Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Grubumuza yeni katıldım 56 kg 160 boyum hedefim 51 50 kg olmak yeni evliyim yarın spora yazılıcam allahnasip?ederse bundan tam iki yıl önce 70 kg dum
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımız bengiisuu bengiisuu , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunuyorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklıyaşama hoş geldin”

Gerçekten süper kim bu adı ne boyu kaç kio_O
Çok zarif dimio_O ayy kızlar çocuk doğurmadan bi fiziklere ulaşmak daha kolay ben yeterince zayifim ama o çatlak ve yumuşak karın :KK43: bozuyor görüntüýü şimdiki aklim olsa hamileliğim boyunca yoga veya pilates yapip yediğime ictigime dikkat ederdim:KK51::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: sağlık olsun neysee:KK14::KK14::KK14::KK14:

Öncelikle 8 aylık evliyim ve çoook mutluyum:-)160 boyum kilo 56 hedefim 50 yda 51 21 yaşındayım uzun boylu bi bayan olmak çok istiyorum ama bu saatten sonra olamam:-)o yüzden her zaman fit olmak istiyorum çünkü bundan tam 2 yıl önce 70 leri gördüm bundan hiç rahatsızlık duymadım taaa ki bi arkadaşım beni uyarina kadr sen böyle değildin bi kilo alsan yemeyi kesiodun dedi ve dha snra topladım kendimi suan böyleyiz:-)

Sabah yarım ekmek nutella sürüp yedim canım çok tatlı çekiyor malum özel günler akşam üstü bi kase puding yedim simdi akşam yemeği yicem sardalya kızartma ve salata yanina

Öncelikle 8 aylık evliyim ve çoook mutluyum:-)160 boyum kilo 56 hedefim 50 yda 51 21 yaşındayım uzun boylu bi bayan olmak çok istiyorum ama bu saatten sonra olamam:-)o yüzden her zaman fit olmak istiyorum çünkü bundan tam 2 yıl önce 70 leri gördüm bundan hiç rahatsızlık duymadım taaa ki bi arkadaşım beni uyarina kadr sen böyle değildin bi kilo alsan yemeyi kesiodun dedi ve dha snra topladım kendimi suan böyleyiz:-)
Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlimmm:KK60::KK68: bende 21 yaşindayim evliyim 3 buçuk yasinda kizim varrr:KK37::KK46: kilo fazlan az canim burda hepsinden kurtuluruz beraber:KK19:

Sabah yarım ekmek nutella sürüp yedim canım çok tatlı çekiyor malum özel günler akşam üstü bi kase puding yedim simdi akşam yemeği yicem sardalya kızartma ve salata yanina
Oooovvv:stop: bu menü hiiiç olmamiş tatlim tek sağlıklı şey balik menünde onuda kizarttiğin için sağliksiz olmuş:KK12: ben bu menüyü hiiiiç görmedimmmm yarın daha dengeli sağlıklı bi menü bekliyorum kuzum:21:

Çok zarif dimio_O ayy kızlar çocuk doğurmadan bi fiziklere ulaşmak daha kolay ben yeterince zayifim ama o çatlak ve yumuşak karın :KK43: bozuyor görüntüýü şimdiki aklim olsa hamileliğim boyunca yoga veya pilates yapip yediğime ictigime dikkat ederdim:KK51::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: sağlık olsun neysee:KK14::KK14::KK14::KK14:
Evet Canım sağlık olsun ikinci çocuk da yaparsın inşallah bende hamile kalırsam yüzmeyi öğrenip yüzmek istiyorum inşallah

Maşallah Canım çok iyi

Back
X