Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sayfaya bakmak hic istemiyodum ama yazmadan gecemedim..
Yahu bu nasil bir beslenme sekli :KK57: yazik gunah sagligindan olucakssin zayifliyim diye..
Yani herkes senin gibi beslense gruptaki herkesin tartisi -3de gosterir -5de cok kotuu.. sagligin icin guzel beslenmen lazim. Oyuzden hemen aliyosun zaten..
Tabi benim fikrim yazamadan gecemedim..
Tavsiyem bir grup arkadasi olarako_O
Canim dun oyle oldu yemk yemek gelmedi icimden..duyanda hergun oyle besleniorum sanir:) Tabiki sagligim zayiflamaktan daha onemli..ki suanda hedefim kilo vermekten cok almamak hafta -1 ne ala almayayimda fazlasini..Sadece dun canm hic bisey yemek istemedi bende kendimk zorlamadim panik yapmayin iyiyimm :)) @ParteMoralll ve K kova01

image.webp
marlin18 marlin18 @ParteMoralll

Canim dun oyle oldu yemk yemek gelmedi icimden..duyanda hergun oyle besleniorum sanir:) Tabiki sagligim zayiflamaktan daha onemli..ki suanda hedefim kilo vermekten cok almamak hafta -1 ne ala almayayimda fazlasini..Sadece dun canm hic bisey yemek istemedi bende kendimk zorlamadim panik yapmayin iyiyimm :)) @ParteMoralll ve K kova01
@ParteMoralll canm ayrica boyle bile beslensen tartilar -3 -5i kolay gostermio be canimm nerde.....

Miyav_su Miyav_su canim cok katiliyorum sana..tabiki agirlik onemli ama kas kutlesi ve sıkı gorunmek cok daha onemli..60 kilo olup bingil bingil olmaktansa 68 olup sıkı gorunmeyi tercih ederim..podyumda mankenleri bile gorseniz cogu sıkı degil kalcalari saga sola lop lop gidip gelio ama bakonca 50 kilomu 50 kilo zayif dioruz..

Mücver yapiorum ama işahim cok kapali ya cok su ictim ondan mi acaba bide sabah kurabiye tikistirdim 3 tane:)

Miyav_su Miyav_su canim cok katiliyorum sana..tabiki agirlik onemli ama kas kutlesi ve sıkı gorunmek cok daha onemli..60 kilo olup bingil bingil olmaktansa 68 olup sıkı gorunmeyi tercih ederim..podyumda mankenleri bile gorseniz cogu sıkı degil kalcalari saga sola lop lop gidip gelio ama bakonca 50 kilomu 50 kilo zayif dioruz..
Evet doğruyu diyorsun bende artık takmıyorum tartıyı

Back
X