• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 dilim arpa ekmegi
Ara 1 hurma 10 fındık 1 soda
Öglen bir kase corba 1 kase yoğurt 4 kasik kabak yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam 2 haşlanmış yumurta yaninda yesillik 1 lokma t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak yesil cay
Su 2 litre spor yok

Valla ne yalan söyleyeyim hic düzgün beslenemedim.oturup dogru dürüst y3mek yemeye bile firsat bilamadm cogu zaman. Ayak üstü atistirdim.hastane doktor derken düzenim bozuldu.allah a sükür iyiye gidiyor ama hep yeni birsey cikoyor.önce soguk alginligi , o gecmeden kulak iltahabi ve ishal geldi.bugün de vücudun da kirmizi noktalar cikti. Ne diyeyim bugünümüzede sükür
Çok gecmiş olsun.Allah güç kuvvet versin canım.

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 dilim arpa ekmegi
Ara 1 hurma 10 fındık 1 soda
Öglen bir kase corba 1 kase yoğurt 4 kasik kabak yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam 2 haşlanmış yumurta yaninda yesillik 1 lokma t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak yesil cay
Su 2 litre spor yok
Afiyet olsun canım.muz ve armut bende kabızlık yapıyor.tartı öncesi ben kuruincir kurukayısı ve portakal ananas gibi lifli şeyler tüketiyorum ki sabah tartıda daha hafif görüneyim:KK45:

Sabah; iki haslanmis yumurta, az peynir,zeytin,csiz pastirma ,cay

Aksam; iki dilim et izgara.. peynirli yulafciklarim ,ayran..

400ip atladim
1 saat yurudumm mis gibi havada..
Suyu yazmama gerek yok artk :)
IMAG1543_1.webp

Evet canım malesef öyleyim haftanın 4 günü pis tuvalet ve banyoya kullanmak zorunda kaldığımı görürüm rüyalarımda terleyerek uyanırım düşün salı temizlik yaptım dün akşam yine bir yerden gelince üstümü değiştirir banyo yaparım yemek bile yapsam banyoya atarım kendimi pis koku duysam banyoda olurum geceleri uyanır elime bez alır temizlik yaparken buluyorum kendimi şu aralar iyice korkuyorum intihar düşüncem var doktorada gitmek istemiyorum ağır ilaç veriyorlar
Sen sadece iş dolayısıyla gergin günler geçiriyorsun canım.depresif bir ruh halinde değil gibisin.enerjik ve neşelisin. Belki bir dr ve ilaç desteği daha iyi gelebilir sana.benim annem ve kardeşim panik atak hastası.ömrümüz psikiyatristlerde ve ilaçlarla geçti

kızlar merhaba.annemlerdeyim telim hala yok kilo bildirimi bugünkü kilomu yazcam yarın yazamam çünkü.
kaptancım olur dimi.bu hafta + 500 gr maalesef.61.8 geldim bu sabah.inş haftay güzel kilo vermiş oluruz.herkesi öpüyorum.

Amin canım sagol sanırım o Mutlu değil ki neyse teşekkür ederim ağlamak istemiyorum :KK200::KK200::KK200:
Amaaaan hangimiz sürekli mutluyuz ki miyav.ben 9 yıllık evliyim 2 evladım var.kaç kere ağzımdan boşanma lafı çıktı sayısını bile hatırlamıyorum.sorun ettiğin şeyleri Zaman geçtikçe önemsememeye başlıyorsun hatta ilerde güleceksin haline.evli olmak herşeye rağmen güzel bence

Kizlar is görüşmesine gitmistim simdi geldim nasipse yarından itibaren işe başlıyorum artik buraya daha az ugrayacagm sanirim burdan kopmakda istemiyorum ama kesinlikle.
Yarin ise baslayacagm icin simdi hemen evle ilgilenmeliyim firsat bulunca yazarim yine kizlar öpüldünüz :KK16:
Hayırlı uğurlu olsun canım.yeni işin sana mutluluk ve bol kazanç getirsin.bayram mesajı gibi oldu bu da:KK48:

Sabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 kuruincir
Öğle: fırında kıymalı karnıbahar,salata,yoğurt
Ara:çilek,portakal
Akşam: ızgara balık, roka,mezelerden 2 çatal
3lt su, 45 dk aerobik

Back
X