- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.581
Gunaydin tatlimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin tatlimmm
GünaydınHerkese günaydın kızlar...
günaydın kaptancımGünaydın kizlaarr güzel bir gün olsunn hayirli5 sabahlar![]()
günaydınHayırlı sabahlar kızlar.
Canim dun oyle oldu yemk yemek gelmedi icimden..duyanda hergun oyle besleniorum sanir:) Tabiki sagligim zayiflamaktan daha onemli..ki suanda hedefim kilo vermekten cok almamak hafta -1 ne ala almayayimda fazlasini..Sadece dun canm hic bisey yemek istemedi bende kendimk zorlamadim panik yapmayin iyiyimm :)) @ParteMoralll ve K kova01Sayfaya bakmak hic istemiyodum ama yazmadan gecemedim..
Yahu bu nasil bir beslenme sekliyazik gunah sagligindan olucakssin zayifliyim diye..
Yani herkes senin gibi beslense gruptaki herkesin tartisi -3de gosterir -5de cok kotuu.. sagligin icin guzel beslenmen lazim. Oyuzden hemen aliyosun zaten..
Tabi benim fikrim yazamadan gecemedim..
Tavsiyem bir grup arkadasi olarak![]()
@ParteMoralll canm ayrica boyle bile beslensen tartilar -3 -5i kolay gostermio be canimm nerde.....Canim dun oyle oldu yemk yemek gelmedi icimden..duyanda hergun oyle besleniorum sanir:) Tabiki sagligim zayiflamaktan daha onemli..ki suanda hedefim kilo vermekten cok almamak hafta -1 ne ala almayayimda fazlasini..Sadece dun canm hic bisey yemek istemedi bende kendimk zorlamadim panik yapmayin iyiyimm :)) @ParteMoralll ve K kova01
merhaba canim inşALLAH gider..Merhaba kızlar.regli oldum inş.cumaya ödem gider.
Kurabiyedendir.biraz sonra baya bi açılır iştahın.Mücver yapiorum ama işahim cok kapali ya cok su ictim ondan mi acaba bide sabah kurabiye tikistirdim 3 tane:)
Evet doğruyu diyorsun bende artık takmıyorum tartıyıMiyav_su canim cok katiliyorum sana..tabiki agirlik onemli ama kas kutlesi ve sıkı gorunmek cok daha onemli..60 kilo olup bingil bingil olmaktansa 68 olup sıkı gorunmeyi tercih ederim..podyumda mankenleri bile gorseniz cogu sıkı degil kalcalari saga sola lop lop gidip gelio ama bakonca 50 kilomu 50 kilo zayif dioruz..
miyav bide ben squat yaptigimi saniyorum ya acaba ust bacaklari sıkılastirmak icin dogrumu..bide ben kollarımı sıkılastirmak istiyorum ne yapmaliyim acaba cınımmmEvet doğruyu diyorsun bende artık takmıyorum tartıyı
Sukuat bacak ve kalça bölgesini sıkılaştırır kolların ile 3 kg ağırlık ilemiyav bide ben squat yaptigimi saniyorum ya acaba ust bacaklari sıkılastirmak icin dogrumu..bide ben kollarımı sıkılastirmak istiyorum ne yapmaliyim acaba cınımmm
Kurabiyeden olabilirMücver yapiorum ama işahim cok kapali ya cok su ictim ondan mi acaba bide sabah kurabiye tikistirdim 3 tane:)
sabah 9.30 da yedim onlari bide cok miniktiler 3ü 1 tane anca eder:)Kurabiyeden olabilir
hmm 3 kg mi almaliyim..Sukuat bacak ve kalça bölgesini sıkılaştırır kolların ile 3 kg ağırlık ile Eki Görüntüle 1795913 Eki Görüntüle 1795914 Eki Görüntüle 1795915