- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.261
Bak üzülüyorsun ama yinede yapıyorsun artık dikkat et canım dediğimi yap iyi gecelerİyi geceler canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak üzülüyorsun ama yinede yapıyorsun artık dikkat et canım dediğimi yap iyi gecelerİyi geceler canım![]()
Amin canim..Masallah canm.
Ne kadar erken dogdu ki sadece iki güncük yasadi yavrunbasiniz saolsun Rabbim diger evlatlarina uzun ömürler versin inşallah.
Ailenle baska illerdesiniz heralde canm diger kizlar büyükde 10 aylik olan bebisle zor olabilr ama Rabbm verdiyse vardir bir bildigi.
Rabbm biz gibi tüm isteyenlereMiyav_su ve banada versin insallah
Amin canim cok saol..Hem antibiotik kullanicak olmamiz hemde ina istarla kulagini tutuo kulagina bakin demem ve bakip kulaklari tertemiz demesi simdi akinca kbb gotur demesi beni cileden cikardi..hemde cok iyi international bir hastane..ee be adam ozamn desene madem oyle bi kbb girsun diye..simdide dioki biz yuzeysl bakioruz kulaga..Yeterki iyi olsun yavrum napalim kullanicaz RABBIM dermansiz dert vermesinAfiyet olsun miyavimmmçok güzel
Ahh yavrum kötü hastalanmis atamadi bi türlü antibiyotik vermesi mi moralini bozdu canim bende çocuklarda antibiyotik kullanilmasini sevmiyorum ama gerekli olduğunda mecbur belki antibiyotiği içinde bi kaç güne toparlanir yazik küçücük bedeniyle en ufak hastalık bi büyük yavrularimiza Allah kötüsüyle karşılaştırmasin şifa versin Rabbim kuzuna![]()
disarda degildim evdeydimmm selinn bakindm ne var die baktim oracikta kalivermis yidimm..ama hem sabah spor yaptim hemde aksam hastanedn sonra yuruyus merak etme..ayy bu arada tartildim 68.6 ciktim yaa sözzzz veriyorum Cuma'ya inşALLAH 66 olup kendimi affettirocem sanaasl selinimmm çıtırr kaptannnnnnAfiyet olsun canim mantiyi kararinda birakmişsinyürüyüş çok iyi
Aaa hiç olmamış menün mooono nasil bir öğle yemeği öyle
cips mi bulabildin dışarda sadece hastanede simit yesen daha iyiydii çok sinirlendim kizdim çokkk
az yemek önemli değil göbeģine yapışsin da gör o cipsler
düğünde de göbeğin çikacak işte
ne yapıcaksim şimdi kendini affettirmek için küstüm
![]()
canimm banada oluyor bazen birbirimizo mitive edelim yoksa selin kaptan kesicek bizi...Yarin yapmayalim tmm mi durtelim birbirimizi hep..Canım hızlı kilo vermek iyi değil 3 kilo ideal ama çünkü hızlı verince hızlı alıyoruz aramızda kalsın 1 paket bitter çikolata yedim akşam 10 da napcam ben krize girdim![]()
6 buçuk aylıkken doğdu canım. Küçüktü baya. Ben almanya'da yaşıyorum. Ailem Türkiye'de. Burda yapayalnızim.eşimin 2 erkek kardesi ve bir kuzeni var burda.annesiyle babası da 6 ay orda 6 ay burdalar.Masallah canm.
Ne kadar erken dogdu ki sadece iki güncük yasadi yavrunbasiniz saolsun Rabbim diger evlatlarina uzun ömürler versin inşallah.
Ailenle baska illerdesiniz heralde canm diger kizlar büyükde 10 aylik olan bebisle zor olabilr ama Rabbm verdiyse vardir bir bildigi.
Rabbm biz gibi tüm isteyenlereMiyav_su ve banada versin insallah
Aminn tatlm amin öyle cok istiyorum ki anlatamamtatlım sende canlandırıyorsun burayı unutma inşallah en kısa zamanda kiloları verir bebişleri alırız kucagımıza
Ovv naptn canm sen ya hemde aksam aksam kac gr di cikolata? Insan bari 2 dilim felan yer.gerci çikolatada öyle birsey ki adamin agzi bulasti mi birakamiyorda neyse bakalm yarin icin meyve yeme kuru meyvede dahil.yarin hafif seyler ye bol su ic ve en az 1.5 saat de yürü ve lütfen kendini frenle.Canım hızlı kilo vermek iyi değil 3 kilo ideal ama çünkü hızlı verince hızlı alıyoruz aramızda kalsın 1 paket bitter çikolata yedim akşam 10 da napcam ben krize girdim![]()
Iyi geceler canm yarin niye yogun bir gün canm hayirdr islerin mi var ?iyi geceler kızlar yarın çok yoğun birgün beni bekliyor![]()
Maşallaah canm insallah almazsin da hedefin senin icin son durak olur inşallahkizimin d.gunune 3 ay kaldi saka maka 3 ayda 8 kiolo vermis olup gr almamiş olurum inşALLAH
Hep böyle motive olda cnm olursun inşallah59 olucammmmm![]()
6.5 ay cok küçük ya tühh.6 buçuk aylıkken doğdu canım. Küçüktü baya. Ben almanya'da yaşıyorum. Ailem Türkiye'de. Burda yapayalnızim.eşimin 2 erkek kardesi ve bir kuzeni var burda.annesiyle babası da 6 ay orda 6 ay burdalar.
Rabbim bütün isteyenlere ve size tez zamanda hayırlı ve saglikli evlatlar versin insallah
Tamam canım hayatımdan çıkarmazsam basaramam tamam söz 55 e düşene kadar agzıma vurmayacağım çikolatayıTatlım demek ki iraden zayıf dediğimi yaparsan kazanırsın bir dahaki sefere eline tarçınlı süt yada benim paylaştığım çay var hatırlıyor Musun onu eline alıp yem ye hem iç kesilir merak etme bu gidişe bir dur demeli değil mi
Tamam canım bol bol uyaralım birbirimizicanimm banada oluyor bazen birbirimizo mitive edelim yoksa selin kaptan kesicek bizi...Yarin yapmayalim tmm mi durtelim birbirimizi hep..