- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.001
Biz burdayız canımNe bliyim kimseler gelmiyor ondan herkese firçaaa cekicemmm en sonunda
Aaaa biz burdayiz canmNe bliyim kimseler gelmiyor ondan herkese firçaaa cekicemmm en sonunda
Tamam kiz yazdim bi köşeyeYa öyle mi bu lafını unutma
Baktım ben canım onahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...unca-gunde-3-litre-su-icti-iste-sonuc.916317/
Kizlar suna bakin bi su icmenin faydasıni ac bir sekilde nasilda güzel göstermiş kadin
Biz burdayız canım
Biliyormmm ama sende az geliyosun esmerim :)Aaaa biz burdayiz canm
Sabahlarıda canım istemiyor akşama doğruda acıkıyorum gözüm dönüyor iradeli olmam lazımafiyet olsun canım ya senin bu hafta beslenmem hep kötüydü sabahları çok iyi beslen ki akşamları kaçamak yapma
Haklısın canımne zamana kadar kaçacaksın canım iradene hakim ol
Yok kiz hergün mutlaka uğruyorum hele misafirm yokken hep burdaym :)Biliyormmm ama sende az geliyosun esmerim :)
Aynen öyle canım tabiki zayıf girmek istiyorum çok pis silkelenmem lazımSana kendinden baska kimse yardimci olamaz canm biz burda görüyorsun habire bsyler diyoruz kim ne yiyecek olsa kizoyiruz ama yine irade bizde sakli.o yüzden yaza nasil girmek istiyorsan ona göre ayarla kendini
Gecen hafta kilo verememistin demi ? Bu haftada bol kacamak yaptin da insallah bu hafta vermissindirAynen öyle canım tabiki zayıf girmek istiyorum çok pis silkelenmem lazım
Ayy canım silahları güçlü hemen teslim oluyorum ama bundan sonra irademle yenicem onları okevden çıkmadan karnını iyice sağlıklı yiyeceklerle doyur bence.ben bir de gitmeden önce söylüyorum diyetteyim birşey yapmayın meyve yerim diyorum.ısrar edenlere de lütfen ısrar etmeyin ben böyle daha mutluyum diyorum.yine ısrar ederlerse kesinlikle yemeyeceğim diyorum.kararlı olduğunu görsünler
Yok canım korumuştum bu hafta inş 200 300 gr vermişimdir ona razıyım çünküGecen hafta kilo verememistin demi ? Bu haftada bol kacamak yaptin da insallah bu hafta vermissindir
Ayy çok mutlu oldum mantı çok tereyağlıydı ondan içim içimi yedi tamam burdayım bende son gramımı verene kadarEe az yemişsin güzelim niye üzülüyorsunn hiçbişicik olmaz bugün protein ağırlıklı beslen ekmek hamur işi falan tüketme hiic telafi edersin
Bi yere gittiğinde sadece tatlı ve pilav ekmek gibi karbonhidratlardan uzak dur canim yemegini de küçük porsiyonlarda iste önemli olan disarda kendimizi kontrol altinda tutmak
Hayir canim öyle bişey yok kilolarimizi göndermeye çalişicaz gitmek göndermek yok
O kadar versen bile kafi yani yeterki almis olma canm..cogu zaman hepimizin motivasyonu düşüyor skiliyoruz felan ama tek bir hedefimiz var ve ona odaklanmamiz lazim ben eminim birgün burdaki herkes basari hikayesini yazacak inşallahYok canım korumuştum bu hafta inş 200 300 gr vermişimdir ona razıyım çünkü
İnş canım en önemlisi sağlık içinO kadar versen bile kafi yani yeterki almis olma canm..cogu zaman hepimizin motivasyonu düşüyor skiliyoruz felan ama tek bir hedefimiz var ve ona odaklanmamiz lazim ben eminim birgün burdaki herkes basari hikayesini yazacak inşallah
Aynen öyle canımİnş canım en önemlisi sağlık için
Senin haftanın 6 günü misafirin varYok kiz hergün mutlaka uğruyorum hele misafirm yokken hep burdaym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?