- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.421
İlk oğlumda öyle yaptık ta bu çok huysuz çıktı ya.ya da biz tahammülsüzleştikBen hic sallamadim cok buyuk avantaj oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk oğlumda öyle yaptık ta bu çok huysuz çıktı ya.ya da biz tahammülsüzleştikBen hic sallamadim cok buyuk avantaj oldu![]()
İnşallah miyavcım.ben daha Pamukaleyi görmedim mutlaka geleceğim oraya.senin dükkandan da birsürü hediyelik alacağım sözAslında çok cektim foto hepsini yükleyemedim buraya buraya yolunuz düşerse beklerim
Evet.69.1Hadi insallah gecen hafta kactin 69 mu ?
O zaman kesin 68i görürsün çünkü menülerin cok iyidiEvet.69.1
Çok gecmiş olsun.Allah güç kuvvet versin canım.Valla ne yalan söyleyeyim hic düzgün beslenemedim.oturup dogru dürüst y3mek yemeye bile firsat bilamadm cogu zaman. Ayak üstü atistirdim.hastane doktor derken düzenim bozuldu.allah a sükür iyiye gidiyor ama hep yeni birsey cikoyor.önce soguk alginligi , o gecmeden kulak iltahabi ve ishal geldi.bugün de vücudun da kirmizi noktalar cikti. Ne diyeyim bugünümüzede sükür
Hiç o kadar kilolu görünmüyorsun miyavEvet benim canım burasıda dükkanım
Afiyet olsun canım.muz ve armut bende kabızlık yapıyor.tartı öncesi ben kuruincir kurukayısı ve portakal ananas gibi lifli şeyler tüketiyorum ki sabah tartıda daha hafif görüneyimBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 dilim arpa ekmegi
Ara 1 hurma 10 fındık 1 soda
Öglen bir kase corba 1 kase yoğurt 4 kasik kabak yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam 2 haşlanmış yumurta yaninda yesillik 1 lokma t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak yesil cay
Su 2 litre spor yok
Valla bilmiyorum ki.o biskolata olmasaydı iyiydi.bir de ben gram gram veririm hep zor gidiyor kilolar.o yüzden sabretmeyi ve pes etmemeyi öğrendim gramla da gitse.O zaman kesin 68i görürsün çünkü menülerin cok iyidi
Afiyet olsun canım.manzara süper.neresi burası?Sabah; iki haslanmis yumurta, az peynir,zeytin,csiz pastirma ,cay
Aksam; iki dilim et izgara.. peynirli yulafciklarim ,ayran..
400ip atladim
1 saat yurudumm mis gibi havada..
Suyu yazmama gerek yok artk :)Eki Görüntüle 1806318
Çok sempatiksin miyav
Sen sadece iş dolayısıyla gergin günler geçiriyorsun canım.depresif bir ruh halinde değil gibisin.enerjik ve neşelisin. Belki bir dr ve ilaç desteği daha iyi gelebilir sana.benim annem ve kardeşim panik atak hastası.ömrümüz psikiyatristlerde ve ilaçlarla geçtiEvet canım malesef öyleyim haftanın 4 günü pis tuvalet ve banyoya kullanmak zorunda kaldığımı görürüm rüyalarımda terleyerek uyanırım düşün salı temizlik yaptım dün akşam yine bir yerden gelince üstümü değiştirir banyo yaparım yemek bile yapsam banyoya atarım kendimi pis koku duysam banyoda olurum geceleri uyanır elime bez alır temizlik yaparken buluyorum kendimi şu aralar iyice korkuyorum intihar düşüncem var doktorada gitmek istemiyorum ağır ilaç veriyorlar
Hadi hayırlı uğurlu olsun.Fıstıklaaarrr yeni Kaptan Yardımcımiz @moon8187hayırlı olsun fistiģimm
@bengiisuu da hala kaptan yardımcısı tabi
iki tane yardimci meleğim var
![]()
Amaaaan hangimiz sürekli mutluyuz ki miyav.ben 9 yıllık evliyim 2 evladım var.kaç kere ağzımdan boşanma lafı çıktı sayısını bile hatırlamıyorum.sorun ettiğin şeyleri Zaman geçtikçe önemsememeye başlıyorsun hatta ilerde güleceksin haline.evli olmak herşeye rağmen güzel benceAmin canım sagol sanırım o Mutlu değil ki neyse teşekkür ederim ağlamak istemiyorum![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım.yeni işin sana mutluluk ve bol kazanç getirsin.bayram mesajı gibi oldu bu daKizlar is görüşmesine gitmistim simdi geldim nasipse yarından itibaren işe başlıyorum artik buraya daha az ugrayacagm sanirim burdan kopmakda istemiyorum ama kesinlikle.
Yarin ise baslayacagm icin simdi hemen evle ilgilenmeliyim firsat bulunca yazarim yine kizlar öpüldünüz![]()
Teşekkür ederim sağolOlsun canım sen herhalinle güzelsin
İşte çıkmıyor burada okb bir bayanla konuştuk normal diyor bende öyleydim dedi tedavi almış ama ben almak istemiyorum birde o çıkmasın başıma ben böyle mutluyumSaçmalama ne intiharı kız çıkar o düşünceleri aklından