Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlim memnun edemedik seni bizimde daginik zamanimiza denk geldin tabiki nasil istersen umarim yeni takiminda mitive olursun canimmm bol -lerin olsun opuyorummm
Teşekkür ederim kaptanım.bazı şeyler söylemişler olsun. sen zaten herşeyin farkındasın bi frekans yakalayamadık bende herkese başarılar dilerim sağlıkla kalın

Unuturmuyum hic bitanemm valla supersin canim yaaa duraklama donemini atlattin pes etmedin emeginin karşılığını aldın cok imreniyorum sana 5 li rakamin hayalini bile kuramiyorum ben daha
Cankm Sende bu azim varken kısa zamanda hedefe ulasirsin.sonunda tekrar kilo vermeye başladım. Uzun bir duraklama dönemi yaşamıştım. Senin boyun uzun tatlım yaaa.fazla göstermezsin.

Ayy kizlar doymak bilmiyorum ben ya kesinlikle kacamak yapmadim ama açım şuan tok tutan tarif neyim varsa paylaşın şu gariple:dua:

kızlar selam ben Derya 10. takımdan. Moonlii Moonlii arkadaşımıza msj atmıştım ama sanırım görmedi. ortalamanızda bi yanlışlık var galiba yada ben mi yanlış hesapladım :işsiz: tekrar bi kontrol edebilir misiniz?

kızlar selam ben Derya 10. takımdan. Moonlii Moonlii arkadaşımıza msj atmıştım ama sanırım görmedi. ortalamanızda bi yanlışlık var galiba yada ben mi yanlış hesapladım :işsiz: tekrar bi kontrol edebilir misiniz?
Hemen bakıyorum canim saolll :skandal::skandal:

Canim sana zahmet simdi bi bakar msn dogru mu diye:dua:

canim gormedim.msjini ayy hamişmisin sen ALLAH saglikla kucagina almayi agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin canimm:dua:

Back
X