- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.421
Ay kıyamam inşallah biran önce toparlanır olsun seneye gider ne güzel bu yaşta yüzme öğrenmiş biz beceremedik yüzme öğrenmeyiEvet iyi şimdi. Sadece yüzme yarışması vardı okulda.yaraları yüzünden gidemedi ona üzülüyor
Sana iyi yürüyüşler canım. Dikkat et ıslanmaBende kaçıyorum kızlar akşama görüşürüz
Benim kız da 7 de uyandı..normalde 10 a kadar uyurdu..ben de sersem gibi oldum.Bende büyük kızları okula gönderdim canım. Bebiş le uğraşıyorum. Saat 7 de kalkıyor artık .onu oynatiyorum .Ayyy uyku haram bana kiz
Insallah.. uc hafta oldumu sen geleli yahuOleyy listedeyim artık birincilikler benim bundan sonra
Aaaa cok saskinim suanKızlar merhaba.resmen şoktayım.3 gün spor yapamadım ve dikkat ettiğim halde 4 kilo almışım.bu nası olur anlamadım gerçekten çok dikkat ettim.moralim çok bozuldu.
Fıstığım unutmuşum adaylar listesini kusura bakma ekledim listeyiSekerPancarii kuzum bende bildirimi mi yapacagm degil mi ?listede degilim ya hani
Ayy canim çok üzüldüm acaba geçen hafta yanlış mi tartti tarti veya bugün mü bi yanlışlık var ki 4 kilo almiş olman imkansızKızlar merhaba.resmen şoktayım.3 gün spor yapamadım ve dikkat ettiğim halde 4 kilo almışım.bu nası olur anlamadım gerçekten çok dikkat ettim.moralim çok bozuldu.
Olsun canim 400 gr gitmiş sonuçtaKesin Regl yuzunden eksi goremedimsinir oldum yaa dogru duzgun olamadim ki pfffffff neyse yaa gram gitmis..
Kaptanim kontrol et dogrumu..
Sevtal87(58.8 / / /%)*** 14. TAKIM 455. ETAP***
Sarraf(83.5 /82.7 /0.8 /%0.95)
Miyav_su( 81.7/81.7/0/ 0%)kilosu sabit
Marlin18( 60.1/59.0/1.1/1.83%)
Moon8187 (67.6 /68.0/ -0.4/% -0.59)
ParteMoralll (75.9/75.5 / 0.4/0.53%)
Ayferelif ( 66.2/65.7 / 0.5/%0.76)yeni üye başlangıç tarihi 17 şubat 2016,başlangıç kilo 68,Hedef kilo 55
Gadriell ( 94.9 / / /%)kendi isteğiyle ayrildi
14. TAKIM ORTALAMASI: %
Gerçekten mi bende 3 hafta spor yapmadım ama almadım senin niye böyle olduKızlar merhaba.resmen şoktayım.3 gün spor yapamadım ve dikkat ettiğim halde 4 kilo almışım.bu nası olur anlamadım gerçekten çok dikkat ettim.moralim çok bozuldu.
Sabah okudum cnm afedersn ama damla seklinde yani onceki gibi degl tam olamadim.. normal evde toz kekik var o sekilde olurmu hic duymadmOlsun canim 400 gr gitmiş sonuçtahem haftaya daha çok iner regl olursan kekik kaynat demiştim dün okudun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?