- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.061

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En başta çok teşekkür ederim@Ses35
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Elimde değil takıntıeheh bende her sabah tartiliorum canimmm![]()
iyi geceler canimmmIyi geceler hanımlar, kaptanım
C canansaricetin
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Kahve içince geçti canım.ondan sonra çok ağır olmayan hareketler yaptım.vicdan azabı çekiyorum yapmazsam
çok iyi yaay bende buna bayildimmm yaaaaaa ben ve kizimmmm adete biz yapisik ikizlerrr
buda @ParteMoralllyulafciklarini yapioo burda
buda @SekerPancari71zayfilayip muradina ermis kara kuruuuu
buda K kova01 sporunu yapio
buda @masalperisi_ kilo vermede 1.olmus
buda @esmerm91 kacamak yapanlara sallio
buda @Apriori123 avukat ya dosyalari incelerkene
buda @Meggieee yine cok yedim 1000 calori oldu die kafasini vuruo
buda @marlin18 uykucuuuuu
Çok gülüyorum bu smiley lere
sana yookkkkk
misafrrrri var![]()
Bende telden giriyorum ama hiç öyle olmuyor neden acabaBayanlar ben telefondan giriyorumda cok reklam vr surekli onume cikiyo bunlari kldirabilme imknim vr mi bilnler vrmi
Telden girmesi zor oluyo benimde başka Şansım yok. bazen oyunlarda netim açıksa dediğin gibi sürekli reklam çıkıyo ama burda yapmıyor.Bilmiyorum balım ya inşallah çozumunu bulurum yoksa mesajlara inene kadar canim ckiyo valla
Herkese günaydın.malum ben haziranda ev taşıyacağım.mersin-Adana gitgel yapıyoruz eşimle devamlı.tabi ben bebişle arka koltukta emziriyorum yol boyu.dün de koltuk takımım geldi onu karşılamaya gittik döndüğümde de büyük oğlumun ödevleri derkenbayıldım yorgunluktan.dünkü menümü vereyim
Sabah:tb ekmeğe tost,domates, salatalık,zeytin
Ara:az sütlü nescafe
Öğle:kıymalı yumurta,1/2 dlm tb ekmeği,yeşillik
Ara:1 çay kaşığı fıstık ezmesi( eşime yaptım tadımlık yedim),8 fındık,karadut
Akşam:tavuklu domates tavası,3 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt
1 saat aerobik
Eşim de sağlıklı beslenmeye başladı.onu da alıştırdım şekersiz sağlıklı beslenmeye. Fıstık ezmesi sağlıklı yağlar içerdiği için diyetisyenler ve spor hocaları spor öncesi veya sonrası öneriyorlar miktarına dikkat ederek tabi.ben de evde kendim yaptım internetten tarifini buldum.yapmışken de tadına bakayım dedim.hazır satılanlardan daha güzeldi.Ev tasimak zordur helede bebek ile Allah kolaylik versin canim.menunde cok iyi bence fazla kaloi yok ezme disinda :)
Ay ne guzel bir gun![]()