- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.181
Aynenn dikkat edin sizler kendinize valla geldimi gitmiyorçok kötü ya sabahadan soguk öglen sıcak akşam yine soğuk garipleşti artık havalar dikkat etmek lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn dikkat edin sizler kendinize valla geldimi gitmiyorçok kötü ya sabahadan soguk öglen sıcak akşam yine soğuk garipleşti artık havalar dikkat etmek lazım
Saol canım benimÇok geçmiş olsun canım..
işte bende ondan korkuyorum hasta olursam bakacak kimsede yok malesefAynenn dikkat edin sizler kendinize valla geldimi gitmiyor
Teşekkür ederim Can'ımAfiyet olsun arkadasım memün gayet güzel
canim kizimi dr.a goturdm kulagi akmisti meger yavrum orta kulak iltihabi olmus antibiotik verdi dr. moralim bozuldu gecirdifi enfeksiyonun ustune baska mikroplarda eklenmis olucakki boyle olmus dedi..bende gribim zaten ister istemz cocuk hep dibimde...napicaz bilmiorum
bugün ki sporum
2 saat yürüyüş
1 saat kardio ( KOŞU )
KARIN VE BEL : 1000 twister,sopa 300,mekik sehbasında 100 mekik ,yanlara dumbel 2 kg ile 250
PAZU VE ARKA KOL:triseps pusdown : 15 kg ile 50
GÖGÜS: 15 kg ile 50
OMUZ SIRT KANAT : multıpress ense press : ağırlıksız 50 ,latmichire sırta çekiş : 15 kg 50,latmachire 15 kg 50,zbar kilosuz 30
BACAK :legpress kalça ve bacak : 10 kg 50,horizantel leg crul arka bacak :15 kg 50,leg extensiyon ön bacak :15 kg 50,adductor iç bacak: 20 kg 100,adductor dış bacak 20 kg 100
TOPLAM 4 SAAT
ay çok zor canım annen filan yok mu bebişe baksa kıyamam çok kötü o iltihap bende geçirdim bizler dayanamıyoruz bebiş nasıl dayansın yavrum rabbim şifa versin hem sana hem bebişecanim kizimi dr.a goturdm kulagi akmisti meger yavrum orta kulak iltihabi olmus antibiotik verdi dr. moralim bozuldu gecirdifi enfeksiyonun ustune baska mikroplarda eklenmis olucakki boyle olmus dedi..bende gribim zaten ister istemz cocuk hep dibimde...napicaz bilmiorum
estafurllah canım ben sadece ayrıntılı yazmıyordum her günbebde spor yaptim diodum kendi kendime
![]()
afiyet olsun canım bugün doymuşsunMerhabalar:) bugünkü menüm kızlar
Sabah: 2 dilim etimek+peynir+zeytin ve sekersiz cay
Ara öğün:kahve+kuru meyve
Öğlen: barbunya+salata+yoğurt
Ara öğün: yoğurt+ ceviz ve badem
Akşam: 1 parca tavuk ve cacık
Ve bol bol su içtim:)
Oo ozaman kendine çok dikkat et sporda yapıyosun terlersin hava çarpar filan ...işte bende ondan korkuyorum hasta olursam bakacak kimsede yok malesef
Geçmiş olsun canım uff herkes hasta rabbim şifa versincanim kizimi dr.a goturdm kulagi akmisti meger yavrum orta kulak iltihabi olmus antibiotik verdi dr. moralim bozuldu gecirdifi enfeksiyonun ustune baska mikroplarda eklenmis olucakki boyle olmus dedi..bende gribim zaten ister istemz cocuk hep dibimde...napicaz bilmiorum
evet aynen öyle spora giderken hava sıcak çıkınca soguyor ya of sağol canım sende bol bol limonlu sıcak birşeyler içOo ozaman kendine çok dikkat et sporda yapıyosun terlersin hava çarpar filan ...
Amin canim cok saol..Geçmiş olsun canım uff herkes hasta rabbim şifa versin