Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

marlin18 marlin18 canım kızın nasıl oldu sen nasılsın iyi misino_O
canim kizimi dr.a goturdm kulagi akmisti meger yavrum orta kulak iltihabi olmus antibiotik verdi dr. moralim bozuldu gecirdifi enfeksiyonun ustune baska mikroplarda eklenmis olucakki boyle olmus dedi..bende gribim zaten ister istemz cocuk hep dibimde...napicaz bilmiorum

bugün ki sporum
2 saat yürüyüş
1 saat kardio ( KOŞU )

KARIN VE BEL : 1000 twister,sopa 300,mekik sehbasında 100 mekik ,yanlara dumbel 2 kg ile 250
PAZU VE ARKA KOL:triseps pusdown : 15 kg ile 50
GÖGÜS: 15 kg ile 50
OMUZ SIRT KANAT : multıpress ense press : ağırlıksız 50 ,latmichire sırta çekiş : 15 kg 50,latmachire 15 kg 50,zbar kilosuz 30
BACAK :legpress kalça ve bacak : 10 kg 50,horizantel leg crul arka bacak :15 kg 50,leg extensiyon ön bacak :15 kg 50,adductor iç bacak: 20 kg 100,adductor dış bacak 20 kg 100
TOPLAM 4 SAAT

:KK31:bebde spor yaptim diodum kendi kendime:KK31:

canim kizimi dr.a goturdm kulagi akmisti meger yavrum orta kulak iltihabi olmus antibiotik verdi dr. moralim bozuldu gecirdifi enfeksiyonun ustune baska mikroplarda eklenmis olucakki boyle olmus dedi..bende gribim zaten ister istemz cocuk hep dibimde...napicaz bilmiorum
ay çok zor canım annen filan yok mu bebişe baksa kıyamam çok kötü o iltihap bende geçirdim bizler dayanamıyoruz bebiş nasıl dayansın yavrum rabbim şifa versin hem sana hem bebişe

Merhabalar:) bugünkü menüm kızlar;)
Sabah: 2 dilim etimek+peynir+zeytin ve sekersiz cay
Ara öğün:kahve+kuru meyve
Öğlen: barbunya+salata+yoğurt
Ara öğün: yoğurt+ ceviz ve badem
Akşam: 1 parca tavuk ve cacık
Ve bol bol su içtim:)

Merhabalar:) bugünkü menüm kızlar:KK66:
Sabah: 2 dilim etimek+peynir+zeytin ve sekersiz cay
Ara öğün:kahve+kuru meyve
Öğlen: barbunya+salata+yoğurt
Ara öğün: yoğurt+ ceviz ve badem
Akşam: 1 parca tavuk ve cacık
Ve bol bol su içtim:)
afiyet olsun canım bugün doymuşsun

Geçmiş olsun canım uff herkes hasta rabbim şifa versin

amandugun bunhafta sonu ve henuz gitmk istedigim seyi alamadm cunku cikio bakamadim..bari 66 olsam hafta sonu:*

KahvaltıM , bir yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem ceviz , iki catal tahin pekmez
Ögleden sonra bir dilim ekmek , bir tabak çorba , uç dilim peynir
Aksam , uç kaşık mantı ve bir bardak tarcinli sut . 10 badem , iki kuru erik , bir hurma
Spor 2 saat yürüdum

Kizlar menumu yazayim...
Sabah 1 dilim t.b ekmek 4 dilim kasar peyniri 2 zeytin
ogle yarim yagli cips kucuk pkt
sonra yarim dilim t.b ekmegi
az ince 2si1 arada

sacma bi menu oldu ama bugun dr.a gittigmz icin yedim ciktim gelince saat gec olur diye..yine aksam yememe kuralini uyguluyorum

ama cok azittim ben 2 hafta..bu hafta kendime geldim artik hergun sporumuda yapicam arttira arttira

Back
X