Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızımla birlikte iki saat yürüdük..yarın dsha fazla yürümeyi planlıyorum..doktor yürüyüşle insülin direncini kırarsınız dedi..

Iyi geceler herkesee.

Menumu yazip cikacagim. Gecmisi yarin okuyacagim. Ben yine fena hastalandim. :KK43:
Kurtulamiyorum hastaliklardan..

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
Yesil cay

Aksam
Sebzeli et sote
Salata
Ayran

Su:1.5 litre

Sporla beraber süper bi menü olmuş canim akşam sarmayi az yedigine iyi yapmışsın:KK60: oğluşuna da geçmiş olsun canim inşallah hemen atlatir bu aŕalar herkes hasta:KK1:
Çok teşekkür ederim.sarmada kendimi zor frenledim vallahi çok özlemiştim uzun süredir yemiyordum nefsim körelmiş oldu.ucuz atlattım

Iyi geceler herkesee.

Menumu yazip cikacagim. Gecmisi yarin okuyacagim. Ben yine fena hastalandim. :KK43:
Kurtulamiyorum hastaliklardan..

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
Yesil cay

Aksam
Sebzeli et sote
Salata
Ayran
tatlım senin vücud dirençin düşük galiba çok çabuk hasta oluyorsun dikkatli ol geçmiş olsun menün güzel afiyet olsun:KK60:

Su:1.5 litre

Aman iyi olmuş. Bende hiç diziye falan bakmıyorum. Canım sıkılıyor bazen akşamları. Bakıyım diyorum baştan beri takip etmeyince bişey anlamıyorum diziden:KK53::KK53:.
Salı günü hariç her akşama dizim var:KK53: yoksa sıkılıyoruz otur otur dizi olunca iyi vakit geçiyor bitincede yatıyoruz:cool:

Kızlar benim menüm sabah sütlü yulaf ezmesi öğlen 3 çiğköfte ayran salata arada bir küçük kase kuruyemiş akşam yoğurt bir kase çorba 5 lahana sarması dokuzlu çay ohh bugün doydum çok şükür:KK53::KK72:Hoppa
Afiyet olsun canim çok güzel :nazar::KK200:

Back
X