- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.761
Kızımla birlikte iki saat yürüdük..yarın dsha fazla yürümeyi planlıyorum..doktor yürüyüşle insülin direncini kırarsınız dedi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim canımSenin menünde cok güzel canim.afiyet olsun.sarmayi kararinda yemissin
Cokk teşekk
Cok teşekkür ederimm canimmm aynen 120kiloydum sözümü tutuyorumm, ben sık sık giremiyorum derslerim cok yogun ama hep kilo bildiiminde bulunacagim ve siz bana cok moral veriosunuz cok teşekkür ederim ☺
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım menünden sporunda çok güzel
Çok teşekkür ederim.sarmada kendimi zor frenledim vallahi çok özlemiştim uzun süredir yemiyordum nefsim körelmiş oldu.ucuz atlattımSporla beraber süper bi menü olmuş canim akşam sarmayi az yedigine iyi yapmışsınoğluşuna da geçmiş olsun canim inşallah hemen atlatir bu aŕalar herkes hasta
![]()
Iyi geceler herkesee.
Menumu yazip cikacagim. Gecmisi yarin okuyacagim. Ben yine fena hastalandim.
Kurtulamiyorum hastaliklardan..
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Ara
Yesil cay
Aksam
Sebzeli et sote
Salata
Ayran
tatlım senin vücud dirençin düşük galiba çok çabuk hasta oluyorsun dikkatli ol geçmiş olsun menün güzel afiyet olsun
Su:1.5 litre
tatlım nasıl oldun bebiş nasılMiyav_su miyavimmmm burdayim bennnnnnn
tatlım günlük menünü ve sporunuda yazKizlar selamm bugün tartildim 115kilo ciktimm
mutluyum bakalim bundan sonra neler olacakkk
canım emin ol bu rengi buradaki kuaförler asla tutturamazlar çok zor iyice araştır ve renge bayıldımbu renk istiorumm ama eminim yapamazlar![]()
Aman canım cumaya bir kala etme nolur bu hafta arti istemiyorum ceza alicaz yoksaAy inşallah canım. Geçen gün tartıldım artidaydim.iyice moralim bozuldu.kaptan duymasın aman
günaydın tatlım bugün benimde koca geliyor görürsün cümlen bitmeden sırra kadem basıcam pampişimCinimmmm muck
hahahaha![]()
bebişin iyi olmasına sevindim canımArkadaşlarım ben geldim.yarından itibaren netim yenileniyo nihayet.bebişte iyileşiyo inş.önceki düzenime devam ederim rahat rahat.
Ben yokken baya kaynatmışınız.
Salı günü hariç her akşama dizim varAman iyi olmuş. Bende hiç diziye falan bakmıyorum. Canım sıkılıyor bazen akşamları. Bakıyım diyorum baştan beri takip etmeyince bişey anlamıyorum diziden.
Vitaminlerine bi baktir canim belki o yüzden dökülüyordur.Tarifini bir ara Verde bende yapıyım bari
.benimde çok döküldü saçlarım. Kel kalcam yakında![]()
Afiyet olsun canim çok güzelKızlar benim menüm sabah sütlü yulaf ezmesi öğlen 3 çiğköfte ayran salata arada bir küçük kase kuruyemiş akşam yoğurt bir kase çorba 5 lahana sarması dokuzlu çay ohh bugün doydum çok şükür![]()