• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

9mg7620az.webp

Bugün sabah bir fincan türk kahvesi içtim sde 1 tabak kısır yedim yarım parça ağlayan pasta yedim akşam yoğurtlu yulaf kepegi yicem baskada bişey istemiyor canim 2 fincan yeşilçay bugün spor yok
Sabah kisir ve pasta hiç olmamiş kuzum :KK12:

iyi yapmişsin cnm bende gecn kuafore gittigimde keratin maske yaptirdim sacima daha dogrusu kuaform yapmk istedi eyi peki dedim guzl bisey hem daha duz oluo saclarn gerci bnmkiler zatn dumduzde simdi dustan cikinca kurutunca saclatimi tarayark kurutuorm fircayla sanki 40 dk fon cekilmis gibi duruo ve pasparlak..
kisir partisi yarin kizzzz
Mooncum saçin tam olarak nasil oldu saçını arkadan çekip koysana fotoooo merak ettimm kizz:KK23::KK23:

topiğede kimseler gelmiyor artık neyse ben kaçtım iyi akşamlar herkese
Ayy kimse gelmiyoo diyee diyee gerçekten kimse kalmadi topikte bende mi bişey var bilmiyorum ki yeni çağırdıklarim çoğuda hiç katilim sağlamiyo yada çok az yaziyoo bütünlük sağlayamiyorum galiba ben:KK42::KK42:

Bugünkü menüm:
Sabah: menemen, peynir, domates, salatalık,1dlm tb ekmek,zeytin
Ara:1 kuruincir
Öğle:lahanalı köfteli tarhana çorbası
Ara:1 elma,biraz leblebi
Akşam:tavuk mantar sote, salata
3 Lt su, 70 dk aerobik,10 dk yoga
Bence dünkü biskolatayi ćok güzel telafi etmissin canim hem menün hemde sporunla:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Back
X