- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.641
SusssYaaa çekmezdi ama ondan mı yazmıyo acep olmuş olan yarın pro yapsın bari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SusssYaaa çekmezdi ama ondan mı yazmıyo acep olmuş olan yarın pro yapsın bari
Canımm motivem yok sınava kafam takılıyor benim kızda çok hareketli bu araa inş kilo almadan geri dönerimCnmmm nldu sana yaa
Gunaydin canimmmm aa hidirellezmi bugun kizim buyusede yumurta boyasakkkk dilek dilesekherkese günaydın kızlarbugün Hıdırellez akşam dua edip Dilek'lerinizi Gül ağacına asmayı unutmayın
![]()
canim panik yok ceyrek simit yiyebilirsin hic problem yok..dikkat et ekmk yeme bugun artikDayanamadim ceyrek simit yedim
Daha kahvalti yapmadim ama
İsteyim.firsat bulamadim
Gunaydin kaptan bugun sadece proteinmi tuketecektikGünaydin Kizlarrrrrr gunaydin sekerlerrrrrr kizlar persembe kurallarini unutmayalim tmm mi..evet dun kacamak yaomadm biraz fazla yedim sadece ama siz bana bakmayin ben 3 -4 kilomu vermeye calisiorum tabiki yapmamaliydim ama iyi hissetmedim kendimi kacamak yok..Bu @Ses35 le @ParteMoralll da beni cekistirmisler uyuyokkkk anacimmmmm![]()
gunaydin tatlimmmmGunaydin kaptan bugun sadece proteinmi tuketecektik
gunaydin tatlimmmmmumkunse evt canimmm
![]()
Tamam patron ,bugun ekmek yok :)canim panik yok ceyrek simit yiyebilirsin hic problem yok..dikkat et ekmk yeme bugun artik
Sevdim seni :))Tamam patron ,bugun ekmek yok :)