- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.981
Bence senin hersey dilinde kız ben senin o kadar rahat bir insan oldugunu sanmiyorum yanikine..yani sende gayet herkeslere kızarsınKız kediye ciğer mi teslim edilir artık hepinizi yoldan çıkarırım benturşular kısırlar daha söylemek istemiyorum
Hmm anladim valla bilemiyorum belkide bengisu'yun durumu gecicidir ama ben 1.5 aydir hic görmeyince bi sormak istedim canmCanim gerçekten yardimci olabilecek birine ihtiyacim var bu işi öğrenmek istemeli liste sonuç listeleri yarışma kurallari yeni gelen üye falan falan hepsini öğrenmek istemeli keşke olsa biri
Kız kaç 1. 5 ay hiç doğru düzgün görmedim bendeHmm anladim valla bilemiyorum belkide bengisu'yun durumu gecicidir ama ben 1.5 aydir hic görmeyince bi sormak istedim canm
Hayir canim neden kiSenin canin mi skkin 2 gündür parte
Ben kisir yemiyorumGeldi tatlm o yüzden gün içinde hic ugrayamadm ya iste.gek kiz gel bizde bir kisir partisi yapalm
@ParteMoralll sende gel canm
sagol tatlimGünnn güzel bitmiş kuzucum afiyettlerr olsun
Bak gördün mü sen bence kaptan yardımcısı olmalısın minik papatyamben olamam kediye ciğer teslim edilmez
Bak nasilda beni atiyor ortalığa bak sen su cadi miyava yaBen gerçekten ciddiyimesmerm91 olsun eli maşalı
Bence senin hersey dilinde kız ben senin o kadar rahat bir insan oldugunu sanmiyorum yanikine..yani sende gayet herkeslere kızarsın
Tatlım zaten gelmiyor gruba baksanaBak nasilda beni atiyor ortalığa bak sen su cadi miyava ya
Bengisuyun durumu gecici olabilir canm hic görünmüyor diye sordum kiz sadece yoksa biri yerine gecsin diye degil sormamin sebebi
Güle güle kaptan aksama görüşürüzKızlar ben bugun dışarıda olucam akşama görüşürüzsorun yok ben tek başıma idare ediyorummm yardimcim olmasada olur
saol canimmm devami gelsin hepimiz icin inşALLAH..
anam kısır mı yedin sen nerde yedin turşu var mıydı
Oo cok ii gezmeye gittiğin halde ucuz yirtmissin
1 kuruincir yedim.baya spor yaptım hem de gripli gripli
Afiyet olsun canim çok iyi menün su da fazla olsaydiii keşkemm
Koştur koştur geldim hiçbirşey satamadım kızlarcanım sıkıldı
Anam onu kaptan yazmış benBak gördün mü sen bence kaptan yardımcısı olmalısın minik papatyamben olamam kediye ciğer teslim edilmez
Ne biliyim 2 gündür cok ugramayinca gruba felan.cani mi skkin ki dedim.Hayir canim neden ki
Ben kisir yemiyorum
sagol tatlim
Hahaha cok mesaj olunca birbirne karisti demekkiAnam onu kaptan yazmış benesmerm91 yazdı sanmıştım
Anam onu kaptan yazmış benBak gördün mü sen bence kaptan yardımcısı olmalısın minik papatyamben olamam kediye ciğer teslim edilmez
ya benimi kandırdınNe biliyim 2 gündür cok ugramayinca gruba felan.cani mi skkin ki dedim.
Ayrica bende kisir yemiyorum ki suMiyav_su yu kandirdim gel sana kisir yapcam diye
Cok iyi yapmissin canim bravo sana valla bu sekilde devam edersen insalalh cok güzel sonuclar alacaksin.suan kac kilo idin senInsallah canimm insallah
Ivitt eccük yedim kisirdantursu yoktu.
Evet sagolsun birusru sey yapmis da ben de uydurdum artik yiyemem usutmusum midem cok fena falan dedim. Yanima koydu bu seferben de esime yedirdim aksam
Cok gecmis olsunm
Suyu bugunden itibaren sıkı denetim altina aliyorum bakalim.
Sıkma canini canim benim ya. Olaylarin uzerinden biraz zaman gecince duzelir insallah
Kandiramazsin beniiiAnam onu kaptan yazmış benesmerm91 yazdı sanmıştım
ya benimi kandırdınöyle olsun bakalım bende seni kandırırım görürsün sen
Ne bliyim kimseler gelmiyor ondan herkese firçaaa cekicemmm en sonundaNe biliyim 2 gündür cok ugramayinca gruba felan.cani mi skkin ki dedim.
Ayrica bende kisir yemiyorum ki suMiyav_su yu kandirdim gel sana kisir yapcam diye
Ya öyle mi bu lafını unutmaKandiramazsin beniiiben yemege kanacak biri degilim istersen dene gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?