- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.341
Sanada afiyet olsun balimafiyet bal şeker olsun bende spor dan çıkınca ayva aldım eve gelince 1 tane yedim ay şiştim akşama yemek yiyebilirim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada afiyet olsun balimafiyet bal şeker olsun bende spor dan çıkınca ayva aldım eve gelince 1 tane yedim ay şiştim akşama yemek yiyebilirim inşallah
sabahdan üstümden bir ağırlık halsizlik sözde 15 km yürüyüp evde temizlik sonrada spora gidecektim
afiyet olsunda ev sporu günlük ve aylık olarak ayrılıyor muSabah; pastirma, yumurta, peynir ,domates,zeytin caayyy
Aksam; taze fasulye ayrannn Yulaf gozleme
( bildiginiz yulaf degil )
3-3.5 lt su
Gunluk ev sporu
gözlerim jelibonlara takıldı sorma kendimi ayva ile kandırdım şükürSanada afiyet olsun balim
Hahahahaah usendim yaa yazmayaafiyet olsunda ev sporu günlük ve aylık olarak ayrılıyor mumerak ettim
![]()
Niye tatlicimi yoksaaa
Tabi takilmican bide marifetmis gibi soyluyogözlerim jelibonlara takıldı sorma kendimi ayva ile kandırdım şükür![]()
dün akşam bir paket çikolatayı hüplettiNiye tatlicimi yoksaaa
Allah seni yaaasabahdan üstümden bir ağırlık halsizlik sözde 15 km yürüyüp evde temizlik sonrada spora gidecektimburada
marlin18 ile yazışırken göz kapaklarım kapandım bir uyudum saat 1 olmuş hemen acele ile salona gittim ve cok yorucu geçti kız yorgunluktan wc bile gidemedim
![]()
Gozumden kacmisssssssss vallaa ne kadar tatli okadar zaman kaybidün akşam bir paket çikolatayı hüpletti@Ayferelif
![]()
Gozumden kacmisssssssss vallaa ne kadar tatli okadar zaman kaybi
Hahahahahaahhahaahahah buyur bacimgüzel slogan :) çalıyorum müsadenle :))
kız gercekten 10.30 yatmışım bir uyandım saat 1 şuan heryerim ağrıyor ya eşim gelsede otele gitsek kese köpük masaj yaptırmak istiyorum felaketimAllah seni yaaa![]()
Hahahahahaahhahaahahah buyur bacim
Yoooksaaaaa..bugün salon çok yorucu geçti benim ya @ParteMoralll halen daha gözlerim kapanıyor kız ne oldu bana böyle aman yarrabim![]()
Bakim merak ettimalıntılı çaldım atasözü yapçam onu şimdi 8. takıma :))