Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar hepinize günaydın, hayırlı, mutlu, sağlıklı, bir hafta sonu dilerim
Günaydın canım
ayyy vallaaa ya ne cok kiside var..cok beter bu migren bizde aile kalintisi resmen millete yat kat kalir bizede dedelerden migren kaldi mekanlari cennet olsun..
Benim ailede kimsede yok
kac dakikadr K kova01 in gunaydin msjini ariorum cvplamak icin yok anacim bulamadimmm deli oluorm telefondan diemi boyle ne msjlari goremiorum bazn...Gunaydin canimmm kovammmm
Günaydın canım.senin iyi niyetin yeter.düşünceli kaptanım benim

kizzz ben 19 kilo verdim hala devam ediiim napiiim
Ama sen ara vererek yapmissin galiba ben bi anda gazlandim oyuzden bu ay versem 20ye ulasirdim.. amaaan kismet darisi bu aya baby dimi ama
Parte bence bir kac gün normal beslenip sonra diyetine devam et hem dinlenmis olursn hemde metabolizmanı şaşırtmis olursun
yok cnm yarn zaten kendme izin verdm sonra devam dogum gnu var yarn patlaticam

Baklavanin yanina ayran mi
Ben baklava yanına dondurma istiyorum cok istiyorm asiri istiyorm deli gibi istiyorum offf istiyorum iste uleyyynnn
Ama sadece istemekle kalıyorum suan hic yeme imkanim yok ama sabrimda azaldi artık bu konuda
canim cok istiosan 1 dilim ye ne diyeyim:*

Ama sen ara vererek yapmissin galiba ben bi anda gazlandim oyuzden bu ay versem 20ye ulasirdim.. amaaan kismet darisi bu aya baby dimi ama
yok cnm yarn zaten kendme izin verdm sonra devam dogum gnu var yarn patlaticam
öyle tabiiii yok kiz bnde 4 ayda verdim cok buyuk kismini verdim aldim verdim aldim sonra bi gazlandm verdim dahada almadim sukur:)))

bidee şekerrrrrrrr kek falan daha masum gelio bana ya ev kekiyse bide az yagli meyveli cok ideal yaninda cayla ohh..parte yarin yer ne yaptoysa kek borek ALLAH ne verdiyse kesin ansina bacisina yaptirmistr hepsiniiii anca evi temizlediii venim canikommm demiii kizzz @ParteMoralll

Yaniliyosunnnn sarmalari dun aksam sardim bitti.. aksam bi kac borek cesitini yapicam sabah pisicek,kekler,kurabiyeler o bu su hepsi sabah halledilicek aksamda bi kismi :) artk kac cesit olucak bakalim simdilik pastayla 12cesit dusunuyorum daha artabilirrr

Geçmiş olsun canım.bizim grubun adını migrenliler grubu koymalıyız benim 18 yıldır var Moonlii nin var birkaç kişinin daha var.bol kafein al migren ilacının yanına çok geçmiş olsun
Bende de varr migren hepimize geçmiş olsun

Bende gelecem 12 çeşittttttt yerim ben hepsini zaten kacamak yapacak bişey kalmaz

Ohh ne güzel ya bende de bu ara asiri bi tatli istegi var hatta canm direk baklava felan yemek istiyo günlerdir bu böyle ama.
Tabi korkumdan da yiyemiyorum da ondan sordm balim
Aslinda diyetisyenine de danışıp bir gün yeyip ertesi gün detosk falan yapabilirsin

vallaha benimde gidesim var evide buyuk kibrilirim binkoseye kizimda minnacik zatiiiii kinarda göşede doyururuğ garnimiziii selin sen ben bi lukmayiz zatiiiii hadi kalk gidiosss
Yohh ben partinin ortasinda gızımınan dans etmeden gitmem o evdeeenn bi iki de espiri patlatip partiyi hareketlendirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…