- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #137.321
Madem yedin çok canin cekti bariii ufacık paketlerden alsaydin canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem yedin çok canin cekti bariii ufacık paketlerden alsaydin canim
Normal tabi canim koca bi paket yenir miiBirde 3,5 TL para verdim ya ne kadar pahalıymış cipsler kötü oldum @moon8187 canım bana beddua mı ettin kendime cips aldım ya ve yedim Kocaman paket midem bulanıyor kızlar normal mi![]()
Bende en çok deniz alası seviyorumFırında süper oluyor ben çok seviyorum yanlız çiflik somunu değil Norveç somonu süper![]()
Madem yedin çok canin cekti bariii ufacık paketlerden alsaydin canimcips bağımlılık yapiyorrr yağlii yağliii kim bilir nerende toplanacak o yağlar
![]()
Sorma çok kötüyüm pişmanlık mide bulantısı baş Ağrı'sı akşam olsada eve gitsemNormal tabi canim koca bi paket yenir mii![]()
Deniz alası mı o ne Canım ilk kez duyuyorumBende en çok deniz alası seviyorumaşigimmm çok leziz
![]()
Yerli somon veya karadeniz somonu da diyorlar canim dene bence bayilirsinnDeniz alası mı o ne Canım ilk kez duyuyorum![]()
Bir denemek lazım merak ettimYerli somon veya karadeniz somonu da diyorlar canim dene bence bayilirsinn![]()
Sorma çok pişman ve kötüyüm ağır geldi en son 3 sene önce yemiştim başımda ağrıyor
![]()
Geçmiş olsun canim en azindan kötü bir his birakti sende bir daha yemezsinSorma çok kötüyüm pişmanlık mide bulantısı baş Ağrı'sı akşam olsada eve gitsem![]()
Benimde canim çekti bu hafta kısmet olursa yeyimmBir denemek lazım merak ettim![]()
Evet aynen bir daha asla zaten 3 sene sonra neden Canım çekti bilmiyorum kötü oldum başımda ağrıyorGeçmiş olsun canim en azindan kötü bir his birakti sende bir daha yemezsin![]()
Allah kabul etsin CanımGeldm kizzz mevlut pilavi yapiyodm 5-6kg yeni bitti
Ben levrek hiç yemedim denemek lazım ben önceleri hiç yemiyordum balık son 2 yıldır yiyorum hayatımın hatasıymış balık yememek bende bu hafta eşim gelince alır yaparız afiyet olsun CanımBenimde canim çekti bu hafta kısmet olursa yeyimmyanina fırında patates ve soğanla bayiliyorum yemeye beni yerken görsen kendimden geçiyorum resmen
aşk yaşiyorum balıkla
büyük balık seviyorum ben genelde bi kaç çeşidini denedim en çok deniz alasi ve levrek seviyorum
![]()
Amiin insallah cnmAllah kabul etsin Canım
Hoşgeldin Can'ım aramıza takım kaptanımızGrubumuza yeni katıldım 56 kg 160 boyum hedefim 51 50 kg olmak yeni evliyim yarın spora yazılıcam allahnasip?ederse bundan tam iki yıl önce 70 kg dum
Kolay gelsin CanımKizlar bugün misafirm gelecek onun hazirligi icindeyim.aksama anca ugrarim öpüyorum sizi![]()