- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde hedefim mayis 22 de arkadaşımın düğünü var ve fiziğim harika olsun istiyorum o yüzden sporaaa devammAyy hedef belirlememiz takim ici yarismamiz harika oldu ya acayip hirs yaptm simdi mayista esimin dogum günü var tam 2 ay var insallah cok güzel kilo verms olurum o zamana![]()
İşte böyle olsaaaaaa
Ee sen hedefine vardin canm simdi sira fizigini kusursuz hale getirmekte onuda sporla cook rahat yaparsin zatenBenimde hedefim mayis 22 de arkadaşımın düğünü var ve fiziğim harika olsun istiyorum o yüzden sporaaa devamm![]()
Ayy bende bayılıyorum bu kizin fizigineİşte böyle olsaaaaaa![]()
kaldırma canım sakın daha kötü olursunGeçti canim saol❤ ağırlik kaldirmiyorum artik tekrar ağrimasin![]()
ay hadi inşallah canım hep birlikteAyy hedef belirlememiz takim ici yarismamiz harika oldu ya acayip hirs yaptm simdi mayista esimin dogum günü var tam 2 ay var insallah cok güzel kilo verms olurum o zamana![]()
Benimde hedefim mayis 22 de arkadaşımın düğünü var ve fiziğim harika olsun istiyorum o yüzden sporaaa devamm![]()
Yaza kadar böyle olmak istiyorsak yarisimimiza tam gaz devam etmeliyiz kizlar hadi bakalm pes etmek yok![]()
Can'ım merhaba...gece yine ateşle uyandı..sabah 5'e kadardı uyumadı..iştahsız ve keyifsiz ALLAH'tan yarın pazar wşim evde bugünde erken gelicek gelsinde bende dışarı Atina'm kendimi...dün hastane dışında tam 1 haftadır dışarı çıkmadmGünaydın tatlim bebiş nasill![]()
canım geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir bebiş haklısın insan evden çıkmayınca duvarlar üstüne geliyorCan'ım merhaba...gece yine ateşle uyandı..sabah 5'e kadardı uyumadı..iştahsız ve keyifsiz ALLAH'tan yarın pazar wşim evde bugünde erken gelicek gelsinde bende dışarı Atina'm kendimi...dün hastane dışında tam 1 haftadır dışarı çıkmadm