- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.561
Herkese günaydın kızlar mutlu sabahlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canim :** ben aslinda ağır tempolu sporlari çok seviyorum t25, insanty, p90x yaptim zamaninda ama hepsindede kendimi sakatlamayi başardımEvet.vücudun kas kitlesini korumak hatta artırmak lazım.kas kitlesi fazla olanlar dinlenme halindeyken de enerji harcarlar.yani metabolizmamız hızlanır.ben 58 kg da ilken fitnessblender hıtt egzersizleri yapıyordum.ama şuan ağır olduğum için henüz ona geçemedim
Günaydin güzelimHerkese günaydın kızlar mutlu sabahlar![]()
Yo sadece sarma ve yoğurt yerim genelde.sarmalar ince ve küçük.saymazsam kendimi kaptırmaktan korkuyorumYaninda başka şeyler de yicek msn? bence sarmanin büyüklüğüne göre 8 10 tane ye yanina boll salata ve yogurt çok güzel olur![]()
İnsanty bana da çok ağır gelmişti.fitnessblender 5 day hıtt egzersizleri de dikkat etmezsen kendini sakatlayabileceğim türde gerçekten.ben şuan Murat bür'ün 2 DVD'si var onları yapıyorum bir de cindy Crawford 'un eski aerobik CD'leri vardı onları yapıyorum.bazende koşu bandında interval yürüyüş.aynı tempoda yürüyüşü artık pek önermiyorlar kalori yakımı açısındanKesinlikle canim :** ben aslinda ağır tempolu sporlari çok seviyorum t25, insanty, p90x yaptim zamaninda ama hepsindede kendimi sakatlamayi başardımel ve ayak bileklerim inciliyor hep ağir tempolu sporlarda o kadar da dikkatli yapıyorum ama yaramadi bana ağir tempolu sporlar şuan en ufak yanlış harakette el ve ayak bileklerim ağriyor malesef
bende hafif egzersizler yapıyorum o yüzden
![]()
Bende koşu bandi istiyorum aslinda en güzeli yürüyüş koşmayi da çok seviyorumİnsanıyım bana da çok ağır gelmişti.fitnessblender 5 day hıtt egzersizleri de dikkat etmezsen kendini sakatlayabileceğim türde gerçekten.ben şuan Murat bür'ün 2 DVD'si var onları yapıyorum bir de cindy Crawford 'un eski aerobik CD'leri vardı onları yapıyorum.bazende koşu bandında interval yürüyüş.aynı tempoda yürüyüşü artık pek önermiyorlar kalori yakımı açısından
Eki Görüntüle 1791570 küçükse 20 tane yiyebilirsin canim bak kalorisini yükledim bu kadar ideal bence yoğurtla![]()
Koşu bandını Evine alıp bebişi akşam eşine bıraksan 1 saatliğine.hem o da biraz Zaman geçirir.eşimin kuzeni haftaiçi bizde kalıyor bana yardım etmek için ben de anca öyle yapabiliyorum sporu.haftasonu da eşim yardımcı olmaya çalışıyor bebişe bakmak konusundaBende koşu bandi istiyorum aslinda en güzeli yürüyüş koşmayi da çok seviyorumben spor yapmayi çok seviyorum kizim küçük birakacak kişi de yok yoksa spor salonuna giderdim kesin
![]()
Benim kiz bana yapışık gibiKoşu bandını Evine alıp bebişi akşam eşine bıraksan 1 saatliğine.hem o da biraz Zaman geçirir.eşimin kuzeni haftaiçi bizde kalıyor bana yardım etmek için ben de anca öyle yapabiliyorum sporu.haftasonu da eşim yardımcı olmaya çalışıyor bebişe bakmak konusunda
Aynen öyle Canım gecede aksi gibi uyku tutmadı 4 de uyudum 6 da uyandımO zaman havalardandir kesin canim bi uyuşukluk oluyor herkesde bu ayda![]()
Ne güzel eşin yardım ediyormuşKoşu bandını Evine alıp bebişi akşam eşine bıraksan 1 saatliğine.hem o da biraz Zaman geçirir.eşimin kuzeni haftaiçi bizde kalıyor bana yardım etmek için ben de anca öyle yapabiliyorum sporu.haftasonu da eşim yardımcı olmaya çalışıyor bebişe bakmak konusunda
Canım indirimleri takip et öyle al olur muBenim kiz bana yapışık gibiaşırı düşkün
ama spor yaparken beni izliyor hiç ses etmiyor şuan eşim işde değil kısmet olursa seneye alırım anca koşu bandi
tabi bu benim düşüncem daha eşime bahsetmedim ama spor yapmayi sevdiğimi biliyor kiyamaz alirrr
![]()
Aman dikkat et sağlığın daha önemliKesinlikle canim :** ben aslinda ağır tempolu sporlari çok seviyorum t25, insanty, p90x yaptim zamaninda ama hepsindede kendimi sakatlamayi başardımel ve ayak bileklerim inciliyor hep ağir tempolu sporlarda o kadar da dikkatli yapıyorum ama yaramadi bana ağir tempolu sporlar şuan en ufak yanlış harakette el ve ayak bileklerim ağriyor malesef
bende hafif egzersizler yapıyorum o yüzden
![]()
Öyle yapıcam canim belki temiz bulursam ikinci el aliyim diyorumCanım indirimleri takip et öyle al olur mu
En iyi kalori yakma koşu Canım ben pek koşamıyordum yavaş yavaş koşuyorum artıkİnsanty bana da çok ağır gelmişti.fitnessblender 5 day hıtt egzersizleri de dikkat etmezsen kendini sakatlayabileceğim türde gerçekten.ben şuan Murat bür'ün 2 DVD'si var onları yapıyorum bir de cindy Crawford 'un eski aerobik CD'leri vardı onları yapıyorum.bazende koşu bandında interval yürüyüş.aynı tempoda yürüyüşü artık pek önermiyorlar kalori yakımı açısından
Ama öyle çok seviyorum ki beni ter içinde birakan sporları stress atiyordum resmen ama dediğin gibi sağlık daha önemli hafif egzersizlere devamAman dikkat et sağlığın daha önemli
Evet ama genelde 2. Eller sıfıra yakın fiyat benim bir tanıdığım satılığı çıkardı o zamanları bende alayım demiştim sıfıra yakın hatta ben indirimden sıfırı daha uyguna aldım hepsiburada voit markaÖyle yapıcam canim belki temiz bulursam ikinci el aliyim diyorum
Miyavim bide kendin koştukça dönen koşu bantlari var nasil sence onlar ?En iyi kalori yakma koşu Canım ben pek koşamıyordum yavaş yavaş koşuyorum artık
Hem sıfır her zaman daha iyi ya bende öyle düşünüyorumEvet ama genelde 2. Eller sıfıra yakın fiyat benim bir tanıdığım satılığı çıkardı o zamanları bende alayım demiştim sıfıra yakın hatta ben indirimden sıfırı daha uyguna aldım hepsiburada voit marka