Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende tarif vereyim kizlar :KK69::KK69:
Patlıcan, kabak , patates , domates , biber, soğan, sarımsak,(sevdiğiniz herhangi bir sebze olabilir)çok küçük olmayacak şekilde doğrayın. bir kasik salca ,kuşbaşı doğranmış et (tavuk , hindi ne olusa) tavuk but veya kalca ,köfteyle bile olur. tuz istediğin iz baharatlar, azıcık yağ ve bir küçük çay bardağı su. Hepsini büyük bir kabın içine koyup güzelce karıştırın. Sonra fırına.yanlız pişerken hiç karıştırmayın. Sebzeler eziliyor yoksa
.:kk77: Hepsi bu. Tembel yemeği ve çok lezzetli oluyor.

Cok begendimmm tesekkurler canim:kk77:

Bende azda olsa biraz farkk ettimmm en azından cok siş hissetmiyorum buda mutluluk veriyor yarinki kilomu merak ediyorum:KK36: kuzenimede kkdaki yarismalardan bahsettim INŞALLAH oda zayflamak istiyor artik hepimiz fitt olcaz:KK49: belki bu yaza zayf olamadim ama eylule kadar zayf olurum diye düşünüyorum eylulde kurban bayramı tatilinde esimjn ailesinin yanına gidicez zayf gtmek istioyrum ya kizlar sizce eylulun 14ne yani 4 bucuk ayda sizce kac olurum?:KK3:
Canm her vücut farklidir ama ortalama cok sıkı bir şekilde ilerlersen 12-15 kilo araliginda verirsin canm

Ayyy geldim. İzmir değil benim ailem de aynı şehirde ama benim şehir dışında duruşmam vardı, çocuğu bizimkilere bırakmam gerekiyor diye annemlere geliyorum birkaç gün öncesinden :KK43: bu sabah şehir dışına gittim yeni geldim :KK43: tüm günüm otobüslerde geçti :KK43:
Sabah iki haşlanmış yumurta yedim yollarda acıkmayayım diye. Öğlen yemedim. Akşam da fırın poşetinde pişmiş tavuk ve patates (yarım) yedim ayran içtim.
Dün tartıldım açıkçası bugün tartılamadım. 60,3 tüm ama bu regl halim yani istemeye istemeye tartıldım :KK43: @SekerPancari71 Moonlii Moonlii @masalperisi_

***14.TAKIM 463. ETAP***

Marlin18(57.9// /%)
Moon8187 (61.8///%)
ParteMoralll ( 71.0///%)
Ayferelif (64.8 / / /%)
esmerm91 (71.7 // /%)
kova01 ( 66.7///%)
Seydarella(55.3///%)
Masalperisi ( 77.9 // /%)
tubi_klc ( 82.9/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 13 Nisan 2016 başlangıç kilo 83.5 hedef kilo: 75
Feracelli ( 84// /%)kendi istegi ole gruptan ayrildi

14.takım ortalamasi:%

Ayyy geldim. İzmir değil benim ailem de aynı şehirde ama benim şehir dışında duruşmam vardı, çocuğu bizimkilere bırakmam gerekiyor diye annemlere geliyorum birkaç gün öncesinden :KK43: bu sabah şehir dışına gittim yeni geldim :KK43: tüm günüm otobüslerde geçti :KK43:
Sabah iki haşlanmış yumurta yedim yollarda acıkmayayım diye. Öğlen yemedim. Akşam da fırın poşetinde pişmiş tavuk ve patates (yarım) yedim ayran içtim.
Dün tartıldım açıkçası bugün tartılamadım. 60,3 tüm ama bu regl halim yani istemeye istemeye tartıldım :KK43:
canim yine okadar disarda olmana ragmen iyi kurtarmışsn gunu tatlim..yarin sabhtanda tartil farkedecegini dusunuyorum

Back
X