Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Offff bu renge bayılıyorummmmmm:rolleyes: bende saçimi boyaticam bu renge baktim çok hoşuma gitti ama akar diye yaptirmak istemiyorum:KK37:gri bi renk ya belki ilk günkü gibi durmaz akar yikadikça:KK37:
Screenshot_2016-03-06-12-46-04-1.webp bende bu renge karar verdim mayisa boyaticam arkadaşimin düğünü var degisiklik olsun:KK16: ben hep kendi saçimin üstüne sari ombre kullandim ilk kez Tüm biya yaptiricam:KK76:heycanliyim:KK76:

günaydın SekerPancarii SekerPancarii canım fit kaptanım nasılsın dizini seyrettin mi:KK37::KK37::KK37:
Tatliii miyavimmm Günaydın Günaydın:KK60::KK68::KK68: izledimmm tabiii:cool::cool: miyav teyzesii kızımı kreşe göndermeyi düşünüyoruz çok heycanli kuzum :KK46: inşallah gönderebiliriz öğlen 12 den akşam 5 e kadarmış benim için de çok iyi olucak bugün bi bakicaz 350 lira demişler biraz borçlarimiz olduğu için bizi zorlucak bi para ama kayinbabam yardimci olursa göndericez inşallah:KK200:

Offff bu renge bayılıyorummmmmm:rolleyes: bende saçimi boyaticam bu renge baktim çok hoşuma gitti ama akar diye yaptirmak istemiyorum:KK37:gri bi renk ya belki ilk günkü gibi durmaz akar yikadikça:KK37:
Eki Görüntüle 1792288 bende bu renge karar verdim mayisa boyaticam arkadaşimin düğünü var degisiklik olsun:KK16: ben hep kendi saçimin üstüne sari ombre kullandim ilk kez Tüm biya yaptiricam:KK76:heycanliyim:KK76:
dikkat et canım güvendiğin insanlara yaptır ana rengin ne senin canım hoş açık bile olsa açılması lazım orael ile

Tatliii miyavimmm Günaydın Günaydın:KK60::KK68::KK68: izledimmm tabiii:cool::cool: miyav teyzesii kızımı kreşe göndermeyi düşünüyoruz çok heycanli kuzum :KK46: inşallah gönderebiliriz öğlen 12 den akşam 5 e kadarmış benim için de çok iyi olucak bugün bi bakicaz 350 lira demişler biraz borçlarimiz olduğu için bizi zorlucak bi para ama kayinbabam yardimci olursa göndericez inşallah:KK200:
ay kuzuya çok yararlı olur canım benim hem sende rahat edersin hadi inşallah yardımcı olsun dedeside gitsin :KK46::nazar:inşallah zorlanmazsınız canım

ay kuzuya çok yararlı olur canım benim hem sende rahat edersin hadi inşallah yardımcı olsun dedeside gitsin :KK46::nazar:inşallah zorlanmazsınız canım
İnşallah canim evde çok sıkılıyor hemde biraz sosyalleşir çok iyi olur haber veririm size başlarsa kreşe yavrum:21::21:

Arkadaşlarım ben geldim.yarından itibaren netim yenileniyo nihayet.bebişte iyileşiyo inş.önceki düzenime devam ederim rahat rahat.
Ben yokken baya kaynatmışınız.
Hoşgeldin sevtalcim özledim seniii dön hadi o güzel spor bildirimlerinle:KK49: bebişde iyileşiyo çok sevindim:KK46::KK200:

İnşallah canim evde çok sıkılıyor hemde biraz sosyalleşir çok iyi olur haber veririm size başlarsa kreşe yavrum:21::21:
canım o kadar faydası var ki benim yeğenlerden biliyorum konuşmaları bile kibarlaşıyor bir görsen tabii bu işler maddiye bakıyor malesef inşallah rabbim yardımcınız olurda bebiş kreşe eşinde işe başlar canım benim haber ver :KK46::nazar:

Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, dört ceviz, iki günkurusu, salatalık..
Akşam: bir kase şehriye corbası, pazı kavurma, yoğurt..
Afiyet olsun canim çok güzel menün:KK60:
Kızımla birlikte iki saat yürüdük..yarın dsha fazla yürümeyi planlıyorum..doktor yürüyüşle insülin direncini kırarsınız dedi..
Çok iyi olur canim birbirinize arkadaş olur yürürsünuz ana kiz:21:

Iyi geceler herkesee.

Menumu yazip cikacagim. Gecmisi yarin okuyacagim. Ben yine fena hastalandim. :KK43:
Kurtulamiyorum hastaliklardan..

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
Yesil cay

Aksam
Sebzeli et sote
Salata
Ayran

Su:1.5 litre
Ahh canim bu havalar herkesi mahvetti geçmiş olsun :( menün çok iyi❤❤

SekerPancarii SekerPancarii canım listeyi gece hazırlarsın degil mi ben sabah erkenden bildirim yaparım bugün akşam bir iş karışmazsa eşim gelicek malum o gelince kızıyor elinde telefon diye artık ctesi sabahı uğrayabilirim:oops:

İnşallah başlar canım. Çok iyi oluyor çocuklar içinde,anne baba içinde. Çocuklar arkadaş ediniyor sosyallesiyor.anneyede boş zaman kaliyor

dikkat et canım güvendiğin insanlara yaptır ana rengin ne senin canım hoş açık bile olsa açılması lazım orael ile
Güvendiğim sürekli gittiğim kuaför var ćok güzel yapar bu rengi canim saçimi ben senede 1 defa boyatiyorum hep kendi saçim orta kahve onun üzerine sari ombre yaptırıyorum normalde aktikça uzadikça daha da güzelleşiyo şuanda saçim uzundu kışın kestirdim kendi saçim ve aralarda azcik sari kaldi ısı da pek kullanmıyorum saçima inşallah çok yipranmaz :))

İnşallah başlar canım. Çok iyi oluyor çocuklar içinde,anne baba içinde. Çocuklar arkadaş ediniyor sosyallesiyor.anneyede boş zaman kaliyor
Ahh kizimdan çok ben istiyorum evde sıkılıyor sürekli bu sefer de huysuzluk yapiyor en azindan okula giderse eve gelince hali kalmaz :KK48: bana da çok düşkün bi yandan da ya bensiz durmazsa diye düşünüyorum:KK17: inşallah huysuzlanmada durur şimdilik çok hevesli:KK46:

Güvendiğim sürekli gittiğim kuaför var ćok güzel yapar bu rengi canim saçimi ben senede 1 defa boyatiyorum hep kendi saçim orta kahve onun üzerine sari ombre yaptırıyorum normalde aktikça uzadikça daha da güzelleşiyo şuanda saçim uzundu kışın kestirdim kendi saçim ve aralarda azcik sari kaldi ısı da pek kullanmıyorum saçima inşallah çok yipranmaz :))
ay inşallah yıpranmaz canım benim sağlıklı saçların var bizde salak gibi hep röfle yaptırdık sorma gitti güzelim saçlarım maşallah saçların güzelmiş nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::nazar:

SekerPancarii SekerPancarii canım listeyi gece hazırlarsın degil mi ben sabah erkenden bildirim yaparım bugün akşam bir iş karışmazsa eşim gelicek malum o gelince kızıyor elinde telefon diye artık ctesi sabahı uğrayabilirim:oops:
İyi hadi gözün aydın miyavim. Eşinle bol bol vakit geçir canım. Biz zaten burdayız hep ama o bir günlüğüne geliyo

Back
X