- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.161
kiz yok saka yapiooo
Kizxx @ParteMoralll her sakanin altinda bi gercek yatar istiiinmiii yapak mi seni yardimciiiiiii
oyleeee demiyodunnnnnnnn demeeek oyleeeeeeeeeben istemiiimm parteyiiiiiiii
demek oyleeeeeeeeBende istemiiimm
Beni kıskaniyiii
İnişli çıkışlı 1 seneyi buldu canim kalori hesabıyla verdim bide aksam 6 dan sonra hiçbirşey yemedimAmin canım inşallah
Ne kadar sürede verdin şekerim büyük başarı ayrılmamakla iyi yapıyorsun bence de
oyleeee demiyodunnnnnnnn demeeek oyleeeeeeeee
demek oyleeeeeeee
Ne kadaaar uzun surmussİnişli çıkışlı 1 seneyi buldu canim kalori hesabıyla verdim bide aksam 6 dan sonra hiçbirşey yemedim
tmmm ben anladimmmmmEveeeeeeeettttt
Zaman almış ama sıkılmadan yapmışsın galiba kaçamak filan diyorum ama sonuç önemli pes etmeden vermişin daha ne darısı başımaİnişli çıkışlı 1 seneyi buldu canim kalori hesabıyla verdim bide aksam 6 dan sonra hiçbirşey yemedim
Hayirli kandillerrrdHayirli kandiller kuzum
ahahahahhahhhhahhhj butun sekerpancarlari bizimdirrrrrrrrrrrKiz ben diye başkasını etiketlemişin
Sonuç ben zayıfffNe kadaaar uzun surmuss
tmmm ben anladimmmmm
Canim ben kademe kademe verdim ilk 13 kilomu 3 ayda verdim sonra biraz yavaştan aldım sonra belli bi kiloda durdum sonra 2 3 kilo aldim verdim sonra 1 sene 57 kiloda kaldim sonra 53 e inme karari aldim bi verdim bi aldim değişik oldu benimkiZaman almış ama sıkılmadan yapmışsın galiba kaçamak filan diyorum ama sonuç önemli pes etmeden vermişin daha ne darısı başıma
Pekii
aynen dogruSonuç ben zayıfff
Burda oldugun sürece verirsin canm ohooo burda kimler kimler kac kilolar verdiDogmda cok almadm 12 kilo almstim ama malesef emzrme donemnde bolca aldim
58 le hamile kalmstm,70 le doguma gttim
Emzirme donemnde 70 oldm yine
5 kilo verdm ,65 im simdi ama eskiye donmk istiyorum
Hayirli kandiller canmHayirli kandillerrrd
Anaaa nereye gidiyo partee
Süper olmuş bravo benimde öyle olsa daha ne isterim 3 ay 13 kilo çok güzel benimde gider inşallahCanim ben kademe kademe verdim ilk 13 kilomu 3 ayda verdim sonra biraz yavaştan aldım sonra belli bi kiloda durdum sonra 2 3 kilo aldim verdim sonra 1 sene 57 kiloda kaldim sonra 53 e inme karari aldim bi verdim bi aldim değişik oldu benimkisonuç 53 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?