Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

S SEVTAL87 canim baska bisey yemedim..simdi okudum yazdigini olanilirdi aslinda :) ama artik cok gec yemek saati bittiiiiiii:)
yarini iple cekiorum yaaaaaa yarin Cuma tarti günüsü..kizim cok yordu hugun beni olsun uyudu simdi babasini bekliorum bende.ablamda bugun bacaklarin erimis ustun kalmis dedi doru soyluo neden oyle olduki acaba anlamadm:(

Herkese iyi akşamlar.bugünkü menüm
Sabah:1 yum.menemen, peynir,zeytin,salatalık,1dlm tb ekmek,1 tatlı kaşığı ev yapımı kızılcık reçeli
Ara:1kuru incir arasına ceviz
Öğle:haşl. Brokoli üzerine yoğurt,3 kaşık mantar sote
Ara:2 mandalina,1portakal,2 kuru kayısı,2 fındık
Akşam: tavuk sote,semizotu salatası,1/2 dlm tb ekmek
3lt su, 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş

S SEVTAL87 canim baska bisey yemedim..simdi okudum yazdigini olanilirdi aslinda :) ama artik cok gec yemek saati bittiiiiiii:)
yarini iple cekiorum yaaaaaa yarin Cuma tarti günüsü..kizim cok yordu hugun beni olsun uyudu simdi babasini bekliorum bende.ablamda bugun bacaklarin erimis ustun kalmis dedi doru soyluo neden oyle olduki acaba anlamadm:KK43:
Canm zaten göbek kismi en zor giden yerlerden birisi.mekik cek bol bol

Sabah:1 yum.menemen, peynir,zeytin,salatalık,1dlm tb ekmek,1 tatlı kaşığı ev yapımı kızılcık reçeli
Menün cok güzel canm her gecen gün daha da güzel bir hal aliyor afiyet olsun

tatlım harikasın menünde sporunda çok güzel:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet 1kk peynir domates salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 2 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase corba 1 kase yoğurt 6 kaşık pirasa yemeği 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 dilim ananas 4 fındık
Aksam 20 adet küçük hamsi ızgara yagsiz bol salata 1 dilim cavdar ekmek
Ara 1 türk kahvesi 1 dilim ananas
Su 2.5 litre sporda 9bin adim yürüyüş arti parklardaki spor aletlerinde 20 dk egzersiz

yarini iple cekiorum yaaaaaa yarin Cuma tarti günüsü..kizim cok yordu hugun beni olsun uyudu simdi babasini bekliorum bende.ablamda bugun bacaklarin erimis ustun kalmis dedi doru soyluo neden oyle olduki acaba anlamadm:KK43:
sen hep üstüne çalıştın canım sporla

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet 1kk peynir domates salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 2 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase corba 1 kase yoğurt 6 kaşık pirasa yemeği 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 dilim ananas 4 fındık
Aksam 20 adet küçük hamsi ızgara yagsiz bol salata 1 dilim cavdar ekmek
Ara 1 türk kahvesi 1 dilim ananas
Su 2.5 litre sporda 9bin adim yürüyüş arti parklardaki spor aletlerinde 20 dk egzersiz
:nazar::nazar::nazar:süpersin canım benim

Back
X