- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım insan sıkılıyor bir süre sonra.hedefe ulaşalım biraz biraz yersin canım sendeYok benle yiodu almioduneyse bende hedefe gelimde bigun yerim bigun dengelerim simdiki gibi yapamam zaten yoruldm beaaaa
ofofofofofo
Ne partisi çikolata partisi miBen evde parti vercemhahahah
Kız biraz biraz yersek eskisi gibi oluruzEvet canım insan sıkılıyor bir süre sonra.hedefe ulaşalım biraz biraz yersin canım sende
insaaaaaalllaaaaaah ah bi olsamEvet canım insan sıkılıyor bir süre sonra.hedefe ulaşalım biraz biraz yersin canım sende
:dKız biraz biraz yersek eskisi gibi oluruz@ParteMoralll canım baktın mı Şoko partisine
Olucaksın ben inanıyoruminsaaaaaalllaaaaaah ah bi olsam
Mayisin sonuna kadar tatilde olayimda baska bisey istemiyorm.. bide kuzenlern dugunlernde fihuuuyyuOlucaksın ben inanıyorum
Olucaksın Canım benim bende 1 ekimde inşallahMayisin sonuna kadar tatilde olayimda baska bisey istemiyorm.. bide kuzenlern dugunlernde fihuuuyyu![]()
Ama bide bi canız ya napalm ara sira bizimde canimiz cekiyor yani yasaklı seylerdenAy sorma öyle çok ki etrafımda gece özel olarak kızartma yiyor halen daha 45 kg ya of gerçekten izinli olmamız lazım neyse kaptan duymasın çok kızıyor yasaklı şeylerden bahsedince![]()
Offf ya offfCeviz ve tarçın sağlıklıda gerisi zararlı minik kuşumhayır bozmak yok sakın
![]()
Evet ya şu regli Zaman'ı tövbe yarabbim milletin canı tatlı ister benim ya petibör ya makarna yada dolma çekerAma bide bi canız ya napalm ara sira bizimde canimiz cekiyor yani yasaklı seylerden![]()
Manti ac baaaanaaa
Mantı mı of en alasından Açarım kız gel gel gram gram verdiğin kiloları 3-5 kg şeklinde alırız artık sarma mı dedin anam deme yaManti ac baaaanaaabeni cagrmiyonmu
sarmada olur
Sen gelmezsin diye düşündüm malum sen ve @SekerPancari71 yulaflı yaparsanız diye düşündüm malum sizler sağlıklı besleniyorsunuzManti ac baaaanaaabeni cagrmiyonmu
sarmada olur