- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.801
Allah o metoblzmaninPfff metabolizmani sasirtsan mi acaba napsan ki
neeee geldiiii :)
Geri gelecekler cnm en yakn zamandaÇok güzel canim afiyet olsun
herzamanki gibi çok güzel ama yulafçıkların nerde?
Bu neee bicim menuKizlar menumu yazayim..
sabah 1 bardak sut 3 yk yulaf ezmesi 1 cy keciboynuzu ozu ile lapa..
oglen 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 4 cehrry domates 8 zeytin 1 yk aci sos sekersiz cay
aksam mide bulantimdan bisey yiyenedim sutlu turk kahvesi yaptim sekersiz..ve 1 bardak sodali kefir ictim..
Sen var bizi birakmaksen var gitmek ben var anlamamak
Sananee yerm sananeeede yerimmm bananaeeeeTavuğun nar gibi kızarmış olduğunu yazman güzel olmuşcanim afiyet olsun partişim bulgur yemissin
Gelen vuruyo giden vuruyo zatenBende yolcam
ay evettttt su dogu gunu gecsinde cunku pazar allaaah diyormmmmKizlar basim yeni hafifledi desemmm
kizida erkn yatirdim sabahin korunde kalkar...Bu hafta bi silkelenelim valla koptuk iyice ben @ParteMoralllmarlin18 toparlanmamiz lazmmm..partede su doomgunu islerini atlatsin saldirsin gene..verdiginiz 200 gr mi dusunmuomda alicaz die korkuorum benim bi an ince 59u gormem lazm yoksa 62ye dem vurucam
Ah onu banaaaaaa sorr bende cok esnedim don lastigii gibiEvet canım doğru diyosun. Toparlanmamiz lazım. Ben kendi adıma konusayim biraz rahat davranıyorum artık. Belli bir süre sonra insanda bıkkınlık oluyor .ama verilecek kilo az olduğu içinde az gidiyor .ben haftada yarım kilo versem yeter.kendimi sıkarsam sonra iyice salarim diye korkuyorum doğrusu. O yüzden biraz esnek davraniyorum
disardaydin cnm islern vardiii evdede oyle ah ne isler yaptigimi bilsen hemde size laf yetistiriyorum
Ayyyy kizlar bugün nerdeyse herkes bulgur yemisssss
Ben çok seviyorum bulguru
Donatıcam derkenay kizlar yemek yapmayi ozledim yarin c.tesi esimle birlikte sofraya oturalim..cok ozledimmm sofra kurmayida..yarin aile yemegi yapicam donatcam sofrayiiiii
gayet normal canım.vücudun direnişe geçmesi de normal sadece biraz sabretmen lazım.paikolojini bozmayacak kadar arada ufak kaçamaklar yapabilirsin.sonra tekrar devam edersin.unutma stres kortizol hormonu salgılatır o da kilo alımına sebep olurAranizdaaaa -17kg verip yorulmayan varmi varsa
Hemde -16si uc aydaa
Benim durum normal degilmmii
Geçmiş olsun canım.bizim grubun adını migrenliler grubu koymalıyızGünaydınlaaarrrrSaat daha 6 ama bugün gece 3 te uyandım Migrenim var o yüzden dün gün boyu ağrıdı. Ağrı zirve yapınca ilaç ta fayda etmiyo
GünaydınGünaydın kizlaaarrriyi haftasonlarii
kizzz ben 19 kilo verdim hala devam ediiim napiiimAranizdaaaa -17kg verip yorulmayan varmi varsa
Hemde -16si uc aydaa
Benim durum normal degilmmii
aynen bende canim ama oyle birekler corekler falan asla yemedim 1 gun haric sadece duznmi kaybettimEvet canım doğru diyosun. Toparlanmamiz lazım. Ben kendi adıma konusayim biraz rahat davranıyorum artık. Belli bir süre sonra insanda bıkkınlık oluyor .ama verilecek kilo az olduğu içinde az gidiyor .ben haftada yarım kilo versem yeter.kendimi sıkarsam sonra iyice salarim diye korkuyorum doğrusu. O yüzden biraz esnek davraniyorum
1200 cal.bana cok gelio canim ya sanki 900 ideal gibi ama nerden aldiginda cok onemli bakiorum heo yagdan almisimmm sinir oluorummmKuzuşummm ben hep kalori sayarak verdim kilolarimi ama 1000 kalorinin altina hiç düşmedim çok az da alma balımm dengeli bi şekilde yeyip 1200 kalori alsan çok güzel kilo verirsin canişim
Gunaydinnnnn canımGünaydinnnnn Canlarımmmmmmmmm
aynen canimmm mesela sut 200 cal. 1 tavuk buduna es deger resmen yada yulaf ezmesi 107 kalori 3 yk bu ne yaa kactane salatalik donates yerim onun yerine..yok yok simdi menu yapiorum hesapliyorum calorisini bugun patates kizartayim dedim 300 gr miii 970 kalori ya biyle bisey varmi patates puresi 258 calori pure yaparim..pilav yine ayni bi kase 260 calori bulgur pilavi 200 calori..yani boyle bilmek ogrenmek gerekiyor dengede tutmak icin..Bence de aldığın kalori değil,o kaloriyi nerden aldığın önemli.
Sanada gunaydin canimmHerkese günaydınmersin şuan yağmurlu.ben sabah kahvemi aldım balkonda yağmuru izliyorum.umarım güzel bir haftasonu geçiririz hepimiz
canim dun ben komadaydim ya resmen ilac galan fayda etmedi aksam gecti ama sabh kalktigimda hala kafamda agirlik vardi bana sicak duşta iyi gelio ama baya sıcak kafami tutuorum suyu en tazyikli hale getirip kaslarimi ve sinirlerimi gevsetiyorum oyleGünaydınlaaarrrrSaat daha 6 ama bugün gece 3 te uyandım Migrenim var o yüzden dün gün boyu ağrıdı. Ağrı zirve yapınca ilaç ta fayda etmiyo
al bebdende okadr canim istanbul gunesli camlarimdaki su lekeleri bana bakio bi silsende gunesi daha net gorsen diyeSanada gunaydin canimm.burasıda yağmurlu, dışarısı bulutlu ve karanlık. Yataktan çıkasım yok hicccc
Kapalı havalar benim bütün enerjimi alıyor hiç sevmiyorum
hmmm bilemedimki yapabilirmisin acabaaaaaa o gayret o beceri sende varmi acabaaaaaaa bi düşüneyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?