Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay Canım benim inşallah biran önce iyileşir toparlar kendini bebiş annende kalmanda iyi olmuş hiç olmazsa o bakarken sende dinlenirsin Canım
Oyle canm teyzesiyle oynuyoo annemle benle:) aksam dedesi babasi zor yetisiox hasta ya cok fena ilgi istiyo..

Kızlar annelerde olmasa napıcaz valla.canım annem benim oda hiç beni zor günümde bırakmaz hep yanımdadır.
Evet cnm annem cok kotu oluyo uzuluyo hemen gelgel bende geldim oda kotu hissetmesin diye benim icinde iyi oldu bu tarafda islerimi hallediyorum bi yandan.. annelerimiz bitaneeeeeeeeeeee basimin tacii guzel annem..
canim gecnis olsun..burnu aksin iyidir iltihabi atio..biran once atlatsin kuzucuk
Evett yeni atiyo daha. Senin bebisin kac aylik? Bizim kiz disleri daha cikarmadi damaklari fenaa ama cikacak.. gec cikan dis iyidir diyolar :) insallah oyle olur bidaha ki ay sonu 1yasina gircek insallah
Çok geçmiş olsun canım..
Sagol cnm benimm

kizlar cok kotu seyler yedim midem nasl bulanio anlatamamm nasil bi kotuluk ettim kendimeee..sormayin ne yedin die sadece cok gereksiz ve anlamsizdiiii hepp eşim yuzundennnnnn:KK43: bugun baska bisey yemicmmmmmmmmmmmm
Canım sıkma canını arada oluyor hepimize öyle Allah izin ederse çok günler var önümüzde telafi ederiz canımız sağolsun

*** 14. TAKIM 456. ETAP***
Sevtal87(61.5 / 62.2/ -0.7 /%-1.13)
Sarraf(81.4/80.6 / 0.8/%0.98)
Miyav_su(80.9/80.9 /0 /%0)kilosu sabit
Marlin18(58.8 /58.8/0/%0)kilosu sabit
Moon8187 (65.7/64.9 /0.8/%1.22)
ParteMoralll (74.0 / 74.0/0 /0%)kilosu sabit
Ayferelif (66.2 /65.4 / 0.8/%1.21)
esmerm91 ( 77.1/75.9 /1.2 /%1.56)

14. TAKIM ORTALAMASI:%0.480

ay hic saymiim neler yediklerimi Miyav_su Miyav_su oyle boyle degilllllll..sut dilimi cikolatali burcak 10 tane bide katmer yedim 2 dilimmm yanii daha ne yiyinmm..yarinda kahvaltiya ablamda aksamada kayinvalidemdeyim sonum hayrolsun...zaten hepi topu 800 gr vermisim onu alir gelirimmmm

@ParteMoralll canim benim kizim 9 ay 1 haftalik 2 dişi var 7.5 aylikken cikardi ilkini..evet oyle derler hem daha kolay cikar ozaman derler..belki kizin 4unu birden cikarir bikerede buyuk kismi biterm.agrisiz sizisizz olsun inşALLAH canim..

Kizlar kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Darısı bizim başımıza inşallah.
SekerPancarii SekerPancarii canım geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.
@ParteMoralll canım sizede geçmiş olsun.dişine karanfil yağı sür canım bulabilirsen.iyi geliyo ben kızıma kullandım hep.
Kızlar unuttugum başka varmı hasta olan.varsa hepinize Rabbim şifalar versin.

@ParteMoralll canim benim kizim 9 ay 1 haftalik 2 dişi var 7.5 aylikken cikardi ilkini..evet oyle derler hem daha kolay cikar ozaman derler..belki kizin 4unu birden cikarir bikerede buyuk kismi biterm.agrisiz sizisizz olsun inşALLAH canim..
Benim kızım bugün tam 11aylik oldu.2 altta 2 üstte dört disi var.huzursuzlaninca hep damagina parmağımla karanfil yağı sürdüm. Tavsiye ederim

Kizlar bugün komsumdaydim kahvaltıda. Gec yedik öğle yemeği kahvaltı arası bişey oldu.menümu yazayım
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir servis kaşığı karışık kızartma yogurtlu , 1 lahmacun
Ara , 2 kare bitter
Aksam , bir kase mercimek çorbası, yoğurt, bir yumurtali mantar kavurması
Spor , 2 saat yürüdum

Bugünkü menüm:
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek,1 turunç kabuğu reçeli
Ara: ş.siz t. Kahvesi
Öğle:1/2 fırınlanmış karnıyarık,1 kase kadar kıymalı tam buğday makarna,yoğurt
Ara:1 kivi,1 greyfurt,3-5 badem+fındık
Akşam:fırında pişmiş tavuk,salata,1 kuru incir
3 Lt su,40 dk aerobik

Kızlar hemen menü yazayım.
10.30.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yu.
15.30... 35 dk eliptik+250 twrster+150 mekik
16.30.. 1 kase mer.çor.1 dil.kep.ekm.
2 şek.tarçınlı nes.2 gün kurusu
18.00... 2 şek.sütlü nes.
Belki sonrada form çayla kuruyemiş yer günü kapatım inş.

Kızlar hemen menü yazayım.
10.30.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yu.
15.30... 35 dk eliptik+250 twrster+150 mekik
16.30.. 1 kase mer.çor.1 dil.kep.ekm.
2 şek.tarçınlı nes.2 gün kurusu
18.00... 2 şek.sütlü nes.
Belki sonrada form çayla kuruyemiş yer günü kapatım inş.
Canm sen bildigin ac kaliyosun banami oyle geldi :)

ay hic saymiim neler yediklerimi Miyav_su Miyav_su oyle boyle degilllllll..sut dilimi cikolatali burcak 10 tane bide katmer yedim 2 dilimmm yanii daha ne yiyinmm..yarinda kahvaltiya ablamda aksamada kayinvalidemdeyim sonum hayrolsun...zaten hepi topu 800 gr vermisim onu alir gelirimmmm
Kız sen yemiyorsun yemiyorsun birden saldırıyorsun yiyeceklere

Kizlar bugün komsumdaydim kahvaltıda. Gec yedik öğle yemeği kahvaltı arası bişey oldu.menümu yazayım
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir servis kaşığı karışık kızartma yogurtlu , 1 lahmacun
Ara , 2 kare bitter
Aksam , bir kase mercimek çorbası, yoğurt, bir yumurtali mantar kavurması
Spor , 2 saat yürüdum
Afiyet olsun canım

Back
X