Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evdeyim canım .bugün hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Test yapmadım. Cesaretim yok yapmaya.ya korktuğum şey doğruysa ne yaparım. Ayyy moralim çok bozuk oturup ağlayasım var. Benim ortanca kızda evde bugün dünden beri hasta. Karnı ağrıyor. Offffff ya
Canim sormustm ama gözünden kaçtı heralde kac günün gecti ? Birde hep böyle düzensiz mi ? Bahar geliyor ya insanlarin dengeler degisiyor belki ondan gecikmistir

Evdeyim canım .bugün hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Test yapmadım. Cesaretim yok yapmaya.ya korktuğum şey doğruysa ne yaparım. Ayyy moralim çok bozuk oturup ağlayasım var. Benim ortanca kızda evde bugün dünden beri hasta. Karnı ağrıyor. Offffff ya
Geçmiş olsun canım bozma moralini esmerm91 esmerm91 dediği gibidir mevsimden dolayı korunmuyormudunuz benimde hiç keyifim yok salondayım şimdi zorla yürüyüyorum

Canim sormustm ama gözünden kaçtı heralde kac günün gecti ? Birde hep böyle düzensiz mi ? Bahar geliyor ya insanlarin dengeler degisiyor belki ondan gecikmistir
Canım benim bebiş 10 aylık. İlk 6 ay hiç olmadım zaten. Sonra da iki uç haftada bir oluyordum normal mi dedim acaba doğum sonrası diye. Hap kullanıyorum ama bitti 10 gün oldu.hala regl olmadım. Normalde çoktan olmuş bitmiş ti bile.bende çok korkuyorum şimdi. Zaten 3 kızım var.hamileliklerim de baya sorunlu geçiyor .4.yüzden hiç mi hiç düşünmüyordum. Ayyy ya ne yapcam şimdi yada. Çok korkuyorum

Saabah :iki haslanmis yumurta,peynir,fume ve cay..

Aksam; tavuk izgara yaptim, ve yulaf kepegi gozlemelerm

Ben zaten standart aksilik olmazsa 3lt iciyorum hergun...
Bugun
25dk leslie..
30tam mekik..
50squat
Ve kizim kucagimda disari ciktik arabasi arabada kaldii :) oyuzden tam yarim saat dolastik..havada mis gibiydi..
Benim bugunum bukadar arkadaslar muck

Kızlar sormayın :KK8:dün saçlarıma bakım yapmıştım çörekotlu yumurtalı spor salonunda terledikçe buram buram koktu:KK53:aklıma su böreği geldi onun gibi koktum :KK70:çok kötü rezil oldum kızlar :-)

Saabah :iki haslanmis yumurta,peynir,fume ve cay..

Aksam; tavuk izgara yaptim, ve yulaf kepegi gozlemelerm

Ben zaten standart aksilik olmazsa 3lt iciyorum hergun...
Bugun
25dk leslie..
30tam mekik..
50squat
Ve kizim kucagimda disari ciktik arabasi arabada kaldii :) oyuzden tam yarim saat dolastik..havada mis gibiydi..
Benim bugunum bukadar arkadaslar muck
Çok iyi maşallah canım

Sabah: sütlü yulaf lapası(1 bardak y.yağlı süt, 3 kaşık yulaf, içine 1 avuç nar,1 küçük elma, 1 ceviz ve tarçın)
Ara:şekersiz t. Kahvesi,1 kuru incir
Öğle: ıZgara balık, salata,2 günkurusu kayısı
Ara:1 avuç kabak çekirdeği +leblebi,1 greyfurt
Akşam: nohut yemeği, bulgur pilavı, tere ve turp yemeyi düşünüyorum
3 Lt su, 1 saat aerobik

:KK70:Geleyim ama yulaflı Değilim normal su böreğim ben :KK59:birde erkekler vardı birde birbirlerine soruyorlar burada yakınlarda pastane mi var diye yumurta çörek otu koktu diyorlar:KK70:çünkü kafamda 5 saat kaldı:mad:çok utandım
Hahahaahhaahha bosver yulafi caktirma gel beni seni hamham yaparm affetmem:kk77::kk77:
Olsunnnn bosver yaaaa rezil olmamissindir nerden bilcekler amaan:KK70::KK50:

Sabah: sütlü yulaf lapası(1 bardak y.yağlı süt, 3 kaşık yulaf, içine 1 avuç nar,1 küçük elma, 1 ceviz ve tarçın)
Ara:şekersiz t. Kahvesi,1 kuru incir
Öğle: ıZgara balık, salata,2 günkurusu kayısı
Ara:1 avuç kabak çekirdeği +leblebi,1 greyfurt
Akşam: nohut yemeği, bulgur pilavı, tere ve turp yemeyi düşünüyorum
3 Lt su, 1 saat aerobik
Afiyet olsun canım

Back
X