Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet.vücudun kas kitlesini korumak hatta artırmak lazım.kas kitlesi fazla olanlar dinlenme halindeyken de enerji harcarlar.yani metabolizmamız hızlanır.ben 58 kg da ilken fitnessblender hıtt egzersizleri yapıyordum.ama şuan ağır olduğum için henüz ona geçemedim
Kesinlikle canim :** ben aslinda ağır tempolu sporlari çok seviyorum t25, insanty, p90x yaptim zamaninda ama hepsindede kendimi sakatlamayi başardım:110: el ve ayak bileklerim inciliyor hep ağir tempolu sporlarda o kadar da dikkatli yapıyorum ama yaramadi bana ağir tempolu sporlar şuan en ufak yanlış harakette el ve ayak bileklerim ağriyor malesef:110: bende hafif egzersizler yapıyorum o yüzden:KK49:

Kesinlikle canim :** ben aslinda ağır tempolu sporlari çok seviyorum t25, insanty, p90x yaptim zamaninda ama hepsindede kendimi sakatlamayi başardım:110: el ve ayak bileklerim inciliyor hep ağir tempolu sporlarda o kadar da dikkatli yapıyorum ama yaramadi bana ağir tempolu sporlar şuan en ufak yanlış harakette el ve ayak bileklerim ağriyor malesef:110: bende hafif egzersizler yapıyorum o yüzden:KK49:
İnsanty bana da çok ağır gelmişti.fitnessblender 5 day hıtt egzersizleri de dikkat etmezsen kendini sakatlayabileceğim türde gerçekten.ben şuan Murat bür'ün 2 DVD'si var onları yapıyorum bir de cindy Crawford 'un eski aerobik CD'leri vardı onları yapıyorum.bazende koşu bandında interval yürüyüş.aynı tempoda yürüyüşü artık pek önermiyorlar kalori yakımı açısından

Yo sadece sarma ve yoğurt yerim genelde.sarmalar ince ve küçük.saymazsam kendimi kaptırmaktan korkuyorum
Screenshot_2016-03-09-08-34-42.webpküçükse 20 tane yiyebilirsin canim bak kalorisini yükledim bu kadar ideal bence yoğurtla :KK72:

İnsanıyım bana da çok ağır gelmişti.fitnessblender 5 day hıtt egzersizleri de dikkat etmezsen kendini sakatlayabileceğim türde gerçekten.ben şuan Murat bür'ün 2 DVD'si var onları yapıyorum bir de cindy Crawford 'un eski aerobik CD'leri vardı onları yapıyorum.bazende koşu bandında interval yürüyüş.aynı tempoda yürüyüşü artık pek önermiyorlar kalori yakımı açısından
Bende koşu bandi istiyorum aslinda en güzeli yürüyüş koşmayi da çok seviyorum:KK49: ben spor yapmayi çok seviyorum kizim küçük birakacak kişi de yok yoksa spor salonuna giderdim kesin:KK73:

Bende koşu bandi istiyorum aslinda en güzeli yürüyüş koşmayi da çok seviyorum:KK49: ben spor yapmayi çok seviyorum kizim küçük birakacak kişi de yok yoksa spor salonuna giderdim kesin:KK73:
Koşu bandını Evine alıp bebişi akşam eşine bıraksan 1 saatliğine.hem o da biraz Zaman geçirir.eşimin kuzeni haftaiçi bizde kalıyor bana yardım etmek için ben de anca öyle yapabiliyorum sporu.haftasonu da eşim yardımcı olmaya çalışıyor bebişe bakmak konusunda

Koşu bandını Evine alıp bebişi akşam eşine bıraksan 1 saatliğine.hem o da biraz Zaman geçirir.eşimin kuzeni haftaiçi bizde kalıyor bana yardım etmek için ben de anca öyle yapabiliyorum sporu.haftasonu da eşim yardımcı olmaya çalışıyor bebişe bakmak konusunda
Benim kiz bana yapışık gibi:KK53: aşırı düşkün :KK48: ama spor yaparken beni izliyor hiç ses etmiyor şuan eşim işde değil kısmet olursa seneye alırım anca koşu bandi:KK49: tabi bu benim düşüncem daha eşime bahsetmedim ama spor yapmayi sevdiğimi biliyor kiyamaz alirrr:21:

Ne güzel eşin yardım ediyormuş :KK69:inşallah bir an önce kurtulursun kilolarından :KK60:

Benim kiz bana yapışık gibi:KK53: aşırı düşkün :KK48: ama spor yaparken beni izliyor hiç ses etmiyor şuan eşim işde değil kısmet olursa seneye alırım anca koşu bandi:KK49: tabi bu benim düşüncem daha eşime bahsetmedim ama spor yapmayi sevdiğimi biliyor kiyamaz alirrr:21:
Canım indirimleri takip et öyle al olur mu

Aman dikkat et sağlığın daha önemli

İnsanty bana da çok ağır gelmişti.fitnessblender 5 day hıtt egzersizleri de dikkat etmezsen kendini sakatlayabileceğim türde gerçekten.ben şuan Murat bür'ün 2 DVD'si var onları yapıyorum bir de cindy Crawford 'un eski aerobik CD'leri vardı onları yapıyorum.bazende koşu bandında interval yürüyüş.aynı tempoda yürüyüşü artık pek önermiyorlar kalori yakımı açısından
En iyi kalori yakma koşu Canım ben pek koşamıyordum yavaş yavaş koşuyorum artık

Aman dikkat et sağlığın daha önemli
Ama öyle çok seviyorum ki beni ter içinde birakan sporları stress atiyordum resmen ama dediğin gibi sağlık daha önemli hafif egzersizlere devam:KK49: bi de değişim müthiş oluyor böyle ağır sporlar sonucunda :110:keşke olmasaydi ama buna şükür daha kötüde sakatlanabilirdim

Evet ama genelde 2. Eller sıfıra yakın fiyat benim bir tanıdığım satılığı çıkardı o zamanları bende alayım demiştim sıfıra yakın hatta ben indirimden sıfırı daha uyguna aldım hepsiburada voit marka
Hem sıfır her zaman daha iyi ya bende öyle düşünüyorum :KK19:

Back
X