Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım öğlende okulda yiyorum ya o yüzden mecburen yedim normalde yemeğimi götürürüm ama bugün götüremedim. Akşama gelince canım mısır çekti zaten onunda yarısını yedim daha fazla midem almadı :kızgın::KK53:

Canım dışardayken ayran ve kepekli galeta tüketebilirsin uyumlu oluyor.
Burçak en kötü seçim olmuş ama dikkat edersin bundan sonra :)
Bende kısır yedim içindeki bulgurları saydım resmen kendimle çeliştim yerken :KK53:

Canım dışardayken ayran ve kepekli galeta tüketebilirsin uyumlu oluyor.
Burçak en kötü seçim olmuş ama dikkat edersin bundan sonra :)
Bende kısır yedim içindeki bulgurları saydım resmen kendimle çeliştim yerken :KK53:
Aynen en kötü seçim :KK17: Bundan sonra proteinli beslensem iyi olacak yav. :KK51::işsiz:

KahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, yarım domates, biber , bir dilim ekmek, bir avuç badem fıstık
Ara bir tane aktivya yoğurt, birkaç ceviz , iki minnacık kurabiye :kızgın:
Aksam, kuru fasulye, yoğurt, salata, iki kaşık pilav
Spor ;2 saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah

Sabah:mantarlı kırmızı biberli omlet,peynir,domates,zeytin,1 dlm tb ekmeği, yeşillik
Ara:elma,2 ceviz
Öğle:nohut yemeği,4 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:kavun,leblebi+kuruüzüm
Akşam:tarhana çorbası,yoğurtlu karnıbahar,semizotu salatası 2 kaşık
Baş Ağrı'm yeni geçti.bugün spor yapamadım

2 gundur fena diyetlerdeyim sorf kacak olmasn die yarin annmlere gitmicm pazar gunu gidicm Cuma'ya 60ı ucundan kiyisindanda olsa göriimm nolurrr ALLAH'ım:dua::dua::dua:
Bende yarin teyzeme gidicem aksamda baska yere ama hic bisey yemeyi dusunmuyorm..

afiyetttt olsun cınımmmmm...Kiz valla senden cok istiorum 69u gormeni ne tatliyimmom yaaaa:dondurma:
ayy askiliskom insallaah :KK19: allahm nolur :dua::dua::dua::dua:

Sabah sekersiz cay ve 1 adet galeta
Oglen etli mantar sote susuz bir kase yogurt sekersiz kahve
Ara(13.30 ile 17.30 arasi) 2 galeta 1 armut
Aksam da 1 yada 1,5 biber dolmasi olacak :)

Sarraf nerde ya gittimi o ben unuttum galiba
88 yaaa 88:oha::ruh: bayilazaam dusundukce allahtan uzun surmedi sadece gecen nisandan ocaga kadar sisko dolastim :KK70: kendime gelmesem nolurdu:oha:

Daha cook:KK51: ama artik zamanla oyle eskisi kadar hizli gtmez:spor: :uykucu:
Sarraf kendi istegiyle ayrildi bildigim kadariyla canm
Valla bende hep 83 de durmasam 90 na kadar yolu vardi

esmerm91 esmerm91 canm inan firsat buldukca geliorum yarim saate kizimi uyutucam inşALLAH sonra bi kahveyle tütturmm gerekk sonra buralardayim canimmm:anne:
Ohh tüttür kiz bende tüttürcm ama markete gidip almam lazm üfff :110:
Biliyorm her fırsatta buraya geldigini canm seni göremeyince merak ettimde sordm yanikine :dondurma:

2 gundur fena diyetlerdeyim sorf kacak olmasn die yarin annmlere gitmicm pazar gunu gidicm Cuma'ya 60ı ucundan kiyisindanda olsa göriimm nolurrr ALLAH'ım:dua::dua::dua:
Gecen hafta kac kiloydun kiz sen 59u ucundan da olsa gör insallah gerci sen simdiye kadar tartilmissindir da :KK53:

afiyetttt olsun cınımmmmm...Kiz valla senden cok istiorum 69u gormeni ne tatliyimmm yaaaa:dondurma:
Ya beni beni beniiii :KK12::KK12::KK11:

KahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, yarım domates, biber , bir dilim ekmek, bir avuç badem fıstık
Ara bir tane aktivya yoğurt, birkaç ceviz , iki minnacık kurabiye :kızgın:
Aksam, kuru fasulye, yoğurt, salata, iki kaşık pilav
Spor ;2 saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah
Ohhhh kurabiye yenmis yine :sinirli::sopa::sinirli::sopa:

Back
X