- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.921
Evet ya vallaha şükür kavusturana napm canm disardaydm da yeni geldmkuşum nasılsın neler yaptın bakalımşükür kavuştuk
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya vallaha şükür kavusturana napm canm disardaydm da yeni geldmkuşum nasılsın neler yaptın bakalımşükür kavuştuk
![]()
ne yapayım tatlım spordan eve geldim işte eşim geliyor akşama yemek yemedi onunla yiyecez işte inşallah gec gelmez eveEvet ya vallaha şükür kavusturana napm canm disardaydm da yeni geldm
ok tatlım evdeyim birazdan süsleneyim diyorum kocama 3 saat spor beni çok yordu zaten yerimden kalkacak halim yokCnm telefon geldi de ondan yazamadm ya napiyosun bakim
Bnmde esim bgn geliyor nasipse bnde yürüyüşe gidecegm nasipse smdine yapayım tatlım spordan eve geldim işte eşim geliyor akşama yemek yemedi onunla yiyecez işte inşallah gec gelmez eve
gözünaydın iyi yürüyüşler tatlımBnmde esim bgn geliyor nasipse bnde yürüyüşe gidecegm nasipse smdi
Saol tatlm seninde gözün aydıngözünaydın iyi yürüyüşler tatlım
Canm zaten göbek kismi en zor giden yerlerden birisi.mekik cek bol bolS SEVTAL87 canim baska bisey yemedim..simdi okudum yazdigini olanilirdi aslinda :) ama artik cok gec yemek saati bittiiiiiii:)
yarini iple cekiorum yaaaaaa yarin Cuma tarti günüsü..kizim cok yordu hugun beni olsun uyudu simdi babasini bekliorum bende.ablamda bugun bacaklarin erimis ustun kalmis dedi doru soyluo neden oyle olduki acaba anlamadm![]()
Menün cok güzel canm her gecen gün daha da güzel bir hal aliyor afiyet olsunHerkese iyi akşamlar.bugünkü menüm
Sabah:1 yum.menemen, peynir,zeytin,salatalık,1dlm tb ekmek,1 tatlı kaşığı ev yapımı kızılcık reçeli
Ara:1kuru incir arasına ceviz
Öğle:haşl. Brokoli üzerine yoğurt,3 kaşık mantar sote
Ara:2 mandalina,1portakal,2 kuru kayısı,2 fındık
Akşam: tavuk sote,semizotu salatası,1/2 dlm tb ekmek
3lt su, 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş
tatlım harikasın menünde sporunda çok güzelHerkese iyi akşamlar.bugünkü menüm
Sabah:1 yum.menemen, peynir,zeytin,salatalık,1dlm tb ekmek,1 tatlı kaşığı ev yapımı kızılcık reçeli
Ara:1kuru incir arasına ceviz
Öğle:haşl. Brokoli üzerine yoğurt,3 kaşık mantar sote
Ara:2 mandalina,1portakal,2 kuru kayısı,2 fındık
Akşam: tavuk sote,semizotu salatası,1/2 dlm tb ekmek
3lt su, 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş
ah sorma spor salonunda onunla uğraşıyorum benCanm zaten göbek kismi en zor giden yerlerden birisi.mekik cek bol bol
Göbek cok zor gidiyor yaah sorma spor salonunda onunla uğraşıyorum ben![]()
sen hep üstüne çalıştın canım sporlaS SEVTAL87 canim baska bisey yemedim..simdi okudum yazdigini olanilirdi aslinda :) ama artik cok gec yemek saati bittiiiiiii:)
yarini iple cekiorum yaaaaaa yarin Cuma tarti günüsü..kizim cok yordu hugun beni olsun uyudu simdi babasini bekliorum bende.ablamda bugun bacaklarin erimis ustun kalmis dedi doru soyluo neden oyle olduki acaba anlamadm![]()
Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet 1kk peynir domates salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 2 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase corba 1 kase yoğurt 6 kaşık pirasa yemeği 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 dilim ananas 4 fındık
Aksam 20 adet küçük hamsi ızgara yagsiz bol salata 1 dilim cavdar ekmek
Ara 1 türk kahvesi 1 dilim ananas
Su 2.5 litre sporda 9bin adim yürüyüş arti parklardaki spor aletlerinde 20 dk egzersiz
özellikle alt karın benim öyle malesefGöbek cok zor gidiyor ya![]()
Teşekkür ederim inşallah tartıda da mükafatını görürüz hepbirlikteMenün cok güzel canm her gecen gün daha da güzel bir hal aliyor afiyet olsun