Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay evet canım erken uyuyunca erkenden uyandım şimdi kahvaltı yapıp yürüyüşe gidicem sen neler yaptın
Bende büyük kızları okula gönderdim canım. Bebiş le uğraşıyorum. Saat 7 de kalkıyor artık .onu oynatiyorum .Ayyy uyku haram bana kiz

Bende büyük kızları okula gönderdim canım. Bebiş le uğraşıyorum. Saat 7 de kalkıyor artık .onu oynatiyorum .Ayyy uyku haram bana kiz
Ana erkenden ne işi var onun ben sana diyorum onun kanında Rambo kanı var oda benim gibi erkenden uyanıyor gönder bana sabaha kadar evcilik oynarız onunlabende şimdi kuaföre gidicem 15 km yol yürüyerek yağmurda var

Ana erkenden ne işi var onun ben sana diyorum onun kanında Rambo kanı var oda benim gibi erkenden uyanıyor gönder bana sabaha kadar evcilik oynarız onunlabende şimdi kuaföre gidicem 15 km yol yürüyerek yağmurda var
Hiç uykuyu sevmiyor.nasıl bebek bu yaa.bebek dediğin uyur biraz.yolun uzunmuş canım yağmurluk falan giy .ıslanıp hasta olma aman ha

Hiç uykuyu sevmiyor.nasıl bebek bu yaa.bebek dediğin uyur biraz.yolun uzunmuş canım yağmurluk falan giy .ıslanıp hasta olma aman ha
Merak etme benim yeğenimde aynı senin kız gibiydi ablam hep isyan etti bende hep derdim okula başlayınca uyucam diye isyan eder diye şimdi öyle yalvarıyor uyumak istiyorum diye senin bebişde öyle olur canım doktora sordun mu normal mi böyle olması hoş ben işten güçten böyleyim

Evet normalmiş. Ağlayıp huzursuz değilse uykusu yoktur dedi doktor.ahhhh ben olsam onun yerinde saatlerce uyurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…