Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam ben varım mooncum istersen birlikte yarışabiliriz bizim kilomuza en az 1 en fazla 2 kilo haftada iyi bence sen ne dersin

Canım çok geçmiş olsun yavrucak tez zamanda iyileşir inş canım esmerimin dediği gibi istrsen birlikte yarışalım kilolarımız yakın haftada en az 1 kilo en fazla 2 kilo bize uygun bence nedersin...
gunaydinnnn hadii yarisalimm canimmmm

Kızlar nerdesiniz doğru bugün haftasonu herkesin bir programı var benim gibi tek tabanca değilsiniz :KK61:

Kisslaaar ben spor yapmaya kaçıyorum eşim uyanmadan yapmazsam bi daha vakit bulamıyorum görüşürüz:KK55::KK55: yaa kizlar bu squat mucize bişey kalçayi acayip hoş yapiyor selülitlere de çok iyi geliyor:KK30: en sorunlu bolgem karnim en sevmediğim de karin egzersizi:110:ama yapıyorum yine de :KK49: yaa dün güldür güldür programina bakıyordum şarkıcı çikti oraya neydi adi hatirlayamadim miş miş mış mış şarkısını söyleyen şarkıcı:KK53: ayy göbek dekolteli bluz giymis nasil güzel bir karni vardii anlatamam içim giittii:110: benim hiç bi zaman o kadar pürüzsüz bi karnim olmucak:KK42::KK42: çok yırtığım var çoookkk:KK42: moralim bozuldu:63: hadi ben sporaa:KK55:

Kızlar nerdesiniz doğru bugün haftasonu herkesin bir programı var benim gibi tek tabanca değilsiniz :KK61:
Bugün ablam geliyor doğuracak kiiizzz az kalđi :KK37::anneadayı: pinkibal pinkibal :KK15: annemlerin yanina geliyor kırkı çikana kadar kalacak bebiş sevicemm miyavimm:KK200::KK200: pinkibal etiketine tiklasana miyavim ablamla birbirimize çok benziyoruzz fotoğrafi var profilinde:KK23:

Bugün ablam geliyor doğuracak kiiizzz az kalđi :KK37::anneadayı: pinkibal pinkibal :KK15: annemlerin yanina geliyor kırkı çikana kadar kalacak bebiş sevicemm miyavimm:KK200::KK200: pinkibal etiketine tiklasana miyavim ablamla birbirimize çok benziyoruzz fotoğrafi var profilinde:KK23:
Rabbim analı babalı büyütsünler canım maşallah :nazar:ablanda sende çok güzelsiniz 41 kere maşallah :nazar:ben profil resminin aynı olmasından tahmin etmiştim bebişi benim yerimede öp kokla doğunca :KK46::KK200:

Rabbim analı babalı büyütsünler canım maşallah :nazar:ablanda sende çok güzelsiniz 41 kere maşallah :nazar:ben profil resminin aynı olmasından tahmin etmiştim bebişi benim yerimede öp kokla doğunca :KK46::KK200:
Saol canim:KK60: Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin:KK200: merak etme boll boll koklucam öpücem onuu:KK68::KK68:

Back
X