5/ / /%)

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Yokyok benim kizda fenaa anne anneee ayrilmiyo dibimdenn bugun esime yemegi zor yaptim olsun napalim :)

Merhaba sevgili takım sakinleri.. bugunku menumuz:
Sabah once 2 bardak su ile birkaç damla limon
2 haslanmis yumurta 1 minicik dilim yagsiz peynir
Ogleyin konserve sardalye yedim ama ııh ilk kez tattım begenmedim.
Ikindi vaktinde yagsiz yogurduma 1 yemek kaşığı goji berry atıp yedim
Akşam haşlanmis göğüs eti vardi sadece baharatlayıp yedim 1 bardak ayran ictim
Sabah yagmurluydu yuruyemedigim icin iş çıkışı yürüyerek geldim 1 saat sürdü yurunebilir bir uzaklık olmasi büyük nimet. Spor ayakkabilarım hep ofiste zaten..
Yogaya basladim evde akrobatik hareketler yapmak icin sabirsizlaniyorum.. hepinize mutlu aksamlar :KK200::KK200::KK200:
Afiyet olsun canim çok güzel menün yürüyüş de harika olmuş:KK60:

Back
X