- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #144.501
Ayy çok uykum vaar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimm afiyet olsunGunaydin kizlar 6.30 da uyandim ama anca yazabilildim.kahvaltimi yaptim ciktim oglumu anneme biraktim ve ise gidiyorum.
Sabah yedigim haslanmis 1 yumurta 1kk beyaz peynir 2 yaprak marul ve 1 dilim ekmek :)
Haklısın yazınca ne kadar çok yemişim dedimAfiyet olsun canim öğlenki yarım dilim ekmek akşamki 4 sarma ve aradaki leblebi olmayaydi süperdi![]()
afiyet olsunYedim balım kuru kayısı yedim ayran içtim
evet hep annemin yüzünden.kendi bahçesinden toplayıp verdi yoksa sadece dolma olacaktıAbartmaaa bumu yanigorende kocaman pizza yemis sanki der
afiyet olsun baby sarmalar olmayaydi iyiydi
![]()
evet canım.bugün telafi edeceğim inşallahTatlim senin menüleri cok begeniyorm ama bgn birazcik alisilmisin disinda bir menü olmus bulgur pilavı + yarim dilimde olsa ekmek +leblebi+sarma biraz fazla olmus sankim afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah
evet kaptancım şimdiden lapamı yedim bileyooo bence kurtarir canim afiyet olsun yarin orotein agirlikli olsun ikimizeee![]()
Afiyet olsun canım harikasınBugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 3 hurma 1 bardak süt
Öglen 2 lokma ekmek 150 gr tavuk izgara 4 kasik makarna salata ve soda
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam suan yemedim de yersemde 1 kase yoğurt yerim
Su 1.5 spor 10bini askin adim
Evet harika gözüküyor zatenSondjradeluxe canimharika makyaj yapan bir hatun
Bugün bende öyleyim ama yapılacak milyon işim var en önemlisi de yürümek şimdi başlıyorumAyy çok uykum vaar![]()
Benim dee.kızım uyutmuyor hiccAyy çok uykum vaar![]()
Herkese günaydinlarrrr
Bi kahveee!!!!!!!!!!![]()
Sen zaten sistemi kapmışsındır kendine göre uyarlarsın canım.ben önüme liste verilince geriliyorum üç kaşık ondan beş tane ondan.listeye bağlı kalmak hoşuma gitmiyor.hep kendim belirliyorum neyden ne kadar yiyeceğimiKizlar bugün itibariyle diyetisyen i biraktim inşallah bundan sonra da ayni sekilde kilo vermeye devam ederim ya![]()
Evet evet İçel'im bir kendimize gelelim bir silkinelimHerkese günaydinlarrrr
Aynen canm sistemi az cok kaptım insallah ayni sekilde devam edermSen zaten sistemi kapmışsındır kendine göre uyarlarsın canım.ben önüme liste verilince geriliyorum üç kaşık ondan beş tane ondan.listeye bağlı kalmak hoşuma gitmiyor.hep kendim belirliyorum neyden ne kadar yiyeceğimi
Günaydın canımGünaydın fıstıklaaaar![]()
günaydınGünaydin kizlar![]()
sana da günaydın.ben de kahvemi içtim birazdan sporumu yapacağımGünaydın fıstıklar
Evet harika gözüküyor zaten
Bugün bende öyleyim ama yapılacak milyon işim var en önemlisi de yürümek şimdi başlıyorum
ya kaç gündür üstümden tır geçmiş gibi çok yorgunum.gece emzirmeye kalkmak uykusuz bırakıyor gerçekten.Benim dee.kızım uyutmuyor hicc![]()
Ayy artik kahve bile yetmiyoo sanki ayıkmamaHerkese günaydinlarrrr
Bence doğru karar vermişsin kuzum bak şimdi yok listeden çıktım yok 3 dü 5 yedim stresinde olmucak daha da rahat vereceksin benceAynen canm sistemi az cok kaptım insallah ayni sekilde devam ederm
Senin yerine ben uyumuşum canımAyy artik kahve bile yetmiyoo sanki ayıkmamauyusam
uyusaamm
![]()