Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bayanlad gunaydinn @Ses35 cim canim yeni gordum mesaji simdi evden cikmam gerektigi icin malesef vaktim yok aksama yazayim olur mu.ben simdi yagsiz tostumu yedim ise gidiyorum kizlarrrrr :)

Günaydin Kizlarrrrrr gunaydin sekerlerrrrrr kizlar persembe kurallarini unutmayalim tmm mi..evet dun kacamak yaomadm biraz fazla yedim sadece ama siz bana bakmayin ben 3 -4 kilomu vermeye calisiorum tabiki yapmamaliydim ama iyi hissetmedim kendimi kacamak yok..Bu @Ses35 le @ParteMoralll da beni cekistirmisler uyuyokkkk anacimmmmm:deli::ruh:

A Ayferelif canim peki izinli yazarim seni dikkat et tammmi tatlim kendine sakin kilo alma ALLAH'a emnt ol canim..Sinavda basarilar tatlim senindemi mm sinavlarn var yoksa

Günaydin Kizlarrrrrr gunaydin sekerlerrrrrr kizlar persembe kurallarini unutmayalim tmm mi..evet dun kacamak yaomadm biraz fazla yedim sadece ama siz bana bakmayin ben 3 -4 kilomu vermeye calisiorum tabiki yapmamaliydim ama iyi hissetmedim kendimi kacamak yok..Bu @Ses35 le @ParteMoralll da beni cekistirmisler uyuyokkkk anacimmmmm:deli::ruh:
Gunaydin kaptan bugun sadece proteinmi tuketecektik

@Ses35 M e g g M e g g ve C canansaricetin icin takim ici kurallarimizi hatirlatiorummm

4. Takım Takım İçi Kurallar

18 Nisan Pazartesi'den itibaren

1.Kacamak yapilmayacak,haa!! yapildimi oldumu oyle bir sacmalik:KK62: aksam yemegi en gec 17.30 da yenecek yedim yazilacak takim bilgilendirilecek!!

2.Haftanin en cok kacamagini yapan üye secilecek Ceza olarak gelecek hafta 1 gün kendi seçecegi bir detoks kürü yapacak,

3.Haftanin en iyi beslenen uyesi secilecek ve menusu ornek alinacak,

4.Her Perşembe günü akşam yemekleri en gec saat 18.00 da yenilecek protein agirlikli yapilacak ve hatta problem teşkil etmeyecek üyeler persembe günleri Saf Protein beslenecek menusunde SP olarak belirtecek,

5.Hergün spor yapmaya özen gosterilecek ve en azindan hergün yürüyüş yapilacak yani takimda hic spor yapmayan olmayacak!

6.Ekmek günde 3 dilimi asla geçmeyecek!!

Back
X