Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kizlar bisey yaptm az once lip kit die bi ruj var dolfunlastiriomus ayni zamanda instagramda gordum unluler felanda kullanio foto eklemis benim duduşlarda incecikkk ayy ise yararsa yazarimm:p hemde 3 tane aldm kampanyali die:KK59:
ay merak ettim bende kullanda sonuçları yaz hoş benim dudaklar kalın kötü mü durur acaba

Kaptan sporunuuu yaptiii:KK49::KK49:
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için(2kilo.ağlkla)
●40 ayakta arkaya tekme
●30 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●25 sn plank
●70 full sumo squat ( 2 set)
●20 tam mekik
●9 dk stand up abs Laura London
Ve soğuma:KK49:
Harikasin kaptan :KK73:

kizlar gunaydin...cok hastayim sanirim yutkunamiorum..dun misafirlerimbvardi ugrayamadm hic..malum kizim suanda daha iyi ama.keyifsizlik istahsizlik oksuruk hala hasta:KK43:..
tartim bozuldu galiba dun kayinpederim falan tartildi kayinvalidm felan tatrtmio dedi onemsemedim o an yerininoynatmisinizdr dedim simdi bende tartildm sahidn tartmio pilimi bitti acaba ekran 0 mi 8 mi ne oluo ama kayboluo sonra..
neyse bugune acaip motive basladim 40 dk ev sporusu yaptim:KK49:@SekerPancari71 ve Miyav_su Miyav_su inanmicak ama..kizi uyuttum taktim kulakligimi bel harektleridir efenimee soylimm egilip kalkmalardr yerinde sayma seklinde yuruyustr yaptim kaslarim hopp hop iynuo suanda:oops:
Bravo harikasin canm :KK9:

Su az iciyorum ne olacak bu böyle diyenler yada ben ne kadar su iciyorum acaba diyip kontrolünü saglamak isteyen bayanlar google play ve adroid markette aqualert diye bir program var.onu indirebilirseniz harika olur.zira ben günlük onunla takibi sagliyorum

marlin18 marlin18 kız kendini yollarıma attın yine merak ettim test yaptın mı ?
Evdeyim canım .bugün hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Test yapmadım. Cesaretim yok yapmaya.ya korktuğum şey doğruysa ne yaparım. Ayyy moralim çok bozuk oturup ağlayasım var. Benim ortanca kızda evde bugün dünden beri hasta. Karnı ağrıyor. Offffff ya

Back
X