- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.381
yulaf varsa gelir merak etmefena olur yani :)) seni dizimde oynatırım :)) binbirgece masalları :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yulaf varsa gelir merak etmefena olur yani :)) seni dizimde oynatırım :)) binbirgece masalları :)
inşALLAH canimMaşallaah canm insallah almazsin da hedefin senin icin son durak olur inşallah
Hep böyle motive olda cnm olursun inşallah
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahajaa koptmmmyulaf varsa gelir merak etmeçok sever
![]()
Yalan mı artık yulaflı bir şeyler görünce aklıma sen geliyorsunHahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahajaa koptmmm
MiyaaaaavvvvvvvvvAy keşke kıskansamda yarım kg erisem nerde o günler
![]()
Ciddi misin kız herif 15 günde bir gün geliyor hangi ara olucak o ay bide rüyamda kız Bebek kucakladım ben![]()
geldiginde olmusturHerif yok kız nereden olucak![]()
Canım ilaç almadın mı menün güzel afiyet olsunkizlar gecmise cok bakamadim..hala kotuyum menumu yazayim belki ugrayamam
Sabah:mercimek corbasi 1 dilim t.b ekmegi
ara 7 cherry domates 1 salatalik bi dilim beyaz peynir
ogleden sonra 1 haslanmis kalcali but 1 cay bardagi karabugday 2 kasik yogurt ile 2 bardak sekersiz portakal suyu icegi asitli
yulaf varsa gelir merak etmeçok sever
![]()
Amaaaa yulaf var yulaff varYalan mı artık yulaflı bir şeyler görünce aklıma sen geliyorsunbilinçaltıma işlemişsin çaktırmadan
![]()
Miyaaaaavvvvvvvvv
hayirlisii
geldiginde olmustur![]()
️İşte ben de ondan korkuyorum.o yüzden dengeli beslenmeye çalışıyorumcanim benim diyet ile azaldi sutum zaten azdi..ve 6.aydan sonra emziremedim sutum azaldigi icin kizim emmek istemedi cok mucadele ettim ama emmedi..
Değişiyor diyorsun yani oda güzelmişAmaaaa yulaf var yulaff var![]()
Benimi cagrdinnnnaaa bende severim bak bu gün öğlen menümdü :) gel kız otlayalım biz :)
Ozele geelSanmıyorum bellide olmaz
yarın test alayım bari
![]()
degisiyor tabi benim ki un degil.. bide marketlerde goruosm yulaf ezmesi o bu degisik seyler var benim ki onlardan degilDeğişiyor diyorsun yani oda güzelmişkız ben daha wc gidemedim bugün çok yoruldum ben
altıma yapmama az kaldı ki ben 15 km yürüyen insan bugün çok üşengeç
![]()
@ParteMoralll kız senin gibi biribirinize yoldaş olursunuzaaa bende severim bak bu gün öğlen menümdü :) gel kız otlayalım biz :)
lazımlık pratik degil bebek beziBenimi cagrdinnnnbende bugun gozleme yaptim yulaf karisimla.. senin yulafla aynimidir bilmem
Ozele geel
degisiyor tabi benim ki un degil.. bide marketlerde goruosm yulaf ezmesi o bu degisik seyler var benim ki onlardan degil![]()
Kalk kizz benmi tasiyim seni lazimlik verim istersen
Kizz hasta bezleri isini gorur seninlazımlık pratik degil bebek bezidaha çok hora gecer kız kullan çöpe at lazımlığın
birde yıkanması var ya kim uğraşır onunla
![]()
he vallaKizz hasta bezleri isini gorur seninhahahahah