- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.121
Canlarimm @marlin18 @ParteMoralllSekerPancarii esmerm91 @kova01 @masalperisi_ @Apriori123 @Meggieee @Ses35 @canansaricetin
Hepinizee Hayirli Kandiller olsun kizlarr..RABBIM tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin inşALLAH..
Ovvv zevkleeeGunaydinnn canimmmmmmmmmm bu hafta sana cok ihtiyacim var bisi yersem kiz bana tamm miiiiiiiii
Hayirli kandiller kuzumCanlarimm @marlin18 @ParteMoralllSekerPancarii esmerm91 @kova01 @masalperisi_ @Apriori123 @Meggieee @Ses35 @canansaricetin
Hepinizee Hayirli Kandiller olsun kizlarr..RABBIM tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin inşALLAH..
Aaa parte yardimci mi oldu @ParteMoralllMoonlii kuzuşummm iki kişi de kaptan yardımcımsi olabiliyor ben kendimin yardimci olduğunu bildirdim cuma paylaşım alanina sende paylaşim alanina yaz parteyi etiketliyerek ParteMorali kaptan yardımcısi olarak ekler msn demen yeterli seabaharı da etiketle o yapiyor ya
Evet hiç söylemiyooooKizz @ParteMoralll kizinin dogum günü nasil gecti neler neler yedin bakim
Bende merk ettim acikla kiz acikla neler neler yedin bakim parteEvet hiç söylemiyooooaçikla partiş
Alla allaÖyle olmuşbende yeni öğrendim
Ayy yy Kıyamadım şimdi kızmasan mıkizzz canim sende kiz herkes kizar zatennnn cok eli maşalı şeyler bunlarrr
canim ben sali carsamba persembe karabugday detoksu yapicam sabah yumurta domates peynir vs.ekmek yok abartmadn ciks bir kahvalti sonra 2 ogün karabugday ve yogurt yicem canim 1 cay bardagi karabugdayi ustunu gecek kadr suda kisik ateste demliorum canim 5 dk faln sonra altini kapatip butun suyunu cekip sisene kadr bekliyorum sonra 2 ye bolup yogurt ve baharat ekleyip yiyorum bazn salatalik rendeliyorum..
Amin canım inşallahCanlarimm @marlin18 @ParteMoralllSekerPancarii esmerm91 @kova01 @masalperisi_ @Apriori123 @Meggieee @Ses35 @canansaricetin
Ne kadar sürede verdin şekerim büyük başarı ayrılmamakla iyi yapıyorsun bence deEvet canim 22 kilo verdim şuan korumadayımkilo vermek kadar korumak da çok zor ama burdan ayrilmiyorum ve başarıyorum korumayi
Canm hoşgeldin aramıza kendinden bahsedermisinGec kaldm brz ama neyse baslayayim artk ama dogm kilolarim hala bnmle
Sende ol ni vaaikimis de olak
Ay senle ugrasmaya bayiliyorummmmDeliiiniye ben kusan oluyom al sana
beeeenİvett ivettt datlıyım ben
Sana demedim benSanada canim
oooooooo say say say bitmezzzz cok guzeldiiii catlayin patlayinKizz @ParteMoralll kizinin dogum günü nasil gecti neler neler yedin bakim
Aaa parte yardimci mi oldu @ParteMoralll
Öyle olmuşbende yeni öğrendim
yok oyle biseeeyAlla allaiyi hayirli olsun partecm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?