- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.881
Selincim bunu nerden indiriyoruzEki Görüntüle 1792360
@marlin18 canim bu senin kalori tablonyağ kaybi bölümüne göre al kalorini canim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selincim bunu nerden indiriyoruzEki Görüntüle 1792360
@marlin18 canim bu senin kalori tablonyağ kaybi bölümüne göre al kalorini canim
![]()
Ne zaman geldn kiz uc hafta oldumu@SekerPancari71 ben bu hafta mi listeye giriyorum kaptanim
Saka gibi ama olmus demekki canmNe zaman geldn kiz uc hafta oldumu![]()
şimdi de ben geldim sen yine yoksun seninle buluşamıyacaz kızYaa bende kimse yok diye ciktim yine ben geldm sen yoksun![]()
gözünaydın listelere girmişsin canımYuppiiiiii o zaman![]()
afiyet olsun canımKızlar merhaba.erken kalkıp bebiş uyurken sporumu yaptım ohh rahat rahat.şimdide yeşilçayımı içiyorum.
Regli oldum olucam çok fenayım bakalım yarın tartıda ne çıkcam.haftaya reglide biter inş.güzel kilolar vermiş olurum oluruz.
kız iyi ki geldin benimde canım sıkılıyordu @ParteMoralll bak kim geldiayyy ben yanlış geldiiim :))))
yanlız manzara 10 numara 5 yıldızlı.........
kız iyi ki geldin benimde canım sıkılıyordu @ParteMoralll bak kim geldi![]()
sizi taciz ediim diye geldimdi zaten :)) ama yanlış tarafa yanlış mesaj attım :)))
maşallah canım ara sıra uğra bak ben merak ederim grubun muhtarıGünaydın kızlar..@miyavsu burdayım canım..çok yoğun geçiyor günler..
yanlız manzara 10 numara 5 yıldızlışekerim nasılsın neler yapıyorsun
![]()
sanki onu tanıyorum nicki yabancı gelmedi gecersin neden gecemiyeceksin ki hangi konuda spor mu yoksa diyet mi yardım ederim kız sanaamaan bizim takımda birkollontai var onla iddialaştık onu geçicem başıma büyük iş aldım :)))
sanki onu tanıyorum nicki yabancı gelmedi gecersin neden gecemiyeceksin ki hangi konuda spor mu yoksa diyet mi yardım ederim kız sana![]()