Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Screenshot_2016-02-27-08-40-10-1.webp

Günaydın kızlar Nasılsınız daha geçmişi bakamadım ama birazdan bakıcam önce menüm dün eşim buradaydı gece gönderdim :KK61:Dün sabah kahvaltıda sucuklu yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği yanında peynir şekersiz çay sonra arkadaşın sergisi vardı kokteyl ve yemekli kokteylden 1 kuru pasta tuzlu sade Türk kahvesi içtim akşam ise yemekte 3 tane minik çöp şiş patlıcan salatası ve turşu suyu içtim :KK22:zaten gün boyunca çocuk baktım arkadaşın şükür onlarda bakma işide bitti onların peşinden koşmaktan 3 litreyi geçmiştir su tükettim :p

Günaydın kızlar Nasılsınız daha geçmişi bakamadım ama birazdan bakıcam önce menüm dün eşim buradaydı gece gönderdim :KK61:Dün sabah kahvaltıda sucuklu yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği yanında peynir şekersiz çay sonra arkadaşın sergisi vardı kokteyl ve yemekli kokteylden 1 kuru pasta tuzlu sade Türk kahvesi içtim akşam ise yemekte 3 tane minik çöp şiş patlıcan salatası ve turşu suyu içtim :KK22:zaten gün boyunca çocuk baktım arkadaşın şükür onlarda bakma işide bitti onların peşinden koşmaktan 3 litreyi geçmiştir su tükettim :p
Eşin sehir disinda mi calisiyo canm ?
Disarda olmana oranla cok abartmamissin bence gayet güzel menü

Eşin sehir disinda mi calisiyo canm ?
Disarda olmana oranla cok abartmamissin bence gayet güzel menü
Mecburi nedenler Canım normalde işimiz burada Allah nasip ederse martın 17 burada olacak evet dikkat ederim birtek eşim gece gelince abarttım Canım ya 2 haftadadır sporda yoktu evde arkadaşın çocuklarına baktım anladığım kadarıyla sen bebiş tedavisi görüyorsun bende istiyorum bebiş doktorum kilo ve şekerden dolayı imkansız dedi birbirimize burada daha çok destek verelim olur mu

Dün kızımı endokrine götürdüm..malesef kolestrol ve açlık sınırı yüksek çıktı.sınırı baya bi geçmiş 15 kilo fazlalığı var dedi moralim fena bozuldu...
Pazartesi diyetisyene götürecem üç ayda kilo veremezse ilaç başlarız dedi...offf daha 9,5 yaşında inşallah kolay geçer diyet süresi..ileride benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum..Artık kızımla birlikte diyetteyiz...
Canım Sana tavsiyem yinede sen bilirsin ama ben 2 sene diyetisyene uydum bir işe yaramadım Karataya uygulasanız o ilacı bende kullanıyorum ve nefret ediyorum o ilaçdan hayattan soğuttu Karatay'dan önce doktorum bana insülin iğnesi verecekti onun ve sporun özellikle yürüyüşün sayesinde kurtuldum geçmiş olsun

Kiz Miyav_su Miyav_su gece yemeseymisin bugün __eksilerde olacakmışın.o kadar yemene ve spor yapamaması rağmen kilon sabit:KK50::KK19:.harika bence haftaya --lerdesin canim
Sağol canım Karatay sayesinde hoş dün ekmek yedim ptesi görün beni ctesi -pazar evde temizlik yapıcam ptesi pistlere dönüyorum artık Aslan olmanın Zaman'ı geldi tombul kedicik olmaktan sıkıldım :KK70::KK70::KK70:

marlin18 marlin18 @ParteMoralll kızlar nerdesiniz bu saatte buralarda olurdunuz nerdesiniz ? :KK11:
Bugün çok işim var canım. Komşumuzun oğlu evleniyor. Orda olurum bugün.şimdi yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum kızı da uyutayım sonra rahat ederim.
Miyav_su Miyav_su canım allah tez zamanda kavuştursun inşallah eşinle

Back
X