- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.361
Hayırlı olsun canimmmŞaka şaka takım olarak birinci oluruz inş
Tşkler canım inş ama yarın için pek umutlu değilim benim yarışım bundan sonra başlıyorHayırlı olsun canimmminşallah boll eksiyle uyanirsin sabaha
İnşallah canım. Bu azimle hepimizi geçersin senOleyy listedeyim artık birincilikler benim bundan sonra
Tesekkurler canimMükemmel ya cok güzel yürümüşsün yine canm bravo
Tabi heyecanlanirsin selincim verdin kilolarıAahhh ben bu yaz için çokkkkkk heyecanliyimmmgiyinicem kuşanicammm oohhhhhhhhh takicam gözlüğümü havali havalı dolanicam
Ah şu misafirlikler yokmu canım. Bu Kilolarin bütün suçlusu onlar.İnş canım ama bu hafta misafirliğe çok gittim biraz kaçtı inş vermişimdir bende
Kizlar hepinize iyi geceler iyi uykular.. Hepimiz yarına bol bol eksiler görürüz insallah /QUOTE]
İyi geceler canım yarın görüşmek üzere3
hipoluyum canim bende hic ilaçsiz olmadim..14 yil ilac kullandim..sonra bebk tedavisi istanbukun en iyi prof.lari bana senin cocugun olmaz dediOlamıyor musun canım..çok zor bilirim..
Rabbim bağışlasın Canım yavrunuzu Nasıl oldu bıdıkhipoluyum canim bende hic ilaçsiz olmadim..14 yil ilac kullandim..sonra bebk tedavisi istanbukun en iyi prof.lari bana senin cocugun olmaz dedi..Biz esimle ALLAH bilir ancak dedik çok şükür kavuştuk evladimiza hamd olsun..RABBIM isteyen butun kardeslerime nasip etsin..Mucizeleriyle müjdelendirsin inşALLAH bu mübarek gecede..Biz anne babalarada evkatlarimizin acisini göstermesin layikiyla yetistirmeyi nasip etsin saglik sihhat icinde inşALLAH..
Afiyet olsun canımKizlar okadr allak bullak oldumki bu hafta ne yedim ne ictim hatirlamiorum..
4-5 geceir ciddi ciddi uykusuzum kizim ateslendi biraz uyuyor simdi teteikteyim bu gecede...
Menum:Sabah 7-8 cherry ve bayaca koy peyniri yedim 300 gr falan kesin vardr..
ara:10 cig badem
ögle:salcali makarna(cokk canm istedii)
ara:birkac badem daha
Gözünaydın Canım inşallah birincilikler senin olsun ben zaten hep yerinde SayanlardanımOleyy listedeyim artık birincilikler benim bundan sonra
Kizlar hepinize iyi geceler iyi uykular.. Hepimiz yarına bol bol eksiler görürüz insallah
Evet birde ısrar etmeleri yok mu işte o Zaman kendimi balkondan atmak istiyorumAh şu misafirlikler yokmu canım. Bu Kilolarin bütün suçlusu onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?